2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178

ben de almanya'dayım. en erken 4 nisana alabildim. ocak ayında kayıp yaşamama ve endişeli olduğumu söylememe rağmen. önceki gebelikten kalan progestan vardı, onu kullanabilirsiniz demişti.
her lavaboya gittiğimde kanama göreceğim diye ödüm kopuyor...

bayramda Türkiye'ye gitme planımız var, onu da yapabilecek miyim bakalım.

şu ara doktora gidenler havaalanı kontrollerinin etkisini sorabilir mi ya? Internette farklı şeyler yazıyor.

Benim cocuklarimin yaş farkı fazla ancak ben 3 yaş ile bebeğin tek birakilmamasini düşünüyorum. Bebek Yatak odasinda kalmalı bence

Çok teşekkürler

Kızlar size bişey soracağım
Ben gebelik öncesi tatlısız yapamayan biriydim bildiğinz canm çekerdi yemediğim zamanlar
Ama şimdi hiç istemiyor canm
Daha bebem de 5 haftalık minnack bu neyin nesi anlamadm
Ben de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahaha

Kızlar merhabaaa benim de sat 3 şubat tahmini doğum 9 kasım inşallah benim de göğüslerimin şişmesi ve ağrısından başka hiçbir belirtim yok ya. Ara ara kasık ağrısı yaşamıştım geçen hafta ama 6 haftaya girdikten sonra hiçbir belirti kalmadı korkmuyor da değilim

Ben gebelik öncesi tatlısız yapamayan biriydim bildiğinz canm çekerdi yemediğim zamanlar
Yaaaaa tanıdınız mı beni ocak ayında konuşmuştuk sizinleeee. Hamileymişsiniz siz de ay çok sevindim yaaaaa

Bende de buna benzer şey var ben alır cubur cips falan sevmem yemem de. Ama deli gibi canım cips istiyor eşim şaşırıyor evde 1 yıl sürünür gene yemezsin hayırdır diye herhalde hormonlar canım bu

Hiç korkma bende de sıfır belirti ara ara çok nadir kaşık ağrım oda aşırı çişe çıkıyoruz ya çıkamadığımda oluyor o kadar yalnız değilsin

Havalanı kontrolü bilmem de benim geçen pazar İstanbul’a uçak vardı 45 dk alt tarafı uçağa binmeye izin vermedi doktor

Hiç korkma bende de sıfır belirti ara ara çok nadir kaşık ağrım oda aşırı çişe çıkıyoruz ya çıkamadığımda oluyor o kadar yalnız değilsin
Ay evet o da var arada aşırı çıkıyorum çişe köpeğimden beter oldum diye gülüyorum hatta hahah tatlı şeyler bunlar acemilik işte nedir ne değildir bilemiyor insan burası da olmasa kimden destek görürdüm bilemiyorum

Evet burası banada iyi geliyor aynı şeyleri yaşayanların olması rahatlatıyor . Çiş konusu da zaten herkesi mahvetti bence

Evet burası banada iyi geliyor aynı şeyleri yaşayanların olması rahatlatıyor . Çiş konusu da zaten herkesi mahvetti bence
Hahaha kesinlikle öyle daha çok çişleniriz gibi geliyor da hayırlısı zar zor hamile kaldım zaten tuvalette de yatarım bebişlerimiz iyi olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…