2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Evet canım hafifledi geçen haftaya göre ama yine de ara ara oluyor . Bi de bugün tekrar peteye sildiğimde toplu iğne ucu kadar pembe akıntı geldi . Evhamdan ölcem 😅

Bende hala ağrı var belimede vuruyor en çokta ayakta durunca haraket edince

Ben 12 haftalık olana kadar kimseye söylemek istemiyorum eşim ne der bilmiyorum ama öncekinde düşük riskim olmuştu nazar var dediler hep bu sefer biraz büyüsün istiyorum
Bende bi anneme söyledim başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum ne kadar geç o kadar iyi.Kötü bişey olsa Allah korusun herkese açıklama yapmakla uğraşamam dedim eşimde annesine bile geç söyleyelim annem yayar herkese dedi😅

Karnım çok seğiriyor kızlar sanki damar pıt pıt atıyor çok tuhaf ilk kez yaşıyorum bunun gebelikle alakası varmı 🥹

Tebrik ederım cnm 😍rabbim tamamını erdirsin inşallah 🙏🙏

78 çıkan kaset testi atarmsın bna
Canım eve yeni geldim yeni test yapabildim üstteki dün sabah yaptığım laboquick marka, alttaki da az önce yaptığım surelab marka. Halen silikler. Açıkcası az önce yaptığımda daha koyu bir çizgi bekliyordum. Senin attıklarım daha koyu bence senin hcg'n benimkinden oldukça yüksektir
IMG_20230711_211713.jpg

Kızlar bende varım. Sat 31 Mayıs. Dün kontrole gittim 5+6 yım. Dün kalp atışlarını bile duydum çok az. Doktor haftaya tekrar çağırdı daha net duyalım diye. cihaz çok iyiydi o kalp atışını duymak nasıl bi mucize, Tam umudumu kaybetmişken bana mucize oldu. Herşeyin bi zamanı varmış gerçekten, Rabbim herkese nasip etsin. ❤️
Tebrik ederim güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz dileğiyle☺️ kasık ağrıların oluyor mu sol ya da sağ durumun nasıl

Benim genelde sağ kasığımda bir ağrı var doktora gidersem söyleyeceğim

X