2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar sizde nefes darlığı gibi bir şey oluyor mu nefes açlığı çekiyorum sanki. Arada oluyor böyle. Hamilelikte normal mi , hadi ilerleyen dönemlerde olsa anlarım da daha başında oluyor bana.

Kızlar sizde nefes darlığı gibi bir şey oluyor mu nefes açlığı çekiyorum sanki. Arada oluyor böyle. Hamilelikte normal mi , hadi ilerleyen dönemlerde olsa anlarım da daha başında oluyor bana.
Normal canım bana da oluyor doktorum normal demişti korkudan kalp doktoruna göründüm çarpıntım da olunca nefes nefes kalıyorum yürürken normal hafta da bir tansiyonunu ölç sorun yok dediler

Bendede var canım birde ben hep dinlendiğim için çok alıştım yatmaya kalkınca resmen nefes nefese kalıyorum..2 hafta önce bende tansiyon düşüktü

Kızlar bnım bulantım yok çok şukur ama ağzım zehirr gibi 🥴ne yesem zehir, ağzımın tadı yok..
Az bırazda koku olayı var, bıseyler kokuyor
Arada çok hafif mide bulantısı, çok az ama..

P. Tesi yıne kontrolum var kızlar, dua edin

Kızlar bnım bulantım yok çok şukur ama ağzım zehirr gibi 🥴ne yesem zehir, ağzımın tadı yok..

Bende öyleyim bu gün mesela yemeyi yiyorum su içiyorum sonra ama çok az midem bulanıyor ama her şeyi yemiyorum yesem belkide daha çok kötü olurum tatlı kesinlikle yiyemem ve kalbim çok hızlı atıyor çok rahatsız ediyor beni.
İn şa Allah kontrolün güzel geçer🙌🏻

Bende öyleyim bu gün mesela yemeyi yiyorum su içiyorum sonra ama çok az midem bulanıyor ama her şeyi yemiyorum yesem belkide daha çok kötü olurum tatlı kesinlikle yiyemem ve kalbim çok hızlı atıyor çok rahatsız ediyor beni.
İn şa Allah kontrolün güzel geçer🙌🏻
Niqu cnm
Bn gecen p. Tesi istanbulda gttım doktora
Şimdi yazlıktayım
Yine bu p. Tesi istanbula gdıcem
Git gel yapıcam habire, bnde kist oşdugu için sık sık çağıracak

Niqu cnm
Bn gecen p. Tesi istanbulda gttım doktora
Şimdi yazlıktayım
Yine bu p. Tesi istanbula gdıcem
Git gel yapıcam habire, bnde kist oşdugu için sık sık çağıracak
Biliyorum sen gitmiştin benim lekelenmem olunca sık sık gitdim sonra ama doktor istemedi yani kendin bilirsin dedi ama ben pek iyi bakmıyorum dedi..zor olsada bekliyorum bende..ama sen hep yollarda kalıcan ya mesela ben mecburen şimdiki doktoruma gidiyorum sevdiğim doktor tekirdağda ama bana uzak kalıyor düşüklerimden dolayı bu kadar yolculuk yapamam.

Canım ben 7+2 deyim anca mide bulantım tamamen geçmedi ama hafifledi sanırım yavaş yavaş geçecek ya da daha da şiddetli geri gelecek😅 ama bende senin gibi 6+4 ile 6+6 arası inanılmaz biz baş dönmesi halsizlik mide bulantısı ve mide yanması çektim acilde serum alınca kendime gelebildim kusmuyordum ama hep bi bulantı
Yazınızı okuyunca bu benmiyim dedim 😁 6+2 de başladı 6+5 şuan bugün hafif var ama tamamen geçmiş değil. Kusma bende de yok ama bulantı, gaz ve mide yanması oluyor. Doktora sordum gaviskon vs kullanabilir miyim diye, ama 12.hafyaya kadar kullanamazsın dedi. İnşallah azalır böle nasıl geçer bilmem 🙈

Bu bende de var. Sanki çok ağır yağlı bişeyler yemişim gibi. Ağzım bi tuhaf. Hafif şeyler de yesem çok ağır yemişim gibi fazla geliyor bana. Arada da midem bulanıyor mu bulanmıyor mu anlamayacak kadar az mide bulantım oluyor. Koku hassasiyeti zaten bitirdi beni. Her şeyi duyuyorum

Yazınızı okuyunca bu benmiyim dedim 😁 6+2 de başladı 6+5 şuan bugün hafif var ama tamamen geçmiş değil. Kusma bende de yok ama bulantı, gaz ve mide yanması oluyor. Doktora sordum gaviskon vs kullanabilir miyim diye, ama 12.hafyaya kadar kullanamazsın dedi. İnşallah azalır böle nasıl geçer bilmem 🙈
Ben bulantı için serum alıyorum metpamid koyuyorlar içine mide yanmadı içinde rennie çiğneme tablet günde 1 tane alıyorum iyi geliyor bir kaç saat en azından 😂

Ben bulantı için serum alıyorum metpamid koyuyorlar içine mide yanmadı içinde rennie çiğneme tablet günde 1 tane alıyorum iyi geliyor bir kaç saat en azından 😂
Rennie sorun olmuyorsa bende alayım yarın ya vallahi korkuma tost yiyorum anca domates soğan vs hepsi mide yanması gaz yaparmış diye okudum 🤣kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir akşam laktozsuz yoğurt tost 🙈 midem yanmasın korkusu bu😁

Rennie sorun olmuyorsa bende alayım yarın ya vallahi korkuma tost yiyorum anca domates soğan vs hepsi mide yanması gaz yaparmış diye okudum 🤣kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir akşam laktozsuz yoğurt tost 🙈 midem yanmasın korkusu bu😁
Ayy evet bende sadece domates peynir kaşarlı tost yiyebiliyorum akşam yemeği niyetine tek yiyebildiğim😅 rennie bana doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi eczacıya da ayrıca sordum pimpirikliyimdir bu konularda sorun yok dediler ama ben yine de günde 1-2 tane çiğniyorum 😂🙉

Allah razı olsun,yarın ilk işim rennie almak olacak. ağrıların geçsin su gibi kolay 9 ay geçir kucağına sağlıkla bebeğini al inşallah :)

Kızlar benim de mide bulantim had safhada doktorum bana ilaç verdi gece yatmadan iki tane yutuyorum ise yarıyor ilaç zaten hamile kadınlar icin üretilmiş ve ağırlıklı olarak b6 vitamini var ama yine de çok gönül rahatligiyla içmiyorum

Kızlar benim de mide bulantim had safhada doktorum bana ilaç verdi gece yatmadan iki tane yutuyorum ise yarıyor ilaç zaten hamile kadınlar icin üretilmiş ve ağırlıklı olarak b6 vitamini var ama yine de çok gönül rahatligiyla içmiyorum
Prilam mı canım

X