Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendini sıkıntıya sokma lütfen benimde yerleşme sancılarım var ker haziran 26 sı gibi idrarla acık pembe lekelenmem olmustu hiç bir sıkıntı olmıcak diye güzel düşün hep dualarım seninleAz önce de çok az tırnak ucu kadar açık pembe lekeli akıntı geldi .. benim daha önceki dış gebelik de böyle artmıştı çok korkuyorum Allah bu daha yaşatmasın nolur dualarınızı eksik etmeyin tek tüpüm var diğer tüpümü de kaybetmek istemiyorum
Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini,ben 5+3 ken gittim kese var ama daha bebek oluşmaz haftaya gel dedi..şuan 5+5 imSelamlar herkese, benim sat 26 Mayıs , mart ayında görünüyor doğum. 21 Haziran 129, 23 Haziran 280, 26 Haziran 850 ,2 temmuz 12.980 beta değerleri Perşembe günü muayneye gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. 2. Gebeliğim hepimiz için kolaylıkla sağlıkla neşeyle geçecek bir gebelik dönemi olsun.
Ay hadi inşallah canım çok sağol içimi rahatlattınkendini sıkıntıya sokma lütfen benimde yerleşme sancılarım var ker haziran 26 sı gibi idrarla acık pembe lekelenmem olmustu hiç bir sıkıntı olmıcak diye güzel düşün hep dualarım seninle
Canım doktor gördü mü ne dediKızlar
4 Temmuz 592
6 Temmuz 1006
8 Temmuz 1468
yükselme olmamış demi son iki günde korkuyorum
İlçedeyim burda özel yok sadece bitane devlet var hafta sonu olduğu için poliklinikler kapalıCanım doktor gördü mü ne dedi
Bugün test yaptım tekrar pozitif çıktı koyulaştıııçizgiler ilk 10 dakıkada cıktıysa var gibiii insallah her sabah ilk idrarla takip et mutlaka hastaneye gidene kadar çizgi koyulaşıyosa gebelik vardır
6+0 idiSiz kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini,ben 5+3 ken gittim kese var ama daha bebek oluşmaz haftaya gel dedi..şuan 5+5 im
İlçedeyim burda özel yok sadece bitane devlet var hafta sonu olduğu için
Bir sıkıntı yoksa 40. Haftada alıyorlarKızlar sezaryen doğumda kaç gün önce alınıyor bebek acaba bilen varmı
Biraz az artmış gibi ama sen yine de iyi düşün fazla hareket etme yat dinlen bol bol ayaklarını da kaldır . Hiç belli olmuyor bu işler . Bir de dua et bu süreçte benceİlçedeyim burda özel yok sadece bitane devlet var hafta sonu olduğu için poliklinikler kapalı
Cnm planlı sezeryanlarda 38. Hafta btınce doğuma alıyorlarKızlar sezaryen doğumda kaç gün önce alınıyor bebek acaba bilen varmı
Cnm planlı sezeryanlarda 38. Hafta btınce doğuma alıyorlami.
Merhabalar bende ilk hamileliğim boş gebelikti kürtaj ile alındı şuan yine hamileyim uygulamada 5+1 beta hcg 1117 çıktı normal mi acaba ama kese görünmediMerhabalar hanımlar. Yaşım 29 ovulasyon uzerinden 15 gun gecmisti ki test yatirdim yani dün beta hcg m 113.9 çıktı sanırım normal çok şükür ama ben daha önce düşük yaptım o yüzden çok heveslenemiyorum 2 aylıkken kalbi durmuştu ve kürtaj oldum kan testi sonucuma göre hafif pıhtılaşma var dedi doktorum iğne kullanmam gerek korkuyorum ama inşallah olsun da kullanırım sıkıntı yok ama heyecanımı yaşayamıyorum işte Rabbim herkese sağlıklı evlat ya da evlatlar nasip etsin
Canım önemli olan artısmıs düzenli artıyorsa normaldir inşallah5+1 hamileyim beta hcg 1117 çıktı normal mi