2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Benim karaciğer enzimlerimi yükseltti bu ilaçlar. O yüzden bıraktım mecburen ama lekelenmem de geçti zaten. Değerlerim yükselmese muhtemelen devam derdi. Sen baktırdın mı hiç değerlerine
O hangi değer oluyor ismi ne testin

Benim alt 38 gelmişti bir o değerim referansın üstündeydi ama çok üstünde değil. Benim de 12 haftaya kadar devam lekem yok şu an ama kanama alanlarım hala var o yüzden devam etmek zorundayım ama ben alttan alıyorum bir de göbekten iğnem var ama onu günde bire düşürdük çok etkilemez diye umuyorum inşallah

Göbekten yapılan kan sulandırıcıdır diye düşünüyorum. Eğer kan sulandırıcıysa o yükseltmez. Ben hem Duphaston hap, hem akşamları vajinal progesteron hem de haftalık iğne oluyordum. 3 ü ağır geldi herhalde. Benim baya yükselmişti. Alt 101 olmuştu bir hafta sonra tekrar verdim 61 e düşmüş ama yüksek hala

Hoşbuldum :) Valla her türlü bulanıyor bu seferde yedim diye pişman oluyorum oda sıcak olunca bile midem bulanıyor Bu arada ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde sadece sabahları kahvaltıda bulanıyordu istifra ediyordum geçiyordu.

Benim karaciğer enzimlerimi yükseltti bu ilaçlar. O yüzden bıraktım mecburen ama lekelenmem de geçti zaten. Değerlerim yükselmese muhtemelen devam derdi. Sen baktırdın mı hiç değerlerine
yok canım doktor da hiç bakalaım demendi sana neden baktı :/ baktırmam mı gerekiyor çünkü bir aydır kullanıyorum

Ya banada aynen öyle oldu önce iyi geldi gibi son bütün etkisi geçti sanki kaçıncı haftanızda başladı şiddetli bulantılarınız peki?
6.Haftada tiksinme 7.haftada mide bulantısı kusma başladı 8+1 de hastanelik oldum hiçbir şey yemememe rağmen kusuyordum 5 kilo verdim hatta serum yedim :) en son 9. haftada rüyamda kustuğumu görüyordum meğerse gerçekmiş neye uğradığımı şaşırdım tutamadım halıya geldi falan ama 10.haftanın başından beri çok daha iyiyim diyebilirim.

Göbekten aldığım kan sulandırıcı değil prolutex o da progesteron hormonu evet senin baya yükselmiş bir sonraki gitmeme ben tekrar baktırayım o testlere en azından takip olur

yok canım doktor da hiç bakalaım demendi sana neden baktı :/ baktırmam mı gerekiyor çünkü bir aydır kullanıyorum
Ben de şansa farkettim. Rutin testleri geç verince onda çıkmıştı sanırım. Ara ara sağlık ocağına gidip baktırıyorum. Yükseldiğini görünce işte 10 günde 1 falan kontrol verdim. Düşmesini izleyeyim diye

Allah yardımcın olsun ilki erkek mi

benim de göbekten iğnem var 9 aya kadsr devsm ederiz heralde dedi :/ eskiden morarmıyordu şimdi morarmaya da başladı

benim de göbekten iğnem var 9 aya kadsr devsm ederiz heralde dedi :/ eskiden morarmıyordu şimdi morarmaya da başladı
Çünkü artık üst üste vuruyoruz o yüzden morarıyor ister istemez damara da denk geliyor benim karnım da hep morardı ve göbeğin üstüne çıkmadan yarım ay şeklinde vurduğum için iğne vurduğum yerler de ilginç bir şekilde çatladı maalesef ben çatlak kremi kullanmaya başladım o yüzden en azından dağılmasın

Benim aşırı baş ağrım var gözlerime vuruyor ağrısı yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…