2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım benim hamileliklerimde de hep önden gidiyordum özellikle ilk haftalar,hatta bu bebede 5+3te kese için gitmiştim 6+2 çıkmıştı bakalım yarın gidicem önde mi nerede kalmış öğrenicez,erken döllenme diyordu dr

Gözünüzaydın inşallh darısı bizlere de🌸
Ne bileyim 2 gün önde giderken aniden 4 gün öne geçince bir korktum ama hayırlısı olsun artık ben 1.70im eşim 1.80 belki ondan dolayıdır. Görümcem 1.75 eşi 1.90 onun oğlu da 2 hafta öndeymiş ki zaten çocukları uzun boylu şu an yaşına göre. Böyle duyunca rahatladım 🙈

Canım benim hamileliklerimde de hep önden gidiyordum özellikle ilk haftalar,hatta bu bebede 5+3te kese için gitmiştim 6+2 çıkmıştı bakalım yarın gidicem önde mi nerede kalmış öğrenicez,erken döllenme diyordu dr

Gözünüzaydın inşallh darısı bizlere de🌸
Amin🙌🏻

Hastanelerin kendisi yapmıyor, dışarıdan dr ya da hastanenin anlaşmalı olduğu lab. üzerinden yapılıyor. En azından şimdiye kadar bildiğim öyle, belki de yapan vardır
Anlıyorum, ben Koç üniversitesi hastanesi'nden randevu almıştım, henüz daha yaptırmadım testi ama dediğiniz şirkete de bakacağım. Teşekkürler

Ne bileyim 2 gün önde giderken aniden 4 gün öne geçince bir korktum ama hayırlısı olsun artık ben 1.70im eşim 1.80 belki ondan dolayıdır. Görümcem 1.75 eşi 1.90 onun oğlu da 2 hafta öndeymiş ki zaten çocukları uzun boylu şu an yaşına göre. Böyle duyunca rahatladım 🙈
Tabi genetik faktör de önemli ama ilk haftalarda erken döllenme kaynaklı olabiliyor doğduktan sonra uzun ve iri kemikli olabiliyor anne baba iri olan bebeler,biz miniğiz yani eşim uzun değil aynı boylardayız benim 2yaşa kadar iri oluyor bebeler sonra yaşıtları geçiyor onları:KK66:)

Merhaba.Sağol canım.Amin Allah🙌🏻Benim 1 kürtajım var kimyasalım var hemde lekelenmem oldu 1 defa ondan progesteron iğnesi ve fitili birde oksapar vurduruyorum
Canım benimde oyle senin gibi hiç korkma. Ben de o kadar igne kullanıyorumki proluton iyneleri progesteron ilaçları pihtilaşma iynesi clexan. Dun ikili testde doktorum birazda artırdı ilaçları😃 bende çok korkuyorum amma her doktordan geldikten sonra pişman oluyorum boşuna bebegimizi uzuyoruz boyle. inşallah her kesin bebegi çok iyi olucaktır🤲🏻ben şubat annesiyim her doktor gununden once insana evham geliyor içi içini yiyor.

Canım benimde oyle senin gibi hiç korkma. Ben de o kadar igne kullanıyorumki proluton iyneleri progesteron ilaçları pihtilaşma iynesi clexan. Dun ikili testde doktorum birazda artırdı ilaçları😃 bende çok korkuyorum amma her doktordan geldikten sonra pişman oluyorum boşuna bebegimizi uzuyoruz boyle. inşallah her kesin bebegi çok iyi olucaktır🤲🏻ben şubat annesiyim her doktor gununden once insana evham geliyor içi içini yiyor.
Ay birde bu testler var o zaman daha çok stres yapıcam🤦🏻‍♀️bende doktordan çıkınca öyle diyorum neden bu kadar stres yaptım diye.Ay Amin hepimiz kucağımıza alak.Seni biliyorum şubat annesisin bir kaç defa yorumlarını gördüm☺️

Şu evham olayını nasıl atacağız gerçekten yarın kontrol günü daha 3 gün önce iyiydi ultrasonda gördüm ama bugünü kendime zehir ettim resmen yarın kontrol günüm bir şey oldu mu endişesi sardı beni 😔😔

Şu evham olayını nasıl atacağız gerçekten yarın kontrol günü daha 3 gün önce iyiydi ultrasonda gördüm ama bugünü kendime zehir ettim resmen yarın kontrol günüm bir şey oldu mu endişesi sardı beni 😔😔
Evham olayl atlatılamıyorki bende hep doktor kontrolune yakın ay bebege bisey oldu diye diye kaldım. Ay kalbi durdu ay bişey oldu diyorum hep. En iyisi dusunmemeye çalışmak düşündükcede insanın içi içini yiyor. Biri bitti diyosun diger kontrolde başka bişey çıkıyo. Ay kese,bebek, kalp atışı, gelişimi, ikili test sonucları ve s. Bitmek bilmiyor😃

Tabi genetik faktör de önemli ama ilk haftalarda erken döllenme kaynaklı olabiliyor doğduktan sonra uzun ve iri kemikli olabiliyor anne baba iri olan bebeler,biz miniğiz yani eşim uzun değil aynı boylardayız benim 2yaşa kadar iri oluyor bebeler sonra yaşıtları geçiyor onları:KK66:)
Bizim tüp bebek tedavisi ile oldu o yüzden erken döllenme değil inşallah genetik problem değildir, iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻🌼

Selam kızlar 7+0 la sürpriz yumurtamla giriş yapıyorum,37 yaşıma giricem,3evladım daha var,herkese sağlıklı günler diliyorum kk nın yeri ayrıdır ortanca oğlumda keşfetmiştim şimdi kendileri 9yaşında,ah ahh 2014 haziran annelriydik🦋
Maşallah benimde 2014 haziran doğumlu bir kızım var :)

9+4 Kızlar bel ağrılarınız varmı?genelde doktor dediği için hep dinleniyorum ama dün doktora gidince yürüdüm diye belim çok ağrıdı mesela şimdide kalkınca WC belim ağrıyor

Kızlar dudağımda uçuk çıktı hiç çıkan var mı gebelikte? inşallah bize zararı olmaz ya🙏🏻
Benim 6. Hafta da çıkmıştı dudağımın her iki kenarında ama bir şey olmadı geçti kendiliğinden 1 hafta da gayet iyiyiz bir şey olmadı

X