2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Canım benimde 11. Hafta bitti . Bitti dediğim tüm belirtiler yeniden başladı bende de. Bel ağrısı değil ama bende popomun sağ/ sol üst kısımları ağrıyor. Doktor normal artık rahmin kemiğin üstüne dışa doğru çıkıyor oradaki kaslar gevşiyor kasılıyor ondan ağrır demişti aklında olsun
Aynen cnm benim de alt bel bölgesi ile kalça üstü ağrıyor ama dün dayanılmazdı. Evet ben de nette okudum biraz 11. Haftada bel ve kalça ağrısı rahim büyümesinden olabilir felan diye okuyunca biraz rahatladım.
sizlerden de bazı şeyleri duyunca iyi geliyor hem olabiliyormuş demek ki diye. Saolasın cnm inşallah hepimiz hep iyi haberler ile döneriz doktordan.benim 2 hafta sonra daha kontrol

Canım benimde 11. Hafta bitti . Bitti dediğim tüm belirtiler yeniden başladı bende de. Bel ağrısı değil ama bende popomun sağ/ sol üst kısımları ağrıyor. Doktor normal artık rahmin kemiğin üstüne dışa doğru çıkıyor oradaki kaslar gevşiyor kasılıyor ondan ağrır demişti aklında olsun
Irmak benim ki ani başladı ama ağrı düne kadar arada az azdı. Birden dün arttı sen de şiddeti nasıl?

Aynen cnm benim de alt bel bölgesi ile kalça üstü ağrıyor ama dün dayanılmazdı. Evet ben de nette okudum biraz 11. Haftada bel ve kalça ağrısı rahim büyümesinden olabilir felan diye okuyunca biraz rahatladım.
sizlerden de bazı şeyleri duyunca iyi geliyor hem olabiliyormuş demek ki diye. Saolasın cnm inşallah hepimiz hep iyi haberler ile döneriz doktordan.benim 2 hafta sonra daha kontrol
Benim bu cuma kontrol . Normal canım bu ağrılar hiç takılma . Ama haklısın burada senle aynı şeyi yaşayanlar olunca insanın içi rahatlıyor demekki normali bu dedirtiyor . İşte annelik delilik hep düşünmek düşünmek 😅😅

Irmak benim ki ani başladı ama ağrı düne kadar arada az azdı. Birden dün arttı sen de şiddeti nasıl?
Ben dün akşam uzandım popomun üstüne oturamadım . Eşimden masaj istedim . Benimde dün şiddetliydi ama senin hesap dün ben biraz fazla hareket ettim ayakta kaldım . Ona bağlıyorum ben: çünkü normal da hafif ara ara ağrı oluyordu. Ama dün yoruldum yani. hatta akşam yatakta bile ağrıdı durdu. Kız sanki soba yutmuş gibiydim böyle dümdüz durdum hareket edince acıyor diye. Mesela Şuan uzanıyorum rahatım az ama oturunca belime vuruyor ağrı direk .

Benim bu cuma kontrol . Normal canım bu ağrılar hiç takılma . Ama haklısın burada senle aynı şeyi yaşayanlar olunca insanın içi rahatlıyor demekki normali bu dedirtiyor . İşte annelik delilik hep düşünmek

Ben dün akşam uzandım popomun üstüne oturamadım . Eşimden masaj istedim . Benimde dün şiddetliydi ama senin hesap dün ben biraz fazla hareket ettim ayakta kaldım . Ona bağlıyorum ben: çünkü normal da hafif ara ara ağrı oluyordu. Ama dün yoruldum yani. hatta akşam yatakta bile ağrıdı durdu. Kız sanki soba yutmuş gibiydim böyle dümdüz durdum hareket edince acıyor diye. Mesela Şuan uzanıyorum rahatım az ama oturunca belime vuruyor ağrı direk .
Ay aynen vala ben de şu an uzanıyorum korkumdan dün de çok kalkmadım. Dediğin şeyler ben de de aynen oldu dün yatmak bile rahatsız etti uzun süre yatmadım ağrıdı hep. Belki dediğin gibi bu haftalarda olağan bir şey bir de biz üstüne çok gidince ağrımıştır

