2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Aa pardon cnm yanlış alıntı yapmışım 🤭
Biz burda tabıkı her türlü konuyu dinlıyoruz, düşük yapanları, kürtaj olanlara cevap verıyoruz ama arkadaş büyük harflerle öyle bi başlık atmış ki göze batıyor oyuzden tepkı aldı bnce, yoksa yazdığında bısey yok ama şuda gercek o kadar topik varken, gebelik planlayanlar topikleri varken, ileri yaş gebelik isteyen topikleri varken, anneler grubuna atılmamalı bu mesaj
Benim doğumum 15 Mart görünüyordu, bu nedenle bu gruptayım baştan beri. Size daha sağlıklı ve şanslısını dilerim.

Siz avukatımısınız?
Konu kapanmışken neden savunmaya geçiyorsunuz? Ben ona cevap yazmışım, sizene...
Topiği busekılde tartışmalarla mesgul etmeyin, bugun 2 arkadas yeterince tartıştı ve ban yediler.
Herkes kendi işine baksın
Kımse kımseyi savunmasın

Kadının biri ortaya bişey arttı
Maşallah millet asker kesıldı
Hayırdır yaaa
Hamileliğinizle ilgilenin siz
Kadının biri ortaya bir şey atmadı hanımefendi. Çok çirkin bir söylem bu. Bakın hala bugün, kalp atışını duyamayan, yolk kesesi büyük çıkan vb nedenlerle belirsizlik yaşayanlar var. Deneyimim tabiki birilerine yol gösterebilir, güç verebilir, herkesin başına gelebildiğini bildiği için hızla şifalanabilir. Burada geçmişlerimiz ve eğitimlerimiz aynı olmayabilir ama örneğin çocukların yatma saati için televizyon kamu spotu yayınlanıyor, o sırada çocuğa uygun olmayacak yayın başlıyor, hala televizyon başında bırakıp sakıncalı bir şey gördüğünde de şikayet edemeyiz. Tıpkı koskoca yazdığım gibi. Tetikleneceğini düşünenler okumasın. Hem başkasının hayatına bu kadar meraklı olup hem de kötü zamanında üzerinden bu kadar kavga çevirmek sağlıklı değil. Hikayem birden fazla kadının başına geldi, üslubum son derece yerindeydi, birkaç kişiye uymadı diye bu kadar hırpalanmak doğru değil. Siz de kendi hamileliğinizle ilgilenin lütfen. Sağlıkla kucağınıza alın.

kizlar merhaba 6+1 ciktim normalde 7 gorunuyorm supriz gebelik oldu bize bu benim 3 cocugum olacak kzim 6 oglum 3 yasinda
Ne gğzel benim gibi sürpriz yumurta😍sağlıkla gelsin
Merhaba kızlar bugün 6+1 de bebeği çok minik bir şekilde gördük yolk sac ve minik bebek oluşmuş fakat kalp atışı henüz çok cılız olur diye doktorum dinletmedi Eylül 1'e randevu verdi o zamana kadar sabredebilirim umarım 😊🤲🏻
Gözünüzaydın ben de sabredemeyip randevumu öne çektim kalp için bu cuma gideceğim
Kızlar ben 6+5 im bı kaç gündür yemeklerden sonra çarpıntım oluyor ayrıca doğru düzgün belirtim yok. Mide bulantım hiç yok sadece kokuda artış esnemelerim tuvalet sıkışması var bu kadar daha bebeği de görmedim göğüs ağrım var ama öyle aman aman değil pazartesi doktor randevum kesede bebek görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım stresi yaşıyorum.
Yemekten sonra şişkinlik oluyor benim de yediğime yiyeceğime pişman oluyorum ben de 7+0 bugün,aynı korkular bende de var inşallh hayırlısıyla duyalım
Kızlar ben de kontrole gittim. Kalbini duydum çok şükür. Çok mutlu oldum. Sat a göre 7+5 ti . Ultrasona göre Benim minişim 7+4 müş :) .
Kalbi de 154 atıyor. Allah'ım şükürler olsun. :) Solda bir kistim oluşmuş o da çok normal dedi. Takip edilecek sadece.

Allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. 🙏🙏 Sağlıkla atlatalım bu dönemi. 🙏🙏
Gözünüzaydın sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallh,bi önceki hamileliğimde benimde kist vardı yakın zamanda yok oldu
Anne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?
Canım benim oğlumunda anne karnında çiş pozisyonu var hem de aşırı net,anne karnında ki sıvıdan dolayı çiş yönü belli olmaz bence ama bizim pipi net görünmüştü çişi yaparken

Tabii ki paylaşırım. Doktorunuz en geç kaçıncı haftayı söyledi test için? Sanırım sizinle aramızda bir haftadan fazla var benim bir an önce karar vermem gerekecek.
Ben 8+4 üm.
Dr um özellikle bir zaman vermedi, 10. Haftadan itibaren dedi, ben biraz daha bekleyip 11. Haftada kan veririm diye düşünüyorum.
Sonuçlar gelene kadar da ikili testi yaptırırım.

Fetal Dna için Eurofins öneririm. Yakın süreçte 3 arkadaşım yaptırdı, ben de oraya yaptıracağım. Sonuç Fransa'dan geliyor
Öneri için teşekkürler 🙏 sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor acaba

Kadının biri ortaya bir şey atmadı hanımefendi. Çok çirkin bir söylem bu. Bakın hala bugün, kalp atışını duyamayan, yolk kesesi büyük çıkan vb nedenlerle belirsizlik yaşayanlar var. Deneyimim tabiki birilerine yol gösterebilir, güç verebilir, herkesin başına gelebildiğini bildiği için hızla şifalanabilir. Burada geçmişlerimiz ve eğitimlerimiz aynı olmayabilir ama örneğin çocukların yatma saati için televizyon kamu spotu yayınlanıyor, o sırada çocuğa uygun olmayacak yayın başlıyor, hala televizyon başında bırakıp sakıncalı bir şey gördüğünde de şikayet edemeyiz. Tıpkı koskoca yazdığım gibi. Tetikleneceğini düşünenler okumasın. Hem başkasının hayatına bu kadar meraklı olup hem de kötü zamanında üzerinden bu kadar kavga çevirmek sağlıklı değil. Hikayem birden fazla kadının başına geldi, üslubum son derece yerindeydi, birkaç kişiye uymadı diye bu kadar hırpalanmak doğru değil. Siz de kendi hamileliğinizle ilgilenin lütfen. Sağlıkla kucağınıza alın.
Bnımde uslubum size karşı gayet yerındeydi
Avukatlığınızı yapan diğer arkadaşın tepkisine karşı ona cvp yazdım
Olay sizlik değil, başka boyuta geçti ve çok uzadı gercekten, konu kapandıkça birilerı bısey yazıyo konu hortluyo tekrardan, arkanızdan kavga çıkaran bn değil banlanan diğer arkadaslar, kaç kişi birbırıne girdı 🤭 artık konu kapansın ve kımse bısey yazmasın bnce
Ben kimseyi hırpalamadım
Bnımde hıkayem var
Üst üste 3 düşüğüm var
Sizede sağlıklı gebelikler dılerım

Arkadaşlar bugün 10 +2 yım 20 gün süren lekelenmem olmuştu. Son 5 gündür de geçmişti günde 3 kez fitil kullanıyordum leke geçince 2 tane koyamaya başlamıştım zor oluyor diye. Bugün tekrar lekelenmem oldu doktorum 9 ay yaşayabileceğimi söylemişti. Benim gibi olanlara güzel motive edici şeyler yazıyordum ama bugün pskolojik olarak kendim kötü etkilendim 5 gün gelmeyip tekrar neden geldi diye. Benim gibi olup ya da bilgisi olanlar benimle düşüncelerini paylaşabilir mi 🙏

Ne gğzel benim gibi sürpriz yumurta😍sağlıkla gelsin

Gözünüzaydın ben de sabredemeyip randevumu öne çektim kalp için bu cuma gideceğim

Yemekten sonra şişkinlik oluyor benim de yediğime yiyeceğime pişman oluyorum ben de 7+0 bugün,aynı korkular bende de var inşallh hayırlısıyla duyalım

Gözünüzaydın sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallh,bi önceki hamileliğimde benimde kist vardı yakın zamanda yok oldu

Canım benim oğlumunda anne karnında çiş pozisyonu var hem de aşırı net,anne karnında ki sıvıdan dolayı çiş yönü belli olmaz bence ama bizim pipi net görünmüştü çişi yaparken
Haha o zaman bu kız çünkü pipi göremedim ben. Oy sağlıkla gelsin tüm bebecikler

