2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kanser hastalarına verilen mide bulantısı için olan ilaçlarıda verebiliyorlarmış, mide bulantısı yanması vs için zencefil tüketin taze zencefil, zencefilli şeker vs veya buz atın ağzınıza, yok o gaz yapar bu bilmem ne yapar diye yememezlik yapmayın her yiyeceğin kendine ayrı besin değeri var sonuçta, mevsimine uygun ne varsa belirli ölçüde her zmn yediğiniz ölçüde tüketin, çokta kafanıza takmayın herşeyi okumayın taktık sıra daha çok olur çünkü, kendi kendinizi dinledikçe hastalık hastası olursunuz

dr bana mide bulantısı için prilam verdi, akşamları 2 tane iç dedi. 2 gündür rahat bir nefes aldım, 24 saat etkisi var. umarım bağışıklık yapmaz bir süre sonra, şimdilik aşırı memnunum

Kızlar günaydın, yaşı 30 un üzerinde olanlar genetik test yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Dün doktorum önerdi ama çok kararsız kaldım ve stres yaptım.
Dün danıştm doktoruma 33 yaşındayım ikili tarama yaparız dedi yüzde 80 doğruluğu dedi eğer Allah korusun riskli gelirse tavsiye ederim dedi 35 yaş üstüne direk fetal dna testi diyorum ama dedi bende öyle düşünüyorum açıkçası şuanda ilk once ikili taramayı yaptiragm

Dün danıştm doktoruma 33 yaşındayım ikili tarama yaparız dedi yüzde 80 doğruluğu dedi eğer Allah korusun riskli gelirse tavsiye ederim dedi 35 yaş üstüne direk fetal dna testi diyorum ama dedi bende öyle düşünüyorum açıkçası şuanda ilk once ikili taramayı yaptiragm
Ben de 33 yaşındayım, doktorum şimdiki yaşımı değil doğum yapacağım zamanki yaşımı baz alıp 35 oluyo neredeyse dedi. İkili üçlü yerine direkt fetal dna önerdi. Sanırım karar vermem gerekecek emin değilim hiç.

Biliyorum sen gitmiştin benim lekelenmem olunca sık sık gitdim sonra ama doktor istemedi yani kendin bilirsin dedi ama ben pek iyi bakmıyorum dedi..zor olsada bekliyorum bende..ama sen hep yollarda kalıcan ya mesela ben mecburen şimdiki doktoruma gidiyorum sevdiğim doktor tekirdağda ama bana uzak kalıyor düşüklerimden dolayı bu kadar yolculuk yapamam.
Evet cnm anlıyorum
Ama tek bi doktor takıp etsın istıyorum
Okullar açılana kdr böyle yapıcam mecbur
Düşük tehlıken yok dedi, lekelenmem hiç olmadı oyuzden otobus yolculuguna bısey demedı doktor

Kızlar günaydın, yaşı 30 un üzerinde olanlar genetik test yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Gerek yok hepsi para tuzağı bir çok firma hastane ve doktorlarla anlaşmalı velevki yaptırdını farklı bir sonuç çıktı canlı canlı karnınızda öldürülüp alınmasına izin verebilecek misiniz yoksa Rabbim den gelene razıyım mı diyeceksiniz önce bunun kararını kendi içinizde verin sonra zaten yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde, ben size bir şey söyleyeyim arkadasım hamıleydo yakın zmnda bebeğin beyni su toplamış yaşamaz vs dediler o testi yapalım bu testi yapalım dedilet hiç birini yaptırmadı arkadaşım imza attı hiç birşey yaptırmıyorum diye bebeğimiz doğdu maşallah sapasağlam 6 aylık oldu bile eşşek sıpası o kdrda tatlı bir bebekki, ben hiç bir devlet hastanesinde duymadım mesela gen testi vs yapmayı öneren doktoru, hayır yaptırınca dünyayı kendinize dar edeceksiniz ne gereği var hem o paraya bebeğinize birşeyler yaparsınız 🙏

Evet cnm anlıyorum
Ama tek bi doktor takıp etsın istıyorum
Okullar açılana kdr böyle yapıcam mecbur
Düşük tehlıken yok dedi, lekelenmem hiç olmadı oyuzden otobus yolculuguna bısey demedı doktor
Aynen orası öyle tek doktor takip edilmeli.Bende bakıcam duruma kesin bilmiyorum Allah nasip ederse nerde doğum yapıcam hiç karar veremedim bu defa çok fazla ciddi yaklaşmıyorum doktor konusunda.

günaydın, ben yaptıracağım, yaş 34.
doğruluk oranı %99 üstünde. ikili testlerde çoğu zaman hatalı sonuçlar çıkıyor ve anne yok yere üzülüyor (genel gördüğüm, duyduğum bu tabi ki her zaman geçerli değil)
10. haftadan sonra yapılıyor bildiğim kadarıyla. İçim rahat etsin diye yaptıracağım. Cinsiyeti de öğrenmiş oluyoruz ♥️

Günaydın.Bu konuyu hiç doktorla konuşmadık bilmiyorum ne söylicek ve bende kararsızım yaş 35 bende

Gerek yok hepsi para tuzağı bir çok firma hastane ve doktorlarla anlaşmalı velevki yaptırdını farklı bir sonuç çıktı canlı canlı karnınızda öldürülüp alınmasına izin verebilecek misiniz yoksa Rabbim den gelene razıyım mı diyeceksiniz önce bunun kararını kendi içinizde verin sonra zaten yaptırıp yaptırmamak sizin elinizde, ben size bir şey söyleyeyim arkadasım hamıleydo yakın zmnda bebeğin beyni su toplamış yaşamaz vs dediler o testi yapalım bu testi yapalım dedilet hiç birini yaptırmadı arkadaşım imza attı hiç birşey yaptırmıyorum diye bebeğimiz doğdu maşallah sapasağlam 6 aylık oldu bile eşşek sıpası o kdrda tatlı bir bebekki, ben hiç bir devlet hastanesinde duymadım mesela gen testi vs yapmayı öneren doktoru, hayır yaptırınca dünyayı kendinize dar edeceksiniz ne gereği var hem o paraya bebeğinize birşeyler yaparsınız 🙏
Her kelimesine katılıyorum
Bnde 39 yasındayım şeker yüklemesi, ikili test vs hıcbırını yaptırmayacagım
Rabbime tevekkül edıyorum, dua edıyorum
Kötü bi sonuç çıksa bile
Sonuç değişmeyecegıne göre masrafa grek yok, strese de grek yok

X