Tabi ben buna ekstra omega da alıyorumBende hamilelik öncesinden beri bunu kullanıyorum 30. Haftaya kadar da kullanacağım . Aşırı da memnunum . Tek sıkıntı hap rengi sarı idrarda boyalı gibi sarı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ben buna ekstra omega da alıyorumBende hamilelik öncesinden beri bunu kullanıyorum 30. Haftaya kadar da kullanacağım . Aşırı da memnunum . Tek sıkıntı hap rengi sarı idrarda boyalı gibi sarı oluyor
Canım resime baktım şimdi 155 i göremedim ama 155 se çok iyiDk da kaç acaba 155 yazıyor ben de o kalp atışı mı sizn kaç korkma ben bir tane kürtaj 3 ay önce artık hayırlısı
Bu evde var ya bi bakayım eve gidince canım ne kadar var. Bu markanın birkaç şeyini daha kullandım fanta gibiydi idrarım hahahaBende hamilelik öncesinden beri bunu kullanıyorum 30. Haftaya kadar da kullanacağım . Aşırı da memnunum . Tek sıkıntı hap rengi sarı idrarda boyalı gibi sarı oluyor
Bakayım canım ona da bi eczanedenBen hamile kalmadan ocean polystol kullanıyordum canım şimdi fodega kullanıyorum içinde aktif folat,vitamin ve omega 3 var
Amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahHepinizim Kadir gecesi mübarek olsun.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah (amin)
kıyamam canım benim ben temmuz ayında oldum maalesef. uyutmuşlardı vakumla çekiyorlar rahimden . Rahim ağzı açılsın diye fitil vermişlerdi bana. Kanamam bir haftaya yakın sürmüştü. Çok üzgünüm inşallah doğru zamanda sağlıklı haberler alırsın yavrumMerhaba 9 haftalık gebeliğim bebeğin etrafında sıvı birikmesi var. Kalp atışı, kese herseyi normaldi haftasıyla uyumluydu. Yarın sabah kürtaj olacağım ve gebelik sonlanacak. İlk kürtajım olacak daha önce yaptırmış olanlar bilgi verebilir mi? Nasıl olacak ağrılı mi? Ne kadar süre de toparlanacağım. Sabahtan beri ağlıyorum gözümde yaş kalmadı
En iyisi imom omegaydi canim ozeldeki doktorum onu kullan dedi, sonra üniversitede profa gittim o da imom omega bitince you mom omegaya geçelim o daha iyi dedi, o da yeni çıkmış galiba. Bir de senin bebisin kalp atışının güçlenmesi için ekstra bişey yapılabilir mi acaba, ne bileyim bebisin kalp sağlığına iyi gelebilecek havuç suyu vs gibi?Kızlar hamilelik öncesinde de bunu kullanıyordum aşılama döneminde inofolic combi hp kullanmıştım. Bitince tekrar buna geçtim bu da bitti. Siz ne kullanıyorsunuz? En iyisi şu bence dediğiniz var mı doktor önerisiyle?
Canım eczanede yok sanırım. Dr mfk var perinatoloji doktoru biliyor musun bilmiyorum o kendisi üretiyorBakayım canım ona da bi eczaneden
155/155 yazan yer kalp atışı değil miCanım resime baktım şimdi 155 i göremedim ama 155 se çok iyi
Lazeri çok merak ediyordum ben sağol yavrum :)Bu arada kızlar kötü bir hafta geçirdiğim için şimdi bir tık daha iyi olunca çenem düzeldi doktora çarşamba günü muayene olmadan sormuştum. Lazer epilasyon önermiyor bir faydası mı var dedi bebek için olmaz dedi doğumdan sonra gidersin diyor. Kirpik tırnak yaptırabilirsin saç boyatıyorsan ben önermiyorum dedi. Böyle kızlar. Düşünem falan varsa.
