2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Günaydın canım.Aynen 6 hafta çok geriden demişti şimdi tam oldu☺️Ben sana dedim kisti boş ver sadece dediklerini et hiçbir şey olmaz Allahın izniyle🙌🏻Darısı bana haftaya güzel haberlerle gelim ben🙌🏻🥹
Bence benim progesteronuma ilaçlar kullandığım için baktırmadı sonucta hem iğnesi hem fitili var yani düşük için önlem amaçlı her şey kullanıyorum..
Cnm inşallah bırazda olsa içim rahatladı
Artık rahat olalım yaaa
Evet sen zten progestan kullanıyorsun oyuzden bakmamıştır
Güzel haberlerını beklıyoruz cnm senınde 🙏

11 ine randevu aldım bende bakalım ne diyecek daha önce gittim kalp atışını duyduk ama ben 3 kez düşük yaptım kalp atışı durdu boş gebelik oldu ondan korkuyorum
Cnm bzde aynıyız
Sat 8 hazıran geç döllenme
Bnımde üst üste 2şer ay arayla 3 kimyasalım var
Hatta en sonki kimyasal 8 hazırandaydı

Cnm inşallah bırazda olsa içim rahatladı
Artık rahat olalım yaaa
Evet sen zten progestan kullanıyorsun oyuzden bakmamıştır
Güzel haberlerını beklıyoruz cnm senınde 🙏
Benim rahat olmama hala çok var doktorun dediği gibi 16 haftadan sonra🥴pazartesini 4 gözle bekliyorum🙌🏻

11 ine randevu aldım bende bakalım ne diyecek daha önce gittim kalp atışını duyduk ama ben 3 kez düşük yaptım kalp atışı durdu boş gebelik oldu ondan korkuyorum
Hiç birşey olmaz inşallah kalbini ferah tut cuma günü gittiğinde güzel haberlerinle gel inşallah sende :)

Kızlar cinsiyeti biz kaçıncı haftada öğrenebilicez şuan çok erken herkes için biliyorum ama çevremde kimisi 20 haftada diyor kimisi 12 arada baya fark var :)

Kızlar cinsiyeti biz kaçıncı haftada öğrenebilicez şuan çok erken herkes için biliyorum ama çevremde kimisi 20 haftada diyor kimisi 12 arada baya fark var :)
Doktorum bana 12de tahmin ederiz dedi 16 hafta kesinleşir dedi yine bende merakla bekliyor 9+1 bende 21 ağustosta kontrolüm var

Doktorum bana 12de tahmin ederiz dedi 16 hafta kesinleşir dedi yine bende merakla bekliyor 9+1 bende 21 ağustosta kontrolüm var
16 yada çok varmış ya :) Biran önce büyüsünde cinsiyetine göre kıyafet alayım istiyorum geçen akrabamızın kızına hediye almaya diye e bebeğe girdik zor tuttum kendimi almiyim diye hepsi çok güzel cicili bicili :)

16 yada çok varmış ya :) Biran önce büyüsünde cinsiyetine göre kıyafet alayım istiyorum geçen akrabamızın kızına hediye almaya diye e bebeğe girdik zor tuttum kendimi almiyim diye hepsi çok güzel cicili bicili :)
Evet malesf var daha insan hersy alası geliyor sizin kaçınca hafta

Cnm bzde aynıyız
Sat 8 hazıran geç döllenme
Bnımde üst üste 2şer ay arayla 3 kimyasalım var
Hatta en sonki kimyasal 8 hazırandaydı
Sizede çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı kucağımıza alırız hayırlısıyla

Ayyy keşke elimde olsa rahat olmak :))) çok teşekkür ederim cevap için . Doktorlar her ne kadar söylese de tecrübe etmiş insanlardan fikir almak daha rahatlatıcı oluyor :)
Çok haklısınız amaa hepsi geçiyor böyle düşünün bakın size cevap vereli ne kadar uzun süre geçmişş inşallah böyle hızla geçip evlatlarımızı güzelce kucağımıza alalım

İnşallah cnm
Sen hangi gün gdıcen şimdi
Yarın 11 de kuzum randevum. Nolur dua edin bana çok endişe ediyorum 🙈 şimdi benim de geç döllenme ya bu da korkutuyor beni bana bilgi verir misin kuzum senin tecrüben var ❤️😍
Bugün ben de kötüyüm midem çok bulanarak kalktım. Tuzlu bi şey yedim yatıştırdı midemi sonra kahvaltı yapamadım lokmalar boğazım midem çok bulandı

Yarın 11 de kuzum randevum. Nolur dua edin bana çok endişe ediyorum 🙈 şimdi benim de geç döllenme ya bu da korkutuyor beni bana bilgi verir misin kuzum senin tecrüben var ❤️😍
Bugün ben de kötüyüm midem çok bulanarak kalktım. Tuzlu bi şey yedim yatıştırdı midemi sonra kahvaltı yapamadım lokmalar boğazım midem çok bulandı
Ayyy inşallah tutunuyordur bebişin canım 🙏
Bnım hafif koku olayım bide agzımda tat yok
Göğsler hep acıyo zaten şiş
Cnm geç döllenme bna gecen hafta nredeyse 10 gün geride dedi 🥺bugun 5 gun geride dedi,

Bna bugun dedıkı önemli olan sat falan değil, geriden gelmesi muhım değil, kontrollerınde kese nasıl, bebiş büyümüşmü, her kontrolde buyuyormu, kesenin etrafı bunlar bzım için onemlı olan dedi
Yarın haber et cnm inşşlah Allah buyuktür bol dua, 🙏🙏

Buarada yine idrar yolu enfeksıyonu çıktı
Gecmemiş 1 haftada, ne hap vrecek bılmıyorum

X