2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sıkışık değildim aslında ama şaşırdım çok hatta alttan bakın isterseniz dedim yok üstten yeterli dedi hatta fotosunu verdi koydum eke . Çok küçük cuma günü gelin daha net görürüz dedi
canım kac mm olduguyla ilgili bise söyledi mi kesenin boyutunu

Herkese merhaba şubat annesiyim bugün 8+0 olduk 🧿
Betam 5000’ken 5+0’da gittiğim doktor alttan da üstten de keseyi göremedi ertesi gün başka bir hastaneye gittim cihazı daha iyiydi alttan bakarak gördü şıp diye
Eğer iyi betaya rağmen alttan kese görünmediyse mutlaka ikinci bir hastane ve doktora gidin
Tek doktorla kalmayın , ultrason cihazı cok önemli 🙏🏻

Betam 5000’ken 5+0’da gittiğim doktor alttan da üstten de keseyi göremedi ertesi gün başka bir hastaneye gittim cihazı daha iyiydi alttan bakarak gördü şıp diye
Eğer iyi betaya rağmen alttan kese görünmediyse mutlaka ikinci bir hastane ve doktora gidin
Bu kullanıcı Ağustos 2023 anneleri grubunda bayaa aktif yazıyordu, doğumuna 1 ay kala 8 haftalık tekrar hamile kalmış, enteresan..

Bakınız..

Benzer tarihlerdeyiz 🙈🙈 sağlıkla gelsin minnoşlarımız 👼🏻👼🏻

Yaa kuzum iyiki yazdın bende Altdan gördüde üstten göremedi betam iyi bendede..1 hafta sonra gidicem tekrar İn şa Allah karından görür🙌🏻🙌🏻

Bu kullanıcı Ağustos 2023 anneleri grubunda bayaa aktif yazıyordu, doğumuna 1 ay kala 8 haftalık tekrar hamile kalmış, enteresan..

Bakınız..
Kaybettim bebeğimi aralıkta amacınız nedir? Sizden daha aktifim ben bu forumda.
Yazıklar olsun sizin gibi birine.

Kaybettim bebeğimi aralıkta amacınız nedir? Sizden daha aktifim ben bu forumda.
Yazıklar olsun sizin gibi birine.
Kusura bakmayın, ben de bu sitede yazmasam da okuyarak epey aktifim, bi çok birbirinden alakasız başlıkta yer alan, hem gebe olan , hem gebe kalamayan sapık mı desem ruh hastası mı desem bir sürü garip tip gördüm. Haliyle bi an şüpheli davrandım. Kırdıysam da özür dilerim.

Kızlar ben bu folik asiti kullanıyorum sizce içeriği nasıl imom mu daha iyi bu mu doktorum başlattı ama aklımda imom da ne yapmalıyım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    159,6 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar adetim 3 gün gecikti değerim 78 çıktı sizce düşük mü doktor biraz düşük gibi dedi. Kimyasal da geçirdiğim için korkuyorum .Eşime bile söylemeyeceğim galiba boş yere sevinir diye.Değerim nasıl

Kızlar adetim 3 gün gecikti değerim 78 çıktı sizce düşük mü doktor biraz düşük gibi dedi. Kimyasal da geçirdiğim için korkuyorum .Eşime bile söylemeyeceğim galiba boş yere sevinir diye.Değerim nasıl
Cnm adete göre değil yumurtlamaya göre bakıcaksın
Sanırım senin 18. Gunun bugun
2 gün sonra yine ver ozmn anlaşılır
İnşallh kımyasal değildır kuzum 🙏
İçini ferah tut
Sırf bu streslere gırmemek için kan vermıyorum 🙄
Daha önceki 3 kimyasalımda kollarımı delik deşik etmiştim

Cnm adete göre değil yumurtlamaya göre bakıcaksın
Sanırım senin 18. Gunun bugun
2 gün sonra yine ver ozmn anlaşılır
İnşallh kımyasal değildır kuzum 🙏
İçini ferah tut
Sırf bu streslere gırmemek için kan vermıyorum 🙄
Daha önceki 3 kimyasalımda kollarımı delik deşik etmiştim
Doğru canım aslında beklemek lazım ama o sabır ne mümkün kendini tutamıyor ki insan o zaman 2 gün sonra 2 kat artarsa yani160 ve üzeri olursa herşey yolunda demek değil mi?

Merhabalar bende ilk hamileliğim boş gebelikti kürtaj ile alındı şuan yine hamileyim uygulamada 5+1 beta hcg 1117 çıktı normal mi acaba ama kese görünmedi
Uygulama bana 6+2 diyor ama ultrason da 5bucuk çıktı ona çok bakmayın. Muhtemelen normaldir bi süre daha bekleyip yeniden görünün doktora normal diye biliyorum

Bugün 4+4 olduk sağlık ocağından kan vermeye gittim.Doktor kaç gün geciktin dedi 2 gün falan dedim çok erken belirtinmi varda geldin dedi test yaptım çift çıktı dedim yandaki kadın doktora bakıp ikisi birlikte idrar testinde bu kadar erken çıkarmaz dediler bende öğreneli 6 gün bile oldu hocam erken gebelik testindede kaset testtede çıktı dedim erken gebelik testi diye bişey mi varmış diyor hey allah dedim.Pazatesi verdiğim kan sonucuna e nabıza girerim görürsün perşembeye kadar çıkar öğleden sonra gelirsin dedi.O kadar geç çıkmıyor diye biliyorum.bu doktor mu giriyo e nabızada beni salladı anlamadım aile hekimimizde bi tuhaflık yokmu sizcede?
Aile hekimliğinde de ertesi gün çıkar hemen sonuç .. bende bugün beta verdim yarın alacağım.

Kızlar çok kafaya takmamak lazım . İyi düşünelim iyi olsun. Bende yarın ki sonuca göre bir kadın dogum randevusu alacağım bakalım . Hala regl olmadım 2 gün gecikmiş oldum . Normalde gecikmezdim hiç. Kaset teste hemencecik çift çizgi çıktı

X