2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba, birilerini üzeceğini düşünüp silmek de istedim, nasıl silindiğini gösteren bir arkadaş olmuş ancak ben yapamadım. Bu desteğinize çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi grupta benden başka kürtaj olan da paylaştı, bu nedenle özellikle en başa tetiklenebilecek kişiler okumasın diye de belirttim ama herkesin gönlü bir, görgüsü bir olmuyor. Size sağlıklı bir gebelik ve çok güzel günler dilerim. Ancak toparladım da yazabildim, kusura bakmayın lütfen. Kocaman sevgiler.
Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben de kasım ayında düşük yapmıştım ve beni derinden sarsmıştı. Işin enterasan yanı düşük yaptığımı paylaştığım bir yakın arkadaşım tıpkı bu grupta size ters cevap yazan kişiler gibi bana cevap vermişti ve kırıcı sözler söylemişti. Burada da benzer bir durum olunca şaşırdım. Şimdi aradan aylar geçince fark ediyorum, bu tarz olaylar ve durumlar turnusol kağıdı gibi, herkesin rengini ortaya koyuyor. Galiba bazı kişiler bununla yüzleşmek istemiyor, bazısı ise daha kabullenmeye açık.

Umarım kendinizi toparlayıp destek alabilirsiniz. Ben hiç ummadığım arkadaşlarımdan destek gördüm, hiç beklemediğim kadınlar bana düşük ve kürtaj hikayelerini anlatıp acımı paylaştılar. Keşke kadınlar olarak bu konuları aramizda daha çok konuşabilseydik.

Şimdi 9 haftalık hamileyim, hayat devam ediyor, kuşlar uçuyor.. Size kocaman sarılıyorum, umarım herşey gönlünüzce olur 🙏

Yanlış olmasın ama sanırım 400$ olmalı, 10. haftaya gelip drla konuşunca güncel fiyat alacağım ben de kısmet olursa inşallah.
Benim de bir sorum vardı, fetal dna testini hastanelerde yaptırabiliyor muyuz? Çeşitli şirketler konuşulmuş, ben hastanede yaptırmayı düşünüyordum açıkçası. Daha güvenilir geliyordu, neden şirket önermiştiniz acaba?

Ne gğzel benim gibi sürpriz yumurta😍sağlıkla gelsin

Gözünüzaydın ben de sabredemeyip randevumu öne çektim kalp için bu cuma gideceğim

Yemekten sonra şişkinlik oluyor benim de yediğime yiyeceğime pişman oluyorum ben de 7+0 bugün,aynı korkular bende de var inşallh hayırlısıyla duyalım

Gözünüzaydın sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallh,bi önceki hamileliğimde benimde kist vardı yakın zamanda yok oldu

Canım benim oğlumunda anne karnında çiş pozisyonu var hem de aşırı net,anne karnında ki sıvıdan dolayı çiş yönü belli olmaz bence ama bizim pipi net görünmüştü çişi yaparken
Sizin ne zaman doktor randevunuz ? Kalp atisina mı gideceksiniz benim gibi

Geceden 2 prilam içmeme rağmen ara ara bulantılar oluyor gaz zaten büyük problem.. bakalım nasıl olacak

Kese etrafında falan kanama alanı yok. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondan olabilir dedi. Ama zaten çok az ve çok açık renkli geliyor. Sebep yok. Düşük tehlikesi dedi işte
benim de öyle çok az çok açık pembe lekelenmem oluyor 3 haftadan beri ama bana düşük tehlikesi demedi drlar normal olabilir sorun yok progestan kullan dediler

benim de öyle çok az çok açık pembe lekelenmem oluyor 3 haftadan beri ama bana düşük tehlikesi demedi drlar normal olabilir sorun yok progestan kullan dediler
Bana çalışma diye sürekli rapor verdi. Belki de önceki özel durumumdan dolayı riske atmak istemiyor. Benim pembe de değil. Böyle koyu ten rengi gibi bişey. Ne kahve ne sarı. Yine de insan stres oluyor gördüğünde. Rahat rahat hareket edemiyorum, ev içi hareketlerimi olabildiğince azalttım yormuyorum kendimi. İnşallah durur bir an önce

selamlar kızlar.
benim kanamalarım yada lekelenmem devam ediyor. Bugun iş yerinde baktık kese gelişmemiş görünüyor ama kadın dogum randevum pazartesi ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum ama yüksek ihtimal ile düşük yapacagım yada kürtaj olacağım. bu grubu kime devredebilrim kızlar yönetici olarak çok ilgilenemem çünkü artık

selamlar kızlar.
benim kanamalarım yada lekelenmem devam ediyor. Bugun iş yerinde baktık kese gelişmemiş görünüyor ama kadın dogum randevum pazartesi ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum ama yüksek ihtimal ile düşük yapacagım yada kürtaj olacağım. bu grubu kime devredebilrim kızlar yönetici olarak çok ilgilenemem çünkü artık
canım cok geçmiş olsun dinlen güzelce..

Niqu Niqu bak kuzum bugün hiç midem bulanmıyor çok şükür 🙏 daha dün gittim doktora gayet güzel dedi. İnşallah senden de güzel haberler gelecek

teşekkür ederim allah razı olsun aslında daha net birşey yok ama yolk sac büyük olunca sağlılkı ilerleyen gebelik okumadım hiç kendimi hazırladım mecburen bir mucize olursa tabiki buradayım
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🌺

X