Arkadaşlar bugün 10 +2 yım 20 gün süren lekelenmem olmuştu. Son 5 gündür de geçmişti günde 3 kez fitil kullanıyordum leke geçince 2 tane koyamaya başlamıştım zor oluyor diye. Bugün tekrar lekelenmem oldu doktorum 9 ay yaşayabileceğimi söylemişti. Benim gibi olanlara güzel motive edici şeyler yazıyordum ama bugün pskolojik olarak kendim kötü etkilendim 5 gün gelmeyip tekrar neden geldi diye. Benim gibi olup ya da bilgisi olanlar benimle düşüncelerini paylaşabilir mi 🙏
Benim de başımdan beri lekelenmem var açık kahverengi şeklinde. Doktorum günde 2 duphaston, geceleri 1 progesteron fitil ve haftada 2 kez iğne verdi. Üçünü de kullandım. Lekelenme durdu. Sonra karaciğer enzimleri yükseldi. Mecburen fitili, Duphastonu bıraktım. İğneyi de haftada bire düştüm. Şimdi akıntım gelirken hafif sarı kahve arası lekelenmem oluyor ama çok az şekilde. Bilmiyorum ne kadar sürer ama 8+2 oldum. Birde istirahat edince lekelenme olmuyor yada azalıyor. O yüzden raporluyum

Benim de başımdan beri lekelenmem var açık kahverengi şeklinde. Doktorum günde 2 duphaston, geceleri 1 progesteron fitil ve haftada 2 kez iğne verdi. Üçünü de kullandım. Lekelenme durdu. Sonra karaciğer enzimleri yükseldi. Mecburen fitili, Duphastonu bıraktım. İğneyi de haftada bire düştüm. Şimdi akıntım gelirken hafif sarı kahve arası lekelenmem oluyor ama çok az şekilde. Bilmiyorum ne kadar sürer ama 8+2 oldum. Birde istirahat edince lekelenme olmuyor yada azalıyor. O yüzden raporluyum
Benim anlamadığım ben özel takipliyim o kadar uzun süreli lekelenmem olmasına rağmen ve defalarca kontrole gitmeme rağmen sadece 1 kez pruluton iğne verildi. 6. Haftada sonra sadece fitil olarak devam ettim. Acaba iğne yapılsa leklenmede bi değişiklik olur mu. Bi de bende annemlerin yanına geldim Köye hiçbir iş yapmıyorum yasim 22 doğal gebelik herseye dikkat ediyorum bebekte sorun yok deniyor ama anlayamıyorum ve pskolijim alt üst oldu. Geceleri kanama varrmii diye defalarca uyanıyorum İnşallah sizinde bir an önce lekelenmelerininiz tamamıyla biter ve bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Peki size kanama nedeni söylendi mi

Benim anlamadığım ben özel takipliyim o kadar uzun süreli lekelenmem olmasına rağmen ve defalarca kontrole gitmeme rağmen sadece 1 kez pruluton iğne verildi. 6. Haftada sonra sadece fitil olarak devam ettim. Acaba iğne yapılsa leklenmede bi değişiklik olur mu. Bi de bende annemlerin yanına geldim Köye hiçbir iş yapmıyorum yasim 22 doğal gebelik herseye dikkat ediyorum bebekte sorun yok deniyor ama anlayamıyorum ve pskolijim alt üst oldu. Geceleri kanama varrmii diye defalarca uyanıyorum İnşallah sizinde bir an önce lekelenmelerininiz tamamıyla biter ve bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Peki size kanama nedeni söylendi mi
Kese etrafında falan kanama alanı yok. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondan olabilir dedi. Ama zaten çok az ve çok açık renkli geliyor. Sebep yok. Düşük tehlikesi dedi işte

Kese etrafında falan kanama alanı yok. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondan olabilir dedi. Ama zaten çok az ve çok açık renkli geliyor. Sebep yok. Düşük tehlikesi dedi işte
Anladım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer

Ben duramadım yarına randevu aldım saat 5 çok heyacanlıyım mide bulantım geçince korktum İn şa Allah yarın bebişimi haftasına uyumlu görürüm kalbide vurar🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Ay ne güzel yaaa hadi güzel haberler inşallh yarın sizden☺️ben cumayı beklemeye devam

X