Cnm kişiye göre değişir tabıkıKızlar merhaba.kimyasal gebelik üzerine ne zaman hamile kaldınız acaba.Ben haziranda 5 haftalıkken kimyasala döndü bu ay büyük beklenti içine girmişim ki adet oldum bugün yıkıldım resmen
Ohh maşallah sağlıcakla gelsinler ne güzel haber valla bende hep içimden keşke ikiz olsa diye ummuştum ne güzel ya bi anda iki yavrun olcakKızlar benim bebişler ikizmiş
Kaçıncı hafta sizin acaba bebekleri ilk kez mi gormustnz acabaKızlar benim bebişler ikizmiş
Merhaba gittiniz mi tekrar kontrole benim bulantılar kesildi baya baya anlamadım bu havalarda daha artması gerekiyordu 7+4 üm bugünKızlar ben 7+2 deyim. Dün tüm gün süren mide bulantılarım vardı. Bugün yok. Normal midir acaba
Eşiniz negatif çıktıktan sonra korkmaniza göre yok birinizin test yaptırması yeterli zatn sizde çıksa bile bebeğiniz inşallah sağlıklıdir zatn bebeğin de tasiycilik olma ihtimali olur o kadarKızlar bugün sağlık ocağından ebe hemşire mesaj attı sana sma testi yaptık mı diye bende eşime daha önce yaptırdık negatif çıktı bana gerek duymadı doktor dedim.Oda pazartesi gel sanada yapalım dedi.Sizi sağlık ocağından arayıp böyle bişi istediler mi gerek varmıdır? sonuç zaten 3 aydan önce çıkmaz ben o zamana 5 aylık olcam tutki pozitif çıktım nolcak?Doktor daha önce yaptırıyım dediğimde sana göre yok dedi şimdi sanada yapalım diyolar hamileyken mi denir bu?
Yarın gidicem. Anlamadım ki dün çok kötüydüm bugün iyiyim. Her şeye pimpiriklenmekten de sıkıldımMerhaba gittiniz mi tekrar kontrole benim bulantılar kesildi baya baya anlamadım bu havalarda daha artması gerekiyordu 7+4 üm bugün
Canım tüp bebek tedaviyle olduğu için doktorum tüp bebek doktoru belki ondan çok uyarmıştır beniAy maşallah 3 litre nasıl içiyonuz ben 1,5litre zorlayarak içiyorumBenim doktorum yeme içme ile ilgili hiçbirşey demedi.Bende gittiğimde sorucağım herşeyi unutuyorum heycandan.Bi kaç yemeyle ilgili şey sorduğumda herşey yiyebilirsin abartmamak kaydıyla dedi cola dediğimde bir bardak falan iç birşey olmaz dedi.Diğer gebe kuzenlerimin doktorları sosis salam sucuk herşeyi yasaklamış benimki iyi pişir ye birşey olmaz dedi.Herşeye pozitif bakıyor bilemedim Şuan kokudan birşey istemiyor canım zaten.
Bugün beta 9957 çıktıMerhaba kizlar 4+6 da keseyi gördük 8.4 mm bugün 5+3 olduk 16 mm ama yolk kesesi gözükmedi sizce bu normal mi karından bakildi
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bu beslenmeye atom gibi olurCanım tüp bebek tedaviyle olduğu için doktorum tüp bebek doktoru belki ondan çok uyarmıştır benigünde 3 lt su, paketli hiçbir gıda yok, günde yarım avokado ben tercihen yiyorum, yumurta peynir yoğurt kesin yiyorum, meyve ye mutlaka demişti, çay sadece sabah kahvaltıda çok açık 1 bardak, kahve kola meyve suyu falan yok, sosis salam sucuk onları zaten saymıyorum her gün tavuk et Balık ye gibi bir şey yok normal ev yemekleri yiyorum canım ne istiyorsa yemek olarak midem bulanmıyorsa çerez yiyorum bir de bu ara tek yediğim paketli gıda kraker maalesef
Bende öyle düşündüm ama durduk yere yine kan alcaklar gerek var mı diyorum olsun gel bakalım diyor.Eşiniz negatif çıktıktan sonra korkmaniza göre yok birinizin test yaptırması yeterli zatn sizde çıksa bile bebeğiniz inşallah sağlıklıdir zatn bebeğin de tasiycilik olma ihtimali olur o kadar
Karından görünmemiş olabilir vajinal görülebilirdi belki doktor kötü bir şey olsa derdi canım daha erkendir belki bir dahaki sefere görünürMerhaba kizlar 4+6 da keseyi gördük 8.4 mm bugün 5+3 olduk 16 mm ama yolk kesesi gözükmedi sizce bu normal mi karından bakildi
Doktorda öyle dedi belki vajinal görülebilir dedi ama yapmadı bugün devlet Hastanesi'nde göremediler 4+5 te yine devlet Hastanesi'ne gitmistim keseyi görmek için onu da göremedi rahim kalınlaşmış demişti sadece 4+6 da özel hastanede 8.4 mm kese göründü karında inşallah yine o şekilde olmuştur boş gebelik filan değildirKarından görünmemiş olabilir vajinal görülebilirdi belki doktor kötü bir şey olsa derdi canım daha erkendir belki bir dahaki sefere görünür
İnşallah canım bir daha ne zaman gel dedilerDoktorda öyle dedi belki vajinal görülebilir dedi ama yapmadı bugün devlet Hastanesi'nde göremediler 4+5 te yine devlet Hastanesi'ne gitmistim keseyi görmek için onu da göremedi rahim kalınlaşmış demişti sadece 4+6 da özel hastanede 8.4 mm kese göründü karında inşallah yine o şekilde olmuştur boş gebelik filan değildir
Cnm bnce o teste hiç gerek yok boşuna kolunu deldirmeBende öyle düşündüm ama durduk yere yine kan alcaklar gerek var mı diyorum olsun gel bakalım diyor.
Mide bulantısı bende var canım ama göğüsüm daha bugün yeni acımaya başladı 6+6 da onun haricinde sadece ben bastırırsam elimle acı hissediyordum ama mide bulantım fazlaKızlar iyi akşamlarBen 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı
Sağlık ocağına gebeliği ne zaman bildirmek gerekCnm bnce o teste hiç gerek yok boşuna kolunu deldirme
Ben daha saglık ocagına gebelik kaydımı bıle yaptrmadım
Bn ikili test bıle istemıyorum
Yaş faktorunden dolayı kötü bı sonuc cıksa bıle hamılelıgımı zehir edemem
Hem 3 aylık olmuş olcam ne yapılabılırki
Igm testleri varmış
Doktor dun istedı bıkac test
1400 tl verdım
Bılseydım ıgm oldugunu vermezdım
Boyle testler stres yaratıyor
Burda bi arkadas strese girdı gecen hafta bu testten dolayı boş yere
2 gün sonra normal ultrasona giricem orda daha iyi gozukuyormus doktorun cihazı pek iyi değil galibaİnşallah canım bir daha ne zaman gel dediler