Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala devam ediyor batmalar dinleniyorum bendeBugün itibari ile bitti kasık ağrım çok yorulunca bi batma oluyor zorlamıyorum hemen dinleniyorum.
Bende bi anneme söyledim başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum ne kadar geç o kadar iyi.Kötü bişey olsa Allah korusun herkese açıklama yapmakla uğraşamam dedim eşimde annesine bile geç söyleyelim annem yayar herkese dediBen 12 haftalık olana kadar kimseye söylemek istemiyorum eşim ne der bilmiyorum ama öncekinde düşük riskim olmuştu nazar var dediler hep bu sefer biraz büyüsün istiyorum
Umarım öyledi canım bir rahat olamadımTutunmaya çalışıyor diye ağrıyodur diye okudum hep ben iyiye yoruyorum tüm ağrıları oh içimde iyi tutun annecim diyorum
Canım eve yeni geldim yeni test yapabildim üstteki dün sabah yaptığım laboquick marka, alttaki da az önce yaptığım surelab marka. Halen silikler. Açıkcası az önce yaptığımda daha koyu bir çizgi bekliyordum. Senin attıklarım daha koyu bence senin hcg'n benimkinden oldukça yüksektirTebrik ederım cnm rabbim tamamını erdirsin inşallah
78 çıkan kaset testi atarmsın bna
Evet benim var ara ara yokluyor ama arka planda devam ediyor geneldeKızlar kasık ağrılarınız varmı?
Tebrik ederim güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz dileğiyle kasık ağrıların oluyor mu sol ya da sağ durumun nasılKızlar bende varım. Sat 31 Mayıs. Dün kontrole gittim 5+6 yım. Dün kalp atışlarını bile duydum çok az. Doktor haftaya tekrar çağırdı daha net duyalım diye. cihaz çok iyiydi o kalp atışını duymak nasıl bi mucize, Tam umudumu kaybetmişken bana mucize oldu. Herşeyin bi zamanı varmış gerçekten, Rabbim herkese nasip etsin.
Uzanınca bende iyi..fazla ayakta olunca oluyorEvet benim var ara ara yokluyor ama arka planda devam ediyor genelde
Belirgin bir bölgede mi ağrı var sağ sol ya da tam rahim neresi en çok ağrıyor canımUzanınca bende iyi..fazla ayakta olunca oluyor
Ağrı hep yerlerini değişiyor canım bazen sağ bazen sol bazen tam sağ solun ortasıBelirgin bir bölgede mi ağrı var sağ sol ya da tam rahim neresi en çok ağrıyor canım
Bende de değişken ama en çok sol tarafımda hissediyorum neden acabaAğrı hep yerlerini değişiyor canım bazen sağ bazen sol bazen tam sağ solun ortası
Kaçıncı haftadasınızBugün itibari ile bitti kasık ağrım çok yorulunca bi batma oluyor zorlamıyorum hemen dinleniyorum.
Yok kuzum bende yerleri değişiyor ve belime vuruyorBende de değişken ama en çok sol tarafımda hissediyorum neden acaba
4+4 benim öğreneli 1 hafta oluyorKaçıncı haftadasınız