2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Bende 9+4 üm 11 ağustosta gittim en son kontrole hiç bir belirtim yok hamile değilim gibi sanki bulantı falan. 21 inde kontrole gideceğim ve 9. Haftada kalbi duranları gördükçe duydukça kötü oluyorum nasıl dayanacağım bilmiyorum

Benim tiksinme ve koku hassasiyeti 9. hafta başladı mide bulantım sadece aç kaldığımda oluyor onun dışında benim de aç kalmadığım sürece yani 3 saate bir ara atıştırmalık atıyorum ağzıma bu sayede de bulantım olmuyor ama her şeyden tiksiniyorum o yüzden 4 kilo verdim meyve kuruyemişten tiksinmediğim için midem bulanmasın diye bunlarla idare ediyorum. Bu arada muhtemelen sana bulantı yaptıran şey ilaçlardı ve onları bırakınca rahatladın hiç evham yapma lekelenmen de bitmiş artık her şey yoluna giriyor

Öyle düşünme canım ya . Kötüyü çağırmayalım beni de endişelendiriyorum ama daha öncede sanırım 6 haftalıkken bi anda kesilmişti bulantım ama sorun olmadı çok şükür. Sonra 3-5 gün sonra tekrar başlamıştı. Ben de korkuyorum ama dillendirmek istemiyorum bu kötü şeyleri.

Şu an ben de bu konuda fikir sahibi değilim ama alışverişe en az 2-3 ay olduğu için her türlü o zamana kadar öğreniriz. Sadece bebek bezi sleepy naturel yenidoğan 256lık alacağım o kadar çünkü bebek bezini kullanmadan stok yapmayın diyorlar bazı bebeklere her bez iyi gelmiyormuş sanırım bir de bebek arabasını kabin boy hafif bir şey alacağım kesinlikle travel almayacağım kalabalıktan başka bir şey değil bana göre ve biz çok seyahat ettiğimiz için daha kolay olur bizim için diye düşündük ama onun dışında senin gibiyim hiçbir şey bilmiyorum artık zamanla öğreneceğiz

Aaa çok doğru söylüyorsun aslında hiç böyle düşünememiştim. Sonuçta progesteron hormonu hepsi. Mantıklı ayy inşallah salı günü güzel haberler alırım yine. İple çekiyorum valla

Aaa çok doğru söylüyorsun aslında hiç böyle düşünememiştim. Sonuçta progesteron hormonu hepsi. Mantıklı ayy inşallah salı günü güzel haberler alırım yine. İple çekiyorum valla
Az kalmış bize de haber ver mutlaka ve eminim iyi haberler alacaksın

Bebek bezi olayı çok muallakta. Bence stok yapılmaması gerekiyor. Erken doğum olabiliyor bebek bezi büyük geliyor, ya da kilolu doğuyor 1 numara olmuyor. Bide bebek bezi boyutu da markadan markaya değişiyor. O yüzden bence farklı numaralardan çok olmayacak
Şekilde almak daha mantıklı. Bi de tabi son ayı bekleyip ortalama kilosuna göre almak da mantıklı.

listeye eklenmek veya bilgileri güncellemek isteyen beni etiketleyebilir ️ yeni listemiz hayırlı olsun kızlar miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım Allahın izniyle

Benim cildim şok alerjiktir. Bana benzerse bebiş de öyle olacak herşeyi kullanamam gibi geliyor. İnşallah benzemez ama çünkü çok zorlanıyorum kendimde bile. O kadar çok da marka var ki bakalım inşallah zamanla oturur herşey

Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim aranıza katılmak istiyorum :) 31 ağustosta ikili tarama için randevu oluşturduk çok heyecanlıyım sanki günler geçmiyor :S Ayrıca 2 haftadır çok mide bulantım var açken bulanıyor yemek yiyorum yine bulanıyor tatlıyı çok seven ben, ağzıma bile koyamıyorum

Hoşgeldinnnnn 31 ağustosa mı denk geliyormuş 2 li tarama. 9+2 yim bende. Eylül gibi düşünmüştüm hep.

canım benim de lekelenmem bitti ama doktorum 12 haftaya kadar progestana sabah aksam devam dedi aklında olsun

canım bana zorla kaynanamla eşim bir avuç fındık yedirdi ama dışı kabuğu olandan üstüne su bana inanılmaz iyi geldi :)

biz bir oda bir salon evde kiracıyız oda falan kuramayacağız :) ben o yüzden heralde son haftaya bırakıcam eşya işini doğumdan önce gider alır ordan doğuma geçerim :)hiçbir şeyi koyacak yerim yok şimdilik:) alıp eşimin işyerinde depolayabiliriz ama :) şubat anneleri bebek arabası anne kucağı almaya başladılar bile

Hoş geldinnn aramıza hoş geldin ben de tiksinmekten ve kokudan bir şey yiyemiyorum ama geçecek bugünler de inşallah benim şansım ağzıma bir şey atınca kesiliyor bulantı Allah yardımcımız olsun zor ama sonu güzel olacak inşallah. Ben ikili tarama konusunda kararsızım ayrıntılı ultrasonu bekleyeyim diyorum ama bakalım benim randevum da 26 Ağustos'ta

canım tüm arkadaşlardan ve diğer gruplardan tavsiye prima almayacaksan sakın başka bez stoklama bebekler uyum sağlayamayabiliyorlarmış değiştirmen gerekirmiş ellerinde hep kalmış ama prima çok iyi onda sorun yok yanlız onu kullanırsanız da çok pahalı başka beze gecemezsiniz diyorlar

canım benim de lekelenmem bitti ama doktorum 12 haftaya kadar progestana sabah aksam devam dedi aklında olsun
Benim karaciğer enzimlerimi yükseltti bu ilaçlar. O yüzden bıraktım mecburen ama lekelenmem de geçti zaten. Değerlerim yükselmese muhtemelen devam derdi. Sen baktırdın mı hiç değerlerine

O kadar geçe bırakma ya, bebişin ne zaman geleceği belli olmaz evde alan oluşturursun eşinin iş yerine de koysan eninde sonunda eşyalar eve gelecek nasılsa benim kardeşim de öyle görevden dolayı 1+1 evdeydi kendi gardırobundan bir raf boşalttı bebek için, bir rafta bezleri ıslak mendili ıvır zıvır için yer açtı. Anne yanı beşik aldı o da tam yanına sığmadı ayak ucuna koydu öyle öyle idare ettiler şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…