- 12 Temmuz 2016
- 4.153
- 6.037
- 31
Tabi ki ilk gebeliğimde hastane çantamda bebek için 3 takım koydum mesela tekini giydi sadece. Hastanede de kıyafet giydiriyolar çünkü ama yanında bulunsun istersen. Kendim için iki pijama aldım ilk gün banyo yapamadığım için doğumdan sonra giydiğim pijamayla durdum kan lekesi falan oldu illa ki ikinci gün banyo yapınca yenisi giydim akşamınada taburcu oldum yetti açıkcası ama sezeryanla doğumda bir gün daha tutuyolar 3 pijama takımı ideal olur gibi. Kıyafetler dışında gümüş kapak göğüs için kullandım hep. Depend ped + lohusa pedi antibiyotikli bir krem. Makyaj malzemesi diş fırçası macunu tarak. Ekstra bir terlik aldım. Ve çıkışta giyeceğim kıyafet. Bebek içinde emzik 1 numara bez ve pamuk aldım. Yaz bebeğiydi oğlum çok aman aman battaniye o bu koymadım normal doğum yapmıştım 1 gece kaldım sadece. Şimdi kızıma bunlara ekstra kalın bir battaniye koyucam o kadar. Kendimede hırka ve çorap. Kafaya takıldığı kadar şey gerekmiyo açıkcası hastanede.Canım senin ikinci gebeliğindi sanırım. Hastane çantası için sence neler es geçilmemeli. Ben haftasonu hazırlayacağım nasipse. Yardımcı olur musun? Sen neler koymuştun?