2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bugun doktora sordum herseyi beta 1500 sonrası kesecik görünüyormuş içinde çizgi gibi belli belirsiz bişe ama 3500 sonrası bebekle birlikte kese görünmeye başlıyormus ultrason için bu cok kilolu olmayan ve 3500 sonrası kese görünmeyen kimseye alttan kontrolü önermiyorum dedi

Az önce de çok az tırnak ucu kadar açık pembe lekeli akıntı geldi .. benim daha önceki dış gebelik de böyle artmıştı çok korkuyorum Allah bu daha yaşatmasın nolur dualarınızı eksik etmeyin tek tüpüm var diğer tüpümü de kaybetmek istemiyorum :KK43:
kendini sıkıntıya sokma lütfen benimde yerleşme sancılarım var ker haziran 26 sı gibi idrarla acık pembe lekelenmem olmustu hiç bir sıkıntı olmıcak diye güzel düşün hep dualarım seninle 🙏🙏❤️

Selamlar herkese, benim sat 26 Mayıs , mart ayında görünüyor doğum. 21 Haziran 129, 23 Haziran 280, 26 Haziran 850 ,2 temmuz 12.980 beta değerleri Perşembe günü muayneye gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. 2. Gebeliğim hepimiz için kolaylıkla sağlıkla neşeyle geçecek bir gebelik dönemi olsun.

Selamlar herkese, benim sat 26 Mayıs , mart ayında görünüyor doğum. 21 Haziran 129, 23 Haziran 280, 26 Haziran 850 ,2 temmuz 12.980 beta değerleri Perşembe günü muayneye gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. 2. Gebeliğim hepimiz için kolaylıkla sağlıkla neşeyle geçecek bir gebelik dönemi olsun.
Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini,ben 5+3 ken gittim kese var ama daha bebek oluşmaz haftaya gel dedi..şuan 5+5 im

kızlar 5+2'deyim. belirti olarak ara ara kasık ağrısı yanında üç dört gündür uykusuzluk başladı. erken uyanma ve tekrar uyuyamama. dün gece ve bugünde uyukladıktan sonra ağızd kötü bir tatla uyanmaya başladım. bir de halsizlik var ama hiç göğüs hassasiyetim yok.

çarşamba gününe artık kadın doğuma gideceğim. cuma en son 700lerde çıkmıştı beta. perşembe de kan tahlillerimi tamamlamayı düşünüyorum vitamin eksikliklerini de tespit etmek gerek.

çizgiler ilk 10 dakıkada cıktıysa var gibiii insallah her sabah ilk idrarla takip et mutlaka hastaneye gidene kadar çizgi koyulaşıyosa gebelik vardır 🙏🙏🙏
Bugün test yaptım tekrar pozitif çıktı koyulaştııı

Eklentiler

• E03C5B03-8BCA-4F9C-889C-2DE03E2EE614.jpeg
    E03C5B03-8BCA-4F9C-889C-2DE03E2EE614.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar sezaryen doğumda kaç gün önce alınıyor bebek acaba bilen varmı

Merhaba arkadaşlar 4-5 haftalık kadar hamileyim ama bazen kasıklarımda ama asık sol tarafımda belirgin ağrı oluyor nedendir acaba.

Öyle mi canım.Çok da fark yokmuş.Ben sağlık sigortası yapmıştım.martta bitiyor seneye.kimuasal geçirdim haziranda.inşallh bu ay yine gebe kalırım yoksa hakkım gidiyor sanırım.onu hedaplıyordum bende
Cnm planlı sezeryanlarda 38. Hafta btınce doğuma alıyorlami.

Merhabalar hanımlar. Yaşım 29 ovulasyon uzerinden 15 gun gecmisti ki test yatirdim yani dün beta hcg m 113.9 çıktı sanırım normal çok şükür ama ben daha önce düşük yaptım o yüzden çok heveslenemiyorum 2 aylıkken kalbi durmuştu ve kürtaj oldum kan testi sonucuma göre hafif pıhtılaşma var dedi doktorum iğne kullanmam gerek korkuyorum ama inşallah olsun da kullanırım sıkıntı yok ama heyecanımı yaşayamıyorum işte Rabbim herkese sağlıklı evlat ya da evlatlar nasip etsin
Merhabalar bende ilk hamileliğim boş gebelikti kürtaj ile alındı şuan yine hamileyim uygulamada 5+1 beta hcg 1117 çıktı normal mi acaba ama kese görünmedi

X