Canım ilk kez böyle birşey duyuyorum, neyle alakalı olabilir hiç bir fikrim yok ama bi perinatoloji bölümüyle görüş istersen nacizane fikrim. Kürtaj iyi bir doktorda yapıldığı taktirde sonrasında çok ağrı sancı olmuyor adet gibi az bir kanaması oluyor sadeceMerhaba 9 haftalık gebeliğim bebeğin etrafında sıvı birikmesi var. Kalp atışı, kese herseyi normaldi haftasıyla uyumluydu. Yarın sabah kürtaj olacağım ve gebelik sonlanacak. İlk kürtajım olacak daha önce yaptırmış olanlar bilgi verebilir mi? Nasıl olacak ağrılı mi? Ne kadar süre de toparlanacağım. Sabahtan beri ağlıyorum gözümde yaş kalmadı
Bugün Instagram'da o doktorun kendi bebginin ultrason muayenesini yaparken videosunu gördüm, Dr değişik bir ses çıkarıyor anne karnındaki bebek korkarak ve surat ifadesini değiştirerek tepki veriyor, demek her şeyi duyuyor hissediyorlarCanım eczanede yok sanırım. Dr mfk var perinatoloji doktoru biliyor musun bilmiyorum o kendisi üretiyor
Göremedim canım bebeğin kalp atışı fhr olarak geçiyormuş ultrason kağıdında. Benim hiç birinde yok155/155 yazan yer kalp atışı değil mi
Evet eşi hamile, pırasa yemişti birisi ultrasondayken bebeğin yüz ifadesi buruşmuştu, anlık ileti var resmenBugün Instagram'da o doktorun kendi bebginin ultrason muayenesini yaparken videosunu gördüm, Dr değişik bir ses çıkarıyor anne karnındaki bebek korkarak ve surat ifadesini değiştirerek tepki veriyor, demek her şeyi duyuyor hissediyorlar
Aynen ki benim açık pembe geldi lekelenmemŞimdi doktor kanama alanı görmedi ama sende kahve lekelenme var demi. Ee bebişin boyu haftasıyla da uyumlu kalp atışı da var. Kanama alanı yok. Mantıken herşey yolunda 10 dk sonra da nasıl düşüyor. Burada arkadaşımız biri cinsel ilişki sonrası kanama yaşadı benek sağlıklı. Bu tür kanamalara normal diyorlar önemli olan meşe ve etrafında kanama olmaması. Ha o olsada hemen düşecek demek değil . Ay Allahım ya doktorun durduk yere moralini bozmuş galiba
Aaaa canm bebek ve kese iyiyse sadece su için mi kürtaj dedi doktorunMerhaba 9 haftalık gebeliğim bebeğin etrafında sıvı birikmesi var. Kalp atışı, kese herseyi normaldi haftasıyla uyumluydu. Yarın sabah kürtaj olacağım ve gebelik sonlanacak. İlk kürtajım olacak daha önce yaptırmış olanlar bilgi verebilir mi? Nasıl olacak ağrılı mi? Ne kadar süre de toparlanacağım. Sabahtan beri ağlıyorum gözümde yaş kalmadı
Bakayım canım söylediklerine yarın gideceğim eczaneye çok teşekkür ederim. Ya sorduk ne yapabiliriz diye biraz önce doktorumun asistanı aradı salı günü gel nöbetçiyim diye. Pazartesi de diğer doktorum görecek. Bana tek tavsiyesi bol bol dinlenme, stres yok. Kahve yok, birlikte olmak yok falan oldu. Havuç yesem iyi gelir bebişe ama doğru diyorsun muz avokadoEn iyisi imom omegaydi canim ozeldeki doktorum onu kullan dedi, sonra üniversitede profa gittim o da imom omega bitince you mom omegaya geçelim o daha iyi dedi, o da yeni çıkmış galiba. Bir de senin bebisin kalp atışının güçlenmesi için ekstra bişey yapılabilir mi acaba, ne bileyim bebisin kalp sağlığına iyi gelebilecek havuç suyu vs gibi?
Ahhh bilmem mi hamile kalamadığım zaman da bulmuştum o doktoruBugün Instagram'da o doktorun kendi bebginin ultrason muayenesini yaparken videosunu gördüm, Dr değişik bir ses çıkarıyor anne karnındaki bebek korkarak ve surat ifadesini değiştirerek tepki veriyor, demek her şeyi duyuyor hissediyorlar