2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar günaydın, yaşı 30 un üzerinde olanlar genetik test yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Dün doktorum önerdi ama çok kararsız kaldım ve stres yaptım.
Ben yaptiricam 32yim doktor da onerdi ikili tarama vs gerek yok direk onu yaptir dedi 350$ mis fiyati, bebis nasil bu arada🙈

Her kelimesine katılıyorum
Bnde 39 yasındayım şeker yüklemesi, ikili test vs hıcbırını yaptırmayacagım
Rabbime tevekkül edıyorum, dua edıyorum
Kötü bi sonuç çıksa bile
Sonuç değişmeyecegıne göre masrafa grek yok, strese de grek yok
Hele hele şeker yüklemesine ztn gerek yok ben ilk oğlumda da yaptırmadım şimdide yaptırmayacağım bende 37 yasındayım doğuma. Kdr 38 olurum testlerde riskli olabılır yaştan dolayı ve bunu da biliyorum ne gerek var kendimede bebeğede stres yaşatmaya yazık günah değil mi

Ben yaptiricam 32yim doktor da onerdi ikili tarama vs gerek yok direk onu yaptir dedi 350$ mis fiyati, bebis nasil bu arada🙈
Bir şey çıkarsa ne yapabilicem ki düşüncesi kararsız bırakıyo beni. Dün gittim doktora şekli çok belli değil gibi ama şansımıza hareket etti çok garip bir şey yaa🙈

Kizlqr migreni olanlar varmi benim başım agriyor ilacimi dr onerdi icebilirsin dedi ama yinede korkuyorum
Merhaba,bende migren hastayim kizimdayken sormuştum doktorum üç taneye kadar minoset icebilirsin demişti,normalde çok sık tutan migren ataklarimda hamilelikte azalmıştı tam tersi kızımda bunda 10. Hafta içindeyim iki defa tuttu😕Şifalar dilerim inşallah🤲

Merhaba,bende migren hastayim kizimdayken sormuştum doktorum üç taneye kadar minoset icebilirsin demişti,normalde çok sık tutan migren ataklarimda hamilelikte azalmıştı tam tersi kızımda bunda 10. Hafta içindeyim iki defa tuttu😕Şifalar dilerim inşallah🤲
Bende panadol migrestop iciyorumo hemen kesiyo dr icebilirsin dedi dun sadece 1 kere ictim havalardan bence migren

Oyyy Kızlar ya çok gerginim. Kalp atışı duyarım inşallah bu hafta 🙏 belki o zaman biraz rahatlarım. Böyle daha hamileyim diye düşünemiyorum bile. Bir de hamileler kabız olur falan deniyor ben aksine ishal oluyorum çok afedersiniz. Aklımda türlü şeyler var

Oyyy Kızlar ya çok gerginim. Kalp atışı duyarım inşallah bu hafta 🙏 belki o zaman biraz rahatlarım. Böyle daha hamileyim diye düşünemiyorum bile. Bir de hamileler kabız olur falan deniyor ben aksine ishal oluyorum çok afedersiniz. Aklımda türlü şeyler var
Cnm inşallah duyarsın
Bnde yarın doktorda olcam, tahlil falan
1 aydır nerdeyse kabızım
Koku hassasiyetım oluştu bnımde 🥴

Merhaba, kadın doğum doktoru tavsiyesine çok çoook ihtiyacım var. İstanbuldayım. Şişli bölgesinde. Lütfen varsa tavsiyeniz bana yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba, kadın doğum doktoru tavsiyesine çok çoook ihtiyacım var. İstanbuldayım. Şişli bölgesinde. Lütfen varsa tavsiyeniz bana yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İstanbul’da olsaydım Avicenna’da Cem Ardıç var ona gidecektim bir araştırın isterseniz ben memnun kalmıştım.

X