Ay aynen vala ben de şu an uzanıyorum korkumdan dün de çok kalkmadım. Dediğin şeyler ben de de aynen oldu dün yatmak bile rahatsız etti uzun süre yatmadım ağrıdı hep. Belki dediğin gibi bu haftalarda olağan bir şey bir de biz üstüne çok gidince ağrımıştır
Olağan olağan kafaya takma sakın hayat bilimsel açıklaması bile var 😀 ama yormamak lazımmış bunu anladım ben uzan kız ben bugün paso dinlenme karar aldım 😅😅

Olağan olağan kafaya takma sakın hayat bilimsel açıklaması bile var 😀 ama yormamak lazımmış bunu anladım ben uzan kız ben bugün paso dinlenme karar aldım 😅😅
Kendimi azcık iyi hissedince hop ayaktayım hep canı tezlik başa bela🙈😀haklısın bu süreçte hepimiz de kendimizi yormayalım bol bol fırsat buldukça dinlenmeye devam.hem diğer türlü kendimi suçluyorum niye dikkat etmiyorum kendime diye😤
Tedbirimizi alalım biz gerisi ilahi takdir.🤲

Oy oy oy 😀😀😀. Zaten sen erkeğe ben kıza o kadar alıştık ki tam tersi olursa ikimizde şok olacağız ben sana söyleyeyim 😀😀😀

Aynen vlla bebeim fena şok oluruz hemde:)
Sağlıkla gelsinler de inşallah
Umarm benim ki doğduğu zaman da uykucu olur hee bu sabah paşa gibi yatıyordu🤣

Günaydın kızlar dün aşırı belim ağrıdı biraz ayakta çok durmuştum ondan sanırım o kadar korktum ki çünkü doktorum bana bel ağrısı düşük tehlikesi demişti.ama şükür progestan felan içip dinlenince bugün biraz daha iyiyim.
Benim baştan beri hep bel ağrım var 10 hafta bitti tam geçti artık heralde şükür dedim dün yeniden başladı:KK43: benim gibi olan var mı aranızda?
Canmm Yorulunca ve ayakta durunca ağrı oluyor bu normal.

Kendimi azcık iyi hissedince hop ayaktayım hep canı tezlik başa bela🙈😀haklısın bu süreçte hepimiz de kendimizi yormayalım bol bol fırsat buldukça dinlenmeye devam.hem diğer türlü kendimi suçluyorum niye dikkat etmiyorum kendime diye😤
Tedbirimizi alalım biz gerisi ilahi takdir.🤲
Ay kız bende kalktım yaprak sarayım dedim . Huzur batıyor herhalde 😀😀.

Aynen vlla bebeim fena şok oluruz hemde:)
Sağlıkla gelsinler de inşallah
Umarm benim ki doğduğu zaman da uykucu olur hee bu sabah paşa gibi yatıyordu🤣

Canmm Yorulunca ve ayakta durunca ağrı oluyor bu normal.
Ayyy inşalalh inşalalh annelerini çok yormasınlar doğduktan sonra bol bol uyusunlar: kız benimki de ayakları fıldır fıldırdı . İnşalalh tüm enerjisi karnımda kalır doğunca sakinleşir 😀😀 senle benimkinin cinsiyet farklı ya eminim artık bende yeme içme yok sende var. Seninki sakin benimki hareketli .. kesin farklı cinsiyet ama bakalım kimin ki ne 🥹😍😍🤣

Kızlar doktora gittim 12 arti 2 ama 13 haftalık görünüyor 7 cm dedi boyu uzun görünüyor dedi yüzde 90 kız dedi tarama testi için kan verdim hayırlısıyla temiz çıkar hepsi inşallah bakalim🥰

Eklentiler

• 1000007028.jpg
    1000007028.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar doktora gittim 12 arti 2 ama 13 haftalık görünüyor 7 cm dedi boyu uzun görünüyor dedi yüzde 90 kız dedi tarama testi için kan verdim hayırlısıyla temiz çıkar hepsi inşallah bakalim🥰
Ayy hadi hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğururuz inşallh bir minik kelebek haberi daha sizde kız mı hissediyordunuz 💕

Bir Çiçek daha 🌺🌺 maşallah uzun olacak demekki senin bebiş

X