Canım ben 6+6 bugünüm ve 6. Haftanın başından beri inanılmaz mide bulantım başladı her geçen gün arttı 6+0 da lekelenme yaşadım doktor öğürmeden kaynaklı olabilir dedi çok şükür çünkü kanama alanım yok içeride, mide bulantım olup olmadığını sordu bende tüp bebekle gebelik elde ettiğim için bulantımın olması rahatsız etmez sonuçta yıllardır bu anı bekliyorum diye sustum doktorum mide bulantım olursa serum 1000 ml metpamid bulantı için 500 ml serum redoxon c vitamin ampullerini eczaneden alıp 3 günde bir serumları yaptırmam gerektiğini mide yanmam içinde renin çiğneme tablet verdi ve ben de aldım serumları ilaçları kullanmam durur yine de evde dedim dün doktor kontrolümden çoktım gecesi acilde gözümü açtım mide bulantım kendini bir anda aştı 2 saat serumdan sonra kendime geldim iyi ki o ilaçları eczaneden almışım dedim daha gece serum aldım bugün tine midem aynı durumda krakerdi leblebiydi bir süre sonra her zaman etki etmiyor ne yazık ki miden içeride dönüyor gibi hissediyorum bazen. Kusmadım ama kuru öğürme ve kussam rahatlasam modundayım Doktorum haklıymış
bir de insanın midesi bulanınca o gün bi keyifsiz agresif mutsuz oluyor yani ben öyle oluyorum keşke serumu baştan taktırsaydım kendime eziyet etmişim. Bende Allahın izniyle inşallah yine kontrol için 10 Ağustosta gideceğim