2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar progsetan 200mg kapsülü nasıl kullanıyorsunuz. Acile gittiğimiz için doktor tam olarak bana anlatmadı reçetelere baktığımda intra vajinal yazmışlar yani fitil olarak mı kullanacağım
Ben de bu ilacı kullanıyorum vajinal olarak yerleştiriyorsun, doktorum ağızdan alma tansiyonun düşer kötü olursun dedi vajinal yan etkisi yok. Uygulamadan önce tırnakların uzunsa kes mutlaka ve elini yıkayıp öyle uygularsın. Sabah akşam kullanıyorum yanıma ıslak mendil koyuyorum. Uyguladıktan sonra elimi siliyorum hemen, 15 dakika uzanıyorum sonra elimi yıkayıp tekrar uzanıyorum

canım benim önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmustu benim haberim yoktu her gün kusuyordum bence onla alakası yok bir de doktor bana kaybım nedeniyle oksapar başlattı onu da bir sor istersen

Bende kaç gündür yok canım biliyorum belki yaşıma göre çok saçma konuşuyorum..bu gün görsem artık anlıcamki bende öyle geçiriyorum korkum bitsin
Canım 3 gündür benim de midem bulanmıyor. 3 gün öncesinde aşırı çok bulantım vardı. Dün doktor kontrolüm vardı, ben de senin gibi korkarak oturdum ultrason koltuğuna. Ama çok şükür her şey iyiydi. İçin rahat olsun. Bulantının olmaması bir sorun değil hatta iyi bişey. Şanslısın.

canım benim önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmustu benim haberim yoktu her gün kusuyordum bence onla alakası yok bir de doktor bana kaybım nedeniyle oksapar başlattı onu da bir sor istersen
Kullanıyorum canım oksapar..progestan iğnesi ve fitili

Yaaa canım İn şa Allah banada bu gün doktor güzel haberler söylesin.

Mide bulantısı bebeğin sağlıklı olup olmadığı hakkında haberci değildir. Zaten gebeliklerin yüzde 30unda mide bulantısı olmuyormuş bu da az bir oran değil. Benim çevremde çok var mide bulantısı olmayan ve sağlıkla doğuran. O yüzden böyle düşünme bebekte kromozal bir sorun olabilir bu yüzden düşük yaşamış olabilir ya da kendi vücudunda enfeksiyon olabilir bebek o yüzden de düşmüş olabilir ama kesinlikle mide bulantısı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de git için rahatlasın

Bende bu yüzden sorguluyorum sürekli 3 kez düşük yaptım korkuyorum bende giderim sık sık acile dayanamam

Hiç sakin diğilim o kadar ağlayasım varki..bende annem çok kötü gecirmiş 9 aya kadar kardeşimde 3 aya kadar en az 2 defe kusmuş yani bir tek benmi aralarında rahat geçiren oldum
Genetikse eğer benim annemde 9 ay hiç yiyememiş hep bulanmış benim olmaması enterasan geliyor banada. Şuan kaç hafta kaç günlüksünüz sizin vardı baya ne zaman kesildi kaç gün oldu

Cnm uzak kalıcam dedin yıne gitmişsin bulmuşsun kndıne bi dert
Neden boşuna üzüyorsun kendını

Genetikse eğer benim annemde 9 ay hiç yiyememiş hep bulanmış benim olmaması enterasan geliyor banada. Şuan kaç hafta kaç günlüksünüz sizin vardı baya ne zaman kesildi kaç gün oldu
Şimdi normalde 8+4 siz kaç haftalıksınız?Benim aslında çok fazla bulantılarım yoktu yani kusacak gibi..olan haftalarda bir gün oluyordu bir gün olmazdı şimdi 5 gün nerdeyse yok hatda dondurmaya bayılan biriyim yiyemiyordum dün yedim ama..sabahlarıda bulantım olmuyor

Bende 7+6 yım bugün 8 olacak yarın yakın sayılırız 7 ye girdiğimden beri yok benimde 6 da baya vardı tiksinme bulantı kusma olmadı ama hiç sabah bulantım bile olmuyor artık herşeyi yiyorum acaba yine bulanacak mı diye bulanmıyor

Yani bendede durumlar böyle belkide biz çok şükür rahat geçiriyoruz dün ilk defa belim ağrıdı sadece ve kasıklarda genişlenme vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…