2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım senin çektiğin bütün acıların mükafatı verildi bence benim içim doğuyor sağlıkla alcaksın kucağına 😍
Ay İn şa Allah canım İn şa Allah dediğin gibi olur🙌🏻🙌🏻🙌🏻eşimle ikimiz fazlasıyla yıprandık🥹sendende güzel haberler bekliyorum🙌🏻🌷

Ne kadar çabalasam da şüphe hiç gitmiyor . Hep aklım da elimde karnımda duadan başka yapcak hiç birşeyim yok zaten ..
kanamam yok şiddetli ağrılarım yok , gebelik belirtilerim var ama değerler düzenli yükselmiyor 😂 Cidden tam kafayı yemelık olay ama demi
Canım benim kahverengi kanamam vardı 1 hafta öyle anladım kimyasala doğru gidiyor

Canım benim kahverengi kanamam vardı 1 hafta öyle anladım kimyasala doğru gidiyor
CNım ben 3 tane kimyasal geçirdim zaten hiç kanamasın heemde değer 20 ye düşmeden kanamam olmuyordu. Şimdi değerim 1400 lerde kimyasaldan önce dış gebelik şüphesi var şuan kanamam da yok ağrım da yok çok şükür ama değerlerim düzenli artmıyor

CNım ben 3 tane kimyasal geçirdim zaten hiç kanamasın heemde değer 20 ye düşmeden kanamam olmuyordu. Şimdi değerim 1400 lerde kimyasaldan önce dış gebelik şüphesi var şuan kanamam da yok ağrım da yok çok şükür ama değerlerim düzenli artmıyor
Bugün kan verdin mi canım

Kızlar koyulaşma var belli
Kan verirmiyim bılmıyorum acı geçmişime dayanarak

Eklentiler

• InCollage_20230709_171223257.jpg
    InCollage_20230709_171223257.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 53
Şimdi ki aklım olsa kan vermezdim . Ama 4 gün önceye dönsek yine gider verirdim meraktan . Bizim gibiler verse de dert vermese de çok arada bi durum 🥹 ama maşallah koyulaşma bariz belli yavrum

Evet canım var bariz.Senin nceki aylar hiç böyle koyu görmemiştim.bence bikaç gün daha takip et evde koyulaşma.t daha koyu olunca kan verebilirsin nacizane🙏🥰

Evet canım var bariz.Senin nceki aylar hiç böyle koyu görmemiştim.bence bikaç gün daha takip et evde koyulaşma.t daha koyu olunca kan verebilirsin nacizane🙏🥰
Evt cnm hiç bukdr koyuluk görmedım
Belli olmaz gerçi yinede
Bıkaç gune gıderım kana
Braz beklıcem
Elimde test yok ama
Çarşı uzak, vesait yok, yazlıktayım

Merhabalar ben adetime bir gün kala öğrenmiştim hafif bir ikinci çizgiyle. Bugün tekrarladım anında çift çizgiyi gördüm. Bugün 5+4um sata göre. Doktora gitsem kese görünür mü? Bir yanım iki hafta daha bekle kalp atışını da duyarsın o zaman git diyor kararsız kaldım. Keseyi gören var mı bu zamanlarda?
benım 4+6 kese görünüyor beta 1500 üzeriyse kese usg de görünüyor canım ama kalp dinlemek için 10 gün sonra cagırdı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-03-2024

İSİMYaşSATKESEKalp AtışıCinsiyet DoğumTarihiKİLO
????????01.02.2024?
????????
????????
????????
????????
????????
????????
????????
Merhabalar,

Sanırım bende mart annesiyim :) Reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptırdım çift çıktı. 5 gün sonra yani dün kan verdim 385.64 çıktı kanımda. Ama kesede gözükmüyor . Haftaya pazartesi tekrar gideceğiz. Bugün regli günüm şuan bi regli durumum yok .. Kesede de göründüğünde resmi olarak hamile kabul edeceğim kendimi şuan hala korku var...

X