2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar çok kafaya takmamak lazım . İyi düşünelim iyi olsun. Bende yarın ki sonuca göre bir kadın dogum randevusu alacağım bakalım . Hala regl olmadım 2 gün gecikmiş oldum . Normalde gecikmezdim hiç. Kaset teste hemencecik çift çizgi çıktı
Aramıza hoş geldin sağlıklı güzel sonuçlar alırsın inşallah ♥️

Kızlar bende varım. Sat 31 Mayıs. Dün kontrole gittim 5+6 yım. Dün kalp atışlarını bile duydum çok az. Doktor haftaya tekrar çağırdı daha net duyalım diye. cihaz çok iyiydi o kalp atışını duymak nasıl bi mucize, Tam umudumu kaybetmişken bana mucize oldu. Herşeyin bi zamanı varmış gerçekten, Rabbim herkese nasip etsin. ❤️

Selam kızlarrr bugğn doktor karından baktı ufak da olsa keseyi gördü ancak kan değerimi görünce alt üst oldum bir anda .. 4 gün önce 467 olan değerim bugğn 5024 olmuş 🤔 bu değer artışı çok fazla değil mi ? Dış gebelik korkum bitti şimdi de mol gebelik korkum başladı Allahım me olacak böyle bu korkular 🥺
Canım benimde 4 gün önce 689 , 4 gün sonra 4024 olmuştu. Korkma ben hatta doktora sordum. Bazı gebeliklerde artış kişiye göre fazla olabiliyor demişti. Kötüyü düşünme bol bol dua et.

Sıkışık değildim aslında ama şaşırdım çok hatta alttan bakın isterseniz dedim yok üstten yeterli dedi hatta fotosunu verdi koydum eke . Çok küçük cuma günü gelin daha net görürüz dedi
Canım 5000 lerdeyken bende karından okadar küçük kese görmüştüm ki tabiki endişelerim oldu hala var 12. Haftaya kadar risk hep var. 1 hafta içinde öyle büyüyorki Allahın mucizesi kesenide görmüşsün içini ferah tut. Sağsalim kucağımıza alalık inşallah ❣️

Kızlar bende varım. Sat 31 Mayıs. Dün kontrole gittim 5+6 yım. Dün kalp atışlarını bile duydum çok az. Doktor haftaya tekrar çağırdı daha net duyalım diye. cihaz çok iyiydi o kalp atışını duymak nasıl bi mucize, Tam umudumu kaybetmişken bana mucize oldu. Herşeyin bi zamanı varmış gerçekten, Rabbim herkese nasip etsin. ❤️
Çok sevindim adına.Ben keseyi bile göremedim karından kalb atışına daha çok var dedi anlamadım bende..dün 5 haftalıksın dedi pazartesi İn şa Allah karından görür..düşüne düşüne mahv oldum

Ben 12 haftalık olana kadar kimseye söylemek istemiyorum eşim ne der bilmiyorum ama öncekinde düşük riskim olmuştu nazar var dediler hep bu sefer biraz büyüsün istiyorum

Ben 12 haftalık olana kadar kimseye söylemek istemiyorum eşim ne der bilmiyorum ama öncekinde düşük riskim olmuştu nazar var dediler hep bu sefer biraz büyüsün istiyorum
Bende bir tek kendi ailem biliyor ve kayınpederim o da kendi diyorki kimseye söylemeyin düşüklerim olduğu için

Her saglık ocağının çalışma stili farklı ya. Belki ondan ertelediler enabıza zaten hep geç yansıyor sonuçlar
Bizimkiler baya sallıyolar olarak algıladım ben.Bugün ebe hemşireye sorduk perşembe mi çıkar geç değil mi diye sizin doktorunuz değişmiş labratuvar dolu doktor yarın izinli falan diye saçma bi msj attı.Bu kan sonucunu kim giriyor anlamadım.

Çok sevindim adına.Ben keseyi bile göremedim karından kalb atışına daha çok var dedi anlamadım bende..dün 5 haftalıksın dedi pazartesi İn şa Allah karından görür..düşüne düşüne mahv oldum
Görür görür sıkışık git sıkışık gitmemiştim ilk ultrasona girdiğimde 5 haftalıktı kalp atışı falan duyulmadı tabi çok yeni çünkü. cihazda baya eskiydi zor görmüştü doktor, bir hafta sonra çok net göründü. Tabi başka doktor başka cihaz.

Bende öyle ailem ve birkaç yakın arkadaşım hariç kimseye söylemiyorum. Ama bazende rahat olmak lazım diyorum herşey olacağına varıyor maalesef. ❣️

Görür görür sıkışık git sıkışık gitmemiştim ilk ultrasona girdiğimde 5 haftalıktı kalp atışı falan duyulmadı tabi çok yeni çünkü. cihazda baya eskiydi zor görmüştü doktor, bir hafta sonra çok net göründü. Tabi başka doktor başka cihaz.
Pazartesi sıkışık gidicem İn şa Allah bir sorun çıkmaz

Canım 5000 lerdeyken bende karından okadar küçük kese görmüştüm ki tabiki endişelerim oldu hala var 12. Haftaya kadar risk hep var. 1 hafta içinde öyle büyüyorki Allahın mucizesi kesenide görmüşsün içini ferah tut. Sağsalim kucağımıza alalık inşallah ❣️
Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın yorumlamışsın inşallah canım benim Allah’a emanetiz 👼🙏

Bizimkiler baya sallıyolar olarak algıladım ben.Bugün ebe hemşireye sorduk perşembe mi çıkar geç değil mi diye sizin doktorunuz değişmiş labratuvar dolu doktor yarın izinli falan diye saçma bi msj attı.Bu kan sonucunu kim giriyor anlamadım.
Senin sat neydi canım benim 14 Haziran hesaplayınca bir sitede 17 Mart diyor diğerinde 20 Mart diyor tahmini hangisi doğru anlamadım ki

X