20 haftalık oldu şükürSen benden 3 hafta falan öndesin demi canım. Kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 haftalık oldu şükürSen benden 3 hafta falan öndesin demi canım. Kaç haftalık
Ooo maşallah barekallah Rabbim nazarlardan korusun hepimizi inşallah canım20 haftalık oldu şükür
Benim uzun süre ayakta kalınca oluyor canım ama daha çok ayağımın altında yanma hissediyorum ilk defa yaşıyorum onu anlayamadımKızlar iyi akşamlar. Sizlerin de ayak tabanlarınızda ağrı var mı acaba. Kendimi çok yormasam bile ayak tabanlarım ağrıyor. Ellerimi yumruk yaparken hafiften ağrıyor gibi. Çok az ödem olduğunu hissediyorum ama benzerini yaşayan var mı acaba
Valla ben kesin 3-4 kilo alırdım canım ama Antalya’da yaşıyorum hava çoook sıcak o yüzden hiçbir şey yiyemiyorum. Kahvaltı bile adam akıllı yapmıyorum 2 öğün beslendiğim ve klima çarpması sonucu hep midemi üşütüp kusarak 1 hafta geçirdiğim için de kilo verdim. 18. haftama girdim artık bilinçli bir şekilde dikkat ederek kilo az almaya çalışacağım ama bünyem normalde de kilo almaya çok müsaittir.Valla kızlar kilo almayan hanımları hayretle takip ediyorum, bence siz almayanlar bulantılardan yağ kaybetmiştir veya kilo vermiştir.Tamam bebeğin bir ağırlığı yok henüz ama bunun bebeğin yüzdüğü sıvısı var, rahmin büyümesi var kan hacmi var hormonlardan dolayı vücudun tuttuğu bir ödem var…hiç olmasa bile bunlar kafadan 2 kilo yapar.benim bulantım hiç olmadı normal hayatıma devam ettim ama kilo vermek bana çok zor geliyor, umarım fazla almadan sağlıklı şekilde tamamlarız herbirimiz
Ben resmen sabah yere basınca ağrı hissediyorum. Hamileliğimden başından beri raporluyum çalışamıyorum. Tam temmuzda işe başlamak istiyordum ki bu ağrılar çıktıBenim uzun süre ayakta kalınca oluyor canım ama daha çok ayağımın altında yanma hissediyorum ilk defa yaşıyorum onu anlayamadım
Boşver canım seninki daha iyi zaten şu sıralar yemeye başladıysan yeter…doktor da bana hiç bulantım olmayınca şanslısın ama kilo kontrolü işi zor olur daha dikkatli olman gerek dedi.Benim işim daha zor anlayacağın.Antalya’da anne tarafım benim de iyi bilirim oranın sıcağını ama ankaranında farkı yok vallahi kuru sıcak bizimkisi bideValla ben kesin 3-4 kilo alırdım canım ama Antalya’da yaşıyorum hava çoook sıcak o yüzden hiçbir şey yiyemiyorum. Kahvaltı bile adam akıllı yapmıyorum 2 öğün beslendiğim ve klima çarpması sonucu hep midemi üşütüp kusarak 1 hafta geçirdiğim için de kilo verdim. 18. haftama girdim artık bilinçli bir şekilde dikkat ederek kilo az almaya çalışacağım ama bünyem normalde de kilo almaya çok müsaittir.
Aminnnn Allahım hepimizin bebeklerini esirgesinOoo maşallah barekallah Rabbim nazarlardan korusun hepimizi inşallah canım
Sağlıklı çocuğa faydalı şeyler yiyip kendim için ekmek falan hiçbir şey yememem gerek kiloyu kontrol etmek gerçekten çok zor.Boşver canım seninki daha iyi zaten şu sıralar yemeye başladıysan yeter…doktor da bana hiç bulantım olmayınca şanslısın ama kilo kontrolü işi zor olur daha dikkatli olman gerek dedi.Benim işim daha zor anlayacağın.Antalya’da anne tarafım benim de iyi bilirim oranın sıcağını ama ankaranında farkı yok vallahi kuru sıcak bizimkisi bide
Ben de 5 kg aldım 16 haftada. göbeğim de cıktı kalcam ve basenlerim de büyüdü midem bulanmasına ragmen cok istahım acılmıştı ondan aldım bu kadar bundan sonrasına dikkat etmeyi düşünüyorum artıkSlm kizlar nasilsiniz simdiye kadar kac kilo aldiniz ve gobeginiz Cok cikti mi
Süleymaniye kadın dogumda randevu oluyor genelde ne tarafta oturuyorsun cok uzak mı kalıyor bilmiyorum amaKızlar istanbuldayım ve yakın tarihe yakınımda randevu bulamıyorum kadın doğumdan. Acaba acilden ağrım var diye gidip görsem mi bebeği ya. 3 hafta oldu ve çok merak ediyorum kendi doktoruma temmuzda gideceğim
Çok teşekkür ederim, bol bol okuyorum. Hâlâ kalan sonuçlar gelmedi, bayramdan sonra ne kadar sürer bilmiyorum. İnşallah hersey yolundadır.Çok geçmiş olsun canım ama elhamdülillah amniyonsentez temiz gelmiş inşallah devamı da temiz gelir baby e sağlıkla sıhhatle afiyetle kolaylıkla kavuşursun inşallah içini ferah tut bol bol bol inşirah suresi oku ya musavvir esmasını çek felak nas oku zor bi süreç ama Rabbim var elhamdülillah kolaylaştırsın inşallah diye dual edelim bende feramat kullanıyorum folik asit bıraktım onun yerine balık yağı d vitamini kullanıyorum canım
Doktora gidince sorayım canım. Çok sağol. Ocean ürünleri çok iyi oluyordu hamilelik öncesi alıyordum ben deÇok geçmiş olsun. İyi sonuçlarınız olsun inşallah ben demir ilacı olarak feramat kullanıyorum. 50bin ünitelik devit-3 damladan 7-8 damla kullanıyorum. Multivitamin olarak da ocean mummy kullanıyorum