- 16 Ocak 2020
- 47
- 31
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır canımm inşallah gittiğimiz ev bize daha güzel kapılar açar bu evimizde de eşimle çok güzel günlerimiz oldu ancak bu apartmanı mahalleyi hiç sevemedim ve hep burdan taşınma istediğim vardı ev 5. Kat güneş enerjisi kullanıyorlar bir kaç daire kaç kere patladı kapattırın dedik yok evin duvarlarına sindi rutubet nem oldu çocuğumu burda büyütmek istemiyordum elhamdülillah denk geldi ev tam istediğimiz gibi inşallah iyi olur belasız kazasız taşınırızAy ya kıyamam
Allah ıslah etsin onları
Her şerde vardır bir hayır canım bu sayede temizliğinde hallolmus valla ne güzel
Bende ev bulsam kardeşlerim gelecek onlarla temizliği halledip evi toplayıp yerlestircez hayırlısıyla ama senin adına hem üzüldüm hem sevindim inşallah yeni evinizde çok mutlu olursunuz
Canım ben çalışıyorum sabah 7’de git akşam 6’da gel öyle detaylı temizlik hafta da bir pazar günü onu da dinleneyim mi makine mi bulaşık mı ütü mü derken asla kendime zaman kalmıyor geçen bi arkadaş geldi hep evde iki çocuğu var bana kadın elinde bezle gezendir diyor bende dostta sen otur zaten yoruluyorsun ben yaparım diyendir dedim verdim eline bezi suyu bütün mutfak dolaplarını sildirttim gözüne neresi batıyorsa yap hiç gocunmam rahatsız olmam dedim eleştirmeye geldi mi insanlar dil pabuç kadar yapmaya gelince yap et hiç kimse kusura bakmasın eleştirecek gelmesinBen geçen hafta eşim yıllık izindeyken eşime camları ve mutfak dolaplarını sildirmiştim ama tabi o kadar uğraşmasına rağmen benim içime sinmedi hatta camlar eskisinden beter oldu yine de ellerine sağlık kocamın yardıma gelecek kimsemde yok memleketten uzakta oturuyoruz bende sandalye tabure merdiven gibi şeylere çıkamıyorum ağırlık merkezim öne doğru kesin düşerim bakalım nasıl olcak. Amaan valla kafamada fazla takmıyorum açıkcası evimin içi temiz kullandığımız alanlar temiz her gün üstünden geçiyorum temiz tutmaya çalışıyorum zaten kapı pencereye takılcak olan misafirde geliverseymiş yardım etseymiş yada eli armut mu toplayacak sanki burda alsın eline bezi deterjanı temizleyiversin arkamdan konuşacaksada gelmesin zaten özellikle eşimin tarafı yapar böyle şeyi gelmeselerde olur yani benim işime gleir
Ben furacin kullanmıştım batikon sonrası pede bol miktarda sürüp kullandım. %100 aloe vera olması yeterli bence hatta evimde var belki onu keser kullanırım. Onu sadece soğutucu jel gibi kullanmak niyetim çünkü oda kuruyunca geriliyo o yüzden krem şart. Kesi olursa tabi kesi yoksa hiçbirine gerek yokKremin adını söyleyebilir misin bi de aloevera jeli herhangi biri olabilir mi doktora mı danışmalı
Ben İnstagram dan yaptırıyorum canım. Kokos_tasarımevi diye bir yerGüle güle büyütün içinde canım bebeğinizi
Kızlar kapı süsü, hediyelik vs yaptıran ya da planlayan varsa beğendikleri sayfaları linkleri atabilir mi? Fikir olur hepimize
Teşekkür ederim canım bakacağım ona daBen İnstagram dan yaptırıyorum canım. Kokos_tasarımevi diye bir yer
En iyisi olmuş kuzum içine sinen bı yerde oturmak tabiki daha iyiTebdil-i mekanda ferahlık vardır canımm inşallah gittiğimiz ev bize daha güzel kapılar açar bu evimizde de eşimle çok güzel günlerimiz oldu ancak bu apartmanı mahalleyi hiç sevemedim ve hep burdan taşınma istediğim vardı ev 5. Kat güneş enerjisi kullanıyorlar bir kaç daire kaç kere patladı kapattırın dedik yok evin duvarlarına sindi rutubet nem oldu çocuğumu burda büyütmek istemiyordum elhamdülillah denk geldi ev tam istediğimiz gibi inşallah iyi olur belasız kazasız taşınırız
HD Different Trendyol canımcım.Yaptırdığın sayfayı yazar mısın canım
