2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
canım çok gecmiş olsun doktor ne kadar ara vermeni söyledi benim bildğim bir regl hatta ve hatta hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyleyen hatta sağlıklı doğum oranını arttırdığını söyleyen çok görüş var büyüklerde kıçı içerde kalır mı öyle bir sey dermiş hiç merak etme sen hemen kalırsın
Teşekkür ederim canım ben ard arda çok kayıp yaşadım 3 senedir ara vermedim 1 regl görüyordum devam ediyordum doktorum dur dedi rahmin toparlaması gerekiyor senin psikolojik toparlanman gerekiyor . O dur demese de ben ara vercektim zaten . Onun önerisi 3 ay benim en az 6,7 ay sürer toplarlanmam her açıdan zaten 23 yaşındayım inşallah bir gün nasip olur . Artık olmasından çok. Sağlıklı ve hayırlı zamanda gelmesi en büyük temennim

Bişey dicem. Bana Duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş. Günde 2 kez içiyordum. Sonra kalp atışı duyunca lekelenme de devam ediyordu. İşte şğne fitil falan ekledi. Dokturunuza sorup duphaston kullanabilirsiniz. Progesteronun doğal hali. Bir zararı yok.
Duphaston u biliyorum eskiden kullanıyordum. O kadar çok doktor değiştirdim ki

Aynen canım 1 gün falan var aramızda sanırım.Sende durumlar nasıl başladı mı mide bulantısı falan?
Bnım bulantim yok çok şükür cnm
İlk bebişimdede hiç olmamıştı
Bn p. Tesi kalp atışını duydum
Geç döllenme, bu bebek 6 haftalık faln dedi
İlk çocugumda geç döllenmeydi bnım
P. Tesi yıne kontrole gdıcem

Canım ben 6+6 bugünüm ve 6. Haftanın başından beri inanılmaz mide bulantım başladı her geçen gün arttı 6+0 da lekelenme yaşadım doktor öğürmeden kaynaklı olabilir dedi çok şükür çünkü kanama alanım yok içeride, mide bulantım olup olmadığını sordu bende tüp bebekle gebelik elde ettiğim için bulantımın olması rahatsız etmez sonuçta yıllardır bu anı bekliyorum diye sustum doktorum mide bulantım olursa serum 1000 ml metpamid bulantı için 500 ml serum redoxon c vitamin ampullerini eczaneden alıp 3 günde bir serumları yaptırmam gerektiğini mide yanmam içinde renin çiğneme tablet verdi ve ben de aldım serumları ilaçları kullanmam durur yine de evde dedim dün doktor kontrolümden çoktım gecesi acilde gözümü açtım mide bulantım kendini bir anda aştı 2 saat serumdan sonra kendime geldim iyi ki o ilaçları eczaneden almışım dedim daha gece serum aldım bugün tine midem aynı durumda krakerdi leblebiydi bir süre sonra her zaman etki etmiyor ne yazık ki miden içeride dönüyor gibi hissediyorum bazen. Kusmadım ama kuru öğürme ve kussam rahatlasam modundayım Doktorum haklıymış 🙏🏻 bir de insanın midesi bulanınca o gün bi keyifsiz agresif mutsuz oluyor yani ben öyle oluyorum keşke serumu baştan taktırsaydım kendime eziyet etmişim. Bende Allahın izniyle inşallah yine kontrol için 10 Ağustosta gideceğim🌸
Ay gerçekten bir mide bulantısı insanı bu kadar etkileyebiliceğini düşünmüyordum.Çok geçmiş olsun sana da.
Benimde aynı boş öğürme geliyor mide boş olduğundan herhalde çıkmıyor da birşey.Daha ileri gitmez inşallah 10 ağustosta bende gidicem ilk sorucağım bu olsun bari kenarda bi ilacım olur en azından.Evde falan o kadar modum yok ki eşimde birşey yapamadığı için üzülüyor.Sağlığı yerinde olsun ben yine katlanırım ama yemek yiyemediğim için birşey olmasından korkuyorum :KK43:

İyi bari canım böyle güzel geçirirsin inşallah günlerini.Bizde geçen hafta çarşamba kalp atışını duyduk çok şükür 6+4 dü sanırım doktor 6 haftalık dedi.Bende 4 gün düşük söylediniz hocam bir sıkıntı var gelişiminde dedim.Oda hayır gayet olması gerektiği gibi günü ile doğru orantıda gidiyor dedi.Normal bu durumlar sanırım.Haftaya kontrolünde ne ye bakcak bakalım doktorun bende çarşamba gidicem ön bilgi olur bana da :)

Kuzum geç döllenme hakkında bana bilgi verir misin?

Ay gerçekten bir mide bulantısı insanı bu kadar etkileyebiliceğini düşünmüyordum.Çok geçmiş olsun sana da.
Benimde aynı boş öğürme geliyor mide boş olduğundan herhalde çıkmıyor da birşey.Daha ileri gitmez inşallah 10 ağustosta bende gidicem ilk sorucağım bu olsun bari kenarda bi ilacım olur en azından.Evde falan o kadar modum yok ki eşimde birşey yapamadığı için üzülüyor.Sağlığı yerinde olsun ben yine katlanırım ama yemek yiyemediğim için birşey olmasından korkuyorum :KK43:
Doktora sordum 3 aya kadar zaten yediklerimizden değil bizdeki var olan vitaminlerden besleniyormuş ama bol bol su içip suçu kaybetmemen lazım dedi doktorum o yüzden neyseki hala 3 lt su içebiliyorum günde suya karlı bi tiksinme olmadı canım 🙏🏻

Benimde inşallah cumartesi günü kontrolüm ama yemekten sonra çok kötü oluyorm midem çok esiyor ve sürekli ağzımın tadı değişik iğrenç yediklerimden tat alamıyorum resmen

Benimde inşallah cumartesi günü kontrolüm ama yemekten sonra çok kötü oluyorm midem çok esiyor ve sürekli ağzımın tadı değişik iğrenç yediklerimden tat alamıyorum resmen
Ben de öyle. Ağzımda değişik bir tat var yediklerim güzelse de güzel gelmiyor. Bazen de çok kötü birşey aşırı güzel geliyor

Merhaba
8+5 im bende ve aynı şeyi 8. haftanın başından beri ara ara hissediyorum, bence bir sıkıntı yoktur normaldir güzel düşünelim :)
Tabi ki iyi düşünelim:) yakınmışız hafta olarak bir sonraki kontrolünü ne zamana planladın 11 haftada ikili test yaptıracak mısın

Tabi ki iyi düşünelim:) yakınmışız hafta olarak bir sonraki kontrolünü ne zamana planladın 11 haftada ikili test yaptıracak mısın
En son 24 temmuzda kontrole gitmiştim, şimdi 7 ağustos günü için yeniden çağırdı heyecanla bekliyorum :) henüz ikili testten falan bahsetmedi doktorum belki bu sefer gittiğimde söyler.. fetal dna düşünüyorum ben aslında

En son 24 temmuzda kontrole gitmiştim, şimdi 7 ağustos günü için yeniden çağırdı heyecanla bekliyorum :) henüz ikili testten falan bahsetmedi doktorum belki bu sefer gittiğimde söyler.. fetal dna düşünüyorum ben aslında
Bende yarın gideceğim :) bende ikili testleri sağlıklı bulmuyorum aynen fetal DNA düşünüyorum bende

X