2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ayy hadi hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğururuz inşallh bir minik kelebek haberi daha sizde kız mı hissediyordunuz 💕
Evet ben hep hamile kalmadan önce de kızım olur gibi hissediyordum hamileyken de çok bulantim vesaire oldu hep kıza yorduk herseyi .doktor da alışveriş yapma 1 ay sonra net söyleriz ama tahminim yüzde 90 kız dedi😊

Evet ben hep hamile kalmadan önce de kızım olur gibi hissediyordum hamileyken de çok bulantim vesaire oldu hep kıza yorduk herseyi .doktor da alışveriş yapma 1 ay sonra net söyleriz ama tahminim yüzde 90 kız dedi😊
Hayırlı olsun çiçeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍

Ayyy inşalalh inşalalh annelerini çok yormasınlar doğduktan sonra bol bol uyusunlar: kız benimki de ayakları fıldır fıldırdı . İnşalalh tüm enerjisi karnımda kalır doğunca sakinleşir 😀😀 senle benimkinin cinsiyet farklı ya eminim artık bende yeme içme yok sende var. Seninki sakin benimki hareketli .. kesin farklı cinsiyet ama bakalım kimin ki ne 🥹😍😍🤣
Belli olmaz kız seninle benim belirtiler benziyor, ultrasonda öyle ama ters çıkacak bekliyoruz 😍

Selam canlar günaydın bende doktordan çıktım
12 haftalık olmuşuz ense kalınlığı burun yapısı falan güzel dedi şükür
2 li test için kan verdim, cinsiyet tahminim var dedi bende söylemeyin net olmadan hocam parti yapcaz dedim
10 gün sonra da cinsiyet öğrencez bakalım. Bgn kontrol de hep uyudu yavrum rahatça pozlar verdi
Ama sanki erkek:)) ben bişeyler gördüm gibi😁
Bir kontrolü daha atlattın canım gözün aydın 😍 plesantadır belki belli olmaz canım on gün sonra iyice belli olur artık 😍

Bence evliliğin en zor olan tarafı eşinin ailesini idare etmek zorunda kalmak atılmaz satılmaz sonuçta ve onlarla iyi olunca kocanla da iyi oluyorsun kötü olursan kocanla da ilişkin kötü etkileniyor benim kocamda anne babasına çok düşkün gergin belki 7 defa konuşuyordur sıkılmadan hep aynı şeyler 2 dakikalık konuşma ve sabah 10 kuralları var her sabah 10 da babasını annesini arar aramadı diyelim 10 dakika geç kaldı hemen beni arıyorlar oğlum bugün aramadı da diye inanılmaz rahatsızım 30 ünü geçmiş insan yani evlenmiş barklanmış ne saçma
hiç sevmemm bnm eşimde böyle ana kuzusu bazen diyorum ona madem bu kdr ana baba düşkünüsün sen neden evlendin ki evlenmeseydn ananın babanın dizinin dibinde otursaydı. diyorum bzmki de genelde arar 2 günd bir bide görüntülü ıyy bizde yoktur böyle görüntülü arama zirt pirt babamlar rahatsız olmayalım die normal bile aramaz akşamlari

hiç sevmemm bnm eşimde böyle ana kuzusu bazen diyorum ona madem bu kdr ana baba düşkünüsün sen neden evlendin ki evlenmeseydn ananın babanın dizinin dibinde otursaydı. diyorum bzmki de genelde arar 2 günd bir bide görüntülü ıyy bizde yoktur böyle görüntülü arama zirt pirt babamlar rahatsız olmayalım die normal bile aramaz akşamlari
Ayneeeennn benimkiler de öyle yüne seninki iyi 2 günde bir ne Çar benimki de öyle olsa nefret ediyorum görüntülü konuşmaktan benimde konuşmam gerekiyor hani gelinim berde derler demeseler hile kocam ayıp olur diye illa konuşmamı ister maalesef 😒

Arkdaslar gec dollenme nasil oluyor ya bi turlu cozemedim benim ultrasona gore bebegim 6 hafta diyo doktor ama regl gore 7+3 olmasi gerekiyor.. adetten 16 gun once iliski oldu baska olmadi. Bu gec dollenme olabilir mi ki ?? Bu konuda bilginiz var mi?
Son adet tarihinin ilk günü nedir sizin.Benimde geç döllenme olabilir dedi

Geç döllenme olasılığı yüksek çok fark yok adetle ultrason aradinda
Ama adetten 16 gun once iliski oldu benim baskada olmadi. Benim bildigim adete yakin yumurtlamalarda iliski olursa gec dollenme olur bilemedimki insallah oyledir ikimz icinde 💜 bu kaygili bekleyislerimiz son bulsun insallah. Ben bilacgune baska doktora gidecegim. Bu doktorum bana hic umut vermiyor..