Sırt üstü yatamıyorum çok bası oluyor mecbur yan yatıyorum yatmaya çalışıyorum diyelim aynısı bende iki yandan da canımı okuyor çocuğum dayak yemiş gibi oluyorumKizlar gece hiç uyumadim yukari doğru vurup vurup durdu bebiş gece boyu uyuyamadim yana yatmalarimi sevmiyor sanirim o zamanlar yapiyor ben bazen unutuyorum hamile oldğmu yan yatabiliyorum gümbür gümbür bi geceydi ya. Sizin de yab yatmalarinizda bu şekilde olduğu oluyor mu
Teşekkür ederimBen furacin kullanmıştım batikon sonrası pede bol miktarda sürüp kullandım. %100 aloe vera olması yeterli bence hatta evimde var belki onu keser kullanırım. Onu sadece soğutucu jel gibi kullanmak niyetim çünkü oda kuruyunca geriliyo o yüzden krem şart. Kesi olursa tabi kesi yoksa hiçbirine gerek yok
İnşallah canım seninde gönlüne göre bir yer olur bir an önceEn iyisi olmuş kuzum içine sinen bı yerde oturmak tabiki daha iyi
Bu evinizde de eşin ve oglusunla güzel anıların olur inşallah rabbim gönlümüze göre veriyor ya
Kesinlikle kusur arayan huzur bozan kimseye evimde yer yok gelmesin eşimede söyledim kedi beslediğimiz için kötü gelin oldum zaten kim ne kadar gelir bilmiyorum ay kimse gelmesin ya zatenCanım ben çalışıyorum sabah 7’de git akşam 6’da gel öyle detaylı temizlik hafta da bir pazar günü onu da dinleneyim mi makine mi bulaşık mı ütü mü derken asla kendime zaman kalmıyor geçen bi arkadaş geldi hep evde iki çocuğu var bana kadın elinde bezle gezendir diyor bende dostta sen otur zaten yoruluyorsun ben yaparım diyendir dedim verdim eline bezi suyu bütün mutfak dolaplarını sildirttim gözüne neresi batıyorsa yap hiç gocunmam rahatsız olmam dedim eleştirmeye geldi mi insanlar dil pabuç kadar yapmaya gelince yap et hiç kimse kusura bakmasın eleştirecek gelmesin
Ben sağıma yatsam sağımı itekliyor soluma yatsam solumu itekliyor kafayla mı ayakla mı neyle yapıyor bilmiyorum sırt üstü yatıyorum karnıma karnıma vuruyor dün biraz uyumuşum gece eşim tepemde gülüyor yaa zaten dedim zor zahmet dalıyorum ki hep zor uykuya dalan bi insanım neye gülüp beni uyandırdın dedim bi baktım karnım bi o tarafa bi bu tarafa gidip geliyor adam da ona gülüyormuş yani bir haftadır nerdeyse uyku diye bir düzen kalmadı canı sağolsunKizlar gece hiç uyumadim yukari doğru vurup vurup durdu bebiş gece boyu uyuyamadim yana yatmalarimi sevmiyor sanirim o zamanlar yapiyor ben bazen unutuyorum hamile oldğmu yan yatabiliyorum gümbür gümbür bi geceydi ya. Sizin de yab yatmalarinizda bu şekilde olduğu oluyor mu
Yan yattığımız zaman bebeği besleyen damarlar daha iyi beslediği için bebeğin hareketli olması normalmiş canım bende 3 gündür sıfır uykuyla duruyorum kaburgalarım ve belim çok ağrıyo üstelik çişim hep varKizlar gece hiç uyumadim yukari doğru vurup vurup durdu bebiş gece boyu uyuyamadim yana yatmalarimi sevmiyor sanirim o zamanlar yapiyor ben bazen unutuyorum hamile oldğmu yan yatabiliyorum gümbür gümbür bi geceydi ya. Sizin de yab yatmalarinizda bu şekilde olduğu oluyor mu
Çok geçmiş olsun canım üzülme sende anneler maalesef her zaman en çok fedakarlık yapmak zorunda kalanlarımızKızlar canım çok sıkkın annem yüz felci geçirmiş ve benden uzakta başka şehirde öyle canım sıkıldı ki. Babamdan dolayı stres kaynaklıdır diye tahmin ediyorum kardeşimin düğünü olacak onların arasında kalıp köprü olmaktan patladı artık vücut. Ben üzülmeyeyim diye de söylemediler başta. Duyunca çok gerildim ya çok üzüldüm
Yine 800 e düşmüşler canım yaptıracaksan bakabilirsincanım kapı süsünü sordum şimdi sadece bu güne özel 850 tl dediler
Kesinlikle ya biraz uyudum şimdi anca kendime gelebildim sirt üstü uykuya dalamiyorum yan yatmam gerekiyor bnmde ama ne mümkünSırt üstü yatamıyorum çok bası oluyor mecbur yan yatıyorum yatmaya çalışıyorum diyelim aynısı bende iki yandan da canımı okuyor çocuğum dayak yemiş gibi oluyorum