- 9 Mart 2024
- 238
- 235
Akşam sorup sana yazarım insBenim son 2 ay bebek tekrardan yaptrcam, kimbilir ne kadar oldu ücretleri
Tamamdr bebek saolasnAkşam sorup sana yazarım ins
Canm 5 +5 bugün inşallah kalp atışını duyarız sat 7 şubatta benimKuzum şuan kaçıncı haftadaydn
Benim de pzrtsi randevum doktor bana kesenin gelişimine bakalım dedi
5 haftalık benim bebe
Fazlı Türkeri doktorumun ismiBuradaki doktor telefonları açmıyor bir türlü. Ben de Türk doktora gitmeye karar verdim acaba doktorun ismini söyleyebilir misiniz?
Şuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi
Benim cocuklarimin yaş farkı fazla ancak ben 3 yaş ile bebeğin tek birakilmamasini düşünüyorum. Bebek Yatak odasinda kalmalı bencekızlar aranızda çocukları arası 3 yıl olan var mı? 2,5 yaşında bir oğlum var bebeğim kasımda sağlıkla doğarsa eğer oğlumun 3 bitmiş olacak yaşları arası 3 yaş fark var nasıl idare edilir bu fark aynı odada olur mu mesela yada bebek yatak odasında mı kalsa daha iyi
Çok teşekkürlerAnadolu hayat sigorta A ağı yaptırdık canım. Gittiğim hastane B ağını kabul etmiyor. Benim önceden B idi. Ve mecbur ödeme yapıp girdim o zaman.
Testleri kapsıyor mu bir bilgim yok. Bence yüzdelik olarak kapsıyordur. Ama sormak lazım. Cmts sorayım gidince inşallah öğrenmiş olalım.
Ben de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahahaKızlar size bişey soracağım
Ben gebelik öncesi tatlısız yapamayan biriydim bildiğinz canm çekerdi yemediğim zamanlar
Ama şimdi hiç istemiyor canm
Daha bebem de 5 haftalık minnack bu neyin nesi anlamadm
+1Kızlar size bişey soracağım
Ben gebelik öncesi tatlısız yapamayan biriydim bildiğinz canm çekerdi yemediğim zamanlar
Yaaaaa tanıdınız mı beni ocak ayında konuşmuştuk sizinleeee. Hamileymişsiniz siz de ay çok sevindim yaaaaaKızlar size bişey soracağım
Bende de buna benzer şey var ben alır cubur cips falan sevmem yemem de. Ama deli gibi canım cips istiyor eşim şaşırıyor evde 1 yıl sürünür gene yemezsin hayırdır diye herhalde hormonlar canım buKızlar size bişey soracağım
Hiç korkma bende de sıfır belirti ara ara çok nadir kaşık ağrım oda aşırı çişe çıkıyoruz ya çıkamadığımda oluyor o kadarKızlar merhabaaa benim de sat 3 şubat tahmini doğum 9 kasım inşallahbenim de göğüslerimin şişmesi ve ağrısından başka hiçbir belirtim yok ya. Ara ara kasık ağrısı yaşamıştım geçen hafta ama 6 haftaya girdikten sonra hiçbir belirti kalmadı korkmuyor da değilim
Havalanı kontrolü bilmem de benim geçen pazar İstanbul’a uçak vardı 45 dk alt tarafı uçağa binmeye izin vermedi doktorben de almanya'dayım. en erken 4 nisana alabildim.ocak ayında kayıp yaşamama ve endişeli olduğumu söylememe rağmen. önceki gebelikten kalan progestan vardı, onu kullanabilirsiniz demişti.
her lavaboya gittiğimde kanama göreceğim diye ödüm kopuyor...
bayramda Türkiye'ye gitme planımız var, onu da yapabilecek miyim bakalım.
şu ara doktora gidenler havaalanı kontrollerinin etkisini sorabilir mi ya? Internette farklı şeyler yazıyor.
Ay evet o da var arada aşırı çıkıyorum çişe köpeğimden beter oldum diye gülüyorum hatta hahah tatlı şeyler bunlarHiç korkma bende de sıfır belirti ara ara çok nadir kaşık ağrım oda aşırı çişe çıkıyoruz ya çıkamadığımda oluyor o kadaryalnız değilsin
Evet burası banada iyi geliyor aynı şeyleri yaşayanların olması rahatlatıyor . Çiş konusu da zaten herkesi mahvetti benceAy evet o da var arada aşırı çıkıyorum çişe köpeğimden beter oldum diye gülüyorum hatta hahah tatlı şeyler bunlaracemilik işte nedir ne değildir bilemiyor insan burası da olmasa kimden destek görürdüm bilemiyorum
Hahaha kesinlikle öyle daha çok çişleniriz gibi geliyor da hayırlısıEvet burası banada iyi geliyor aynı şeyleri yaşayanların olması rahatlatıyor . Çiş konusu da zaten herkesi mahvetti bence
Amin amin amin en çok buna amin bebecikler iyi olsun daHahaha kesinlikle öyle daha çok çişleniriz gibi geliyor da hayırlısızar zor hamile kaldım zaten tuvalette de yatarım bebişlerimiz iyi olsun da
Amin amin amin en çok buna amin bebecikler iyi olsun da