Ama adetten 16 gun once iliski oldu benim baskada olmadi. Benim bildigim adete yakin yumurtlamalarda iliski olursa gec dollenme olur bilemedimki insallah oyledir ikimz icinde 💜 bu kaygili bekleyislerimiz son bulsun insallah. Ben bilacgune baska doktora gidecegim. Bu doktorum bana hic umut vermiyor..
Benimde ilişki tarihin belli nasıl oldu anlamadım adete yakın ilişkim hiç olmadı ovulasyon testi ile takip ettim gebe kaldım.Bende pazartesi daha iyi bir doktora randevu aldım.insallah güzel haberler alirim

Ayneeeennn benimkiler de öyle yüne seninki iyi 2 günde bir ne Çar benimki de öyle olsa nefret ediyorum görüntülü konuşmaktan benimde konuşmam gerekiyor hani gelinim berde derler demeseler hile kocam ayıp olur diye illa konuşmamı ister maalesef 😒
aynı aynı biz ya normal arayınca noluyor evlenmeden önce de bu kdr aramazlarmiş ablasi eşim itiraf etti evlenince nolduysa onlara yiyiciler bn belki müsaitim belki atletleyim ya belki duştan çiktim gerçekten şuursuz bunlar bunlari da gece 2 de aricaksın görüntülü anlasınlar nasıl oluyo

aynı aynı biz ya normal arayınca noluyor evlenmeden önce de bu kdr aramazlarmiş ablasi eşim itiraf etti evlenince nolduysa onlara yiyiciler bn belki müsaitim belki atletleyim ya belki duştan çiktim gerçekten şuursuz bunlar bunlari da gece 2 de aricaksın görüntülü anlasınlar nasıl oluyo
Kız öyle yaparsan onlarda gece 2 de arar hahaha 😂😂😂 ders almazlar ki bunlar gece 2 de uyumuyor demek derler ararlar 😂😂😂😂

Kıla
Ay inan bilmiyorum nasıl beslenecegimi,
Ben muz, kivi falan yiyorum,
Ceviz alıyım ondanda yerim,
Yogurtta hergün olmasada yiyorum,
Et hiç yiyemiyorum,
Bi kaç kere yedim kötü oldum 😢
Tatlı seviyorum,
Ama genel olarak herşeyden tiksindim,
Bi Patlamış mısırı yiyorum rahat
ben de tuzluları daha rahat yiyorum, çubuk kraker kurtarıcım. Et normalde ben çok severim, her gün yesem sıkılmazdım ama şimdi her gün yiyince bulanıyorum. En azından gün aşırı yemeye çalışıyorum. Benim doktorum da süt iç dedi ama hem laktoz hassasiyetim var hem de sütün faydalı olduğuna inanmıyorum bu yüzden yoğurt, peynir yiyorum. Zorlamaya gerek yok olduğu kadar, zararlı şeylerden kaçınmaya çalışarak. Daha yolun başı 🤗

Ayyy inşalalh inşalalh annelerini çok yormasınlar doğduktan sonra bol bol uyusunlar: kız benimki de ayakları fıldır fıldırdı . İnşalalh tüm enerjisi karnımda kalır doğunca sakinleşir 😀😀 senle benimkinin cinsiyet farklı ya eminim artık bende yeme içme yok sende var. Seninki sakin benimki hareketli .. kesin farklı cinsiyet ama bakalım kimin ki ne 🥹😍😍🤣
Aynen canm uyusunlar vlla bizde rahat edelim:)
Bence de ikimizin farklı. Ben alıştım yaa artık erkek düşüncesine:)

Bir kontrolü daha atlattın canım gözün aydın 😍 plesantadır belki belli olmaz canım on gün sonra iyice belli olur artık 😍
Aynen canm hayırlısı ile atlattk valla cok şükür
Sağlıkla gelsinler de nasipte ne varsa o işte:)

X