- 10 Aralık 2013
- 6.997
- 2.838
Hmm anladm canm peki hastanede ki doğum paketi ne kadar, fiyat aldn mıevet işte canım öncesinde yaptırmak gerekiyordu onu şimdi yapmıyorlar sanırımyapsalar bile baya pahalıya geliyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladm canm peki hastanede ki doğum paketi ne kadar, fiyat aldn mıevet işte canım öncesinde yaptırmak gerekiyordu onu şimdi yapmıyorlar sanırımyapsalar bile baya pahalıya geliyor diye biliyorum
Sen naptın bu arada canım benimCanım benim seninle ayniydik kalp atışı ilk etapta duyamamistik ama sonradan sen duydun. Seninki benim sonum gibi olmayacak ben inaniyorum gönülden dua ediyorum sana insallah canlanacak kanlanacak bebeğin. Dua et rabbim en iyisini bilir
Canım bak o tahlilleri aile hekimi sağlık ocakları çoğunu yapıyor aklında olsun o kadar para verme. Önce sağlık ocağına git onların yapmadıklarını yaptır dışardaKızlar doğum paketi aldınız mı alacakmısınız fikri olan paylaşabilir miii :/ tahlil felan kaçıncı haftada yaptı doktorunuz benimki 6. haftadayım bir sürü kan tahlili istedi paket alacaksan simdi al boştan yere tahlillere para verme dedi ama doktorumdanemin değilim ne zamana kadar erteleme şansım var acaba bu tahlilleri :/
35 bin tl canım birde kendi kliniği olan doktor var oda doğuma kadarki tüm tahiller muayenelr için toplam 20 bin küsür istiyor doğum içinde hangi hastanede istiyorsan o hastanenin doğum ücreti kadar para ödüyormussun oda hastane şuan en ucuz olanı 9 k dediHmm anladm canm peki hastanede ki doğum paketi ne kadar, fiyat aldn mı
Ben de özel sağlık sigortası yaptırmıştım canım. Ama gebelik varken yapılıyor mu bilmiyorum, sanki gebelik halihazırda varken tamamlayıcı özel sağlık sigortası sıkıntı oluyordu. Yani en az 2 ay hamile olmadan önce yaptırman lazim diyorlardı diye hatırlıyorum.Kızlar doğum paketi aldınız mı alacakmısınız fikri olan paylaşabilir miii :/ tahlil felan kaçıncı haftada yaptı doktorunuz benimki 6. haftadayım bir sürü kan tahlili istedi paket alacaksan simdi al boştan yere tahlillere para verme dedi ama doktorumdanemin değilim ne zamana kadar erteleme şansım var acaba bu tahlilleri :/
canım ben paket alacağım da ne zaman almam gerektiğinden emin olamadım çalıştığım için bi sağlık ocağı bi hastane öyle gidip gelemiyorum o yüzden doğum pkaeti alıp herşeyi paketin içinde yaptırmak istiyorum aslında siz nasıl yapıyorsunuz?Canım bak o tahlilleri aile hekimi sağlık ocakları çoğunu yapıyor aklında olsun o kadar para verme. Önce sağlık ocağına git onların yapmadıklarını yaptır dışarda
Ben de aynı şeyi düşündüm ama kendi kadın doğum doktorum öyle değildir dedi.Referans aralığı en son o değeri ölçüyor olabilir mi
evet canım sigorta öyle oyüzden paket almayı üsünyüroum ama kimse paekt almamış galiba gruptaaBen de özel sağlık sigortası yaptırmıştım canım. Ama gebelik varken yapılıyor mu bilmiyorum, sanki gebelik halihazırda varken tamamlayıcı özel sağlık sigortası sıkıntı oluyordu. Yani en az 2 ay hamile olmadan önce yaptırman lazim diyorlardı diye hatırlıyorum.
35 bin tl canım birde kendi kliniği olan doktor var oda doğuma kadarki tüm tahiller muayenelr için toplam 20 bin küsür istiyor doğum içinde hangi hastanede istiyorsan o hastanenin doğum ücreti kadar para ödüyormussun oda hastane şuan en ucuz olanı 9 k dedi
Canımmmm sen de iyi ol Rabbim sana da güç kuvvet versin güzel kalplim benim teşekkür ederim çok ama çokCanım benim seninle ayniydik kalp atışı ilk etapta duyamamistik ama sonradan sen duydun. Seninki benim sonum gibi olmayacak ben inaniyorum gönülden dua ediyorum sana insallah canlanacak kanlanacak bebeğin. Dua et rabbim en iyisini bilir
Sonuç yerinde referans aralığı yazıyor mu, aynısı komşumun başına gelmişti referans aralığı 1330 du üstünü doktor istemedikçe açıklamıyoruz demişlerdiBen de aynı şeyi düşündüm ama kendi kadın doğum doktorum öyle değildir dedi.
Şu cihazlardan eve de alınabilse keşke açıp arada bakardım kalbine bugün doktorumla da gülüştük bu konuda diyor 1 araba parası ama iyi bir arabaSizde o rahatlama ne kadar sürüyor bende max 2 gün
Hmm baya da pahalıymış canm vala ya35 bin tl canım birde kendi kliniği olan doktor var oda doğuma kadarki tüm tahiller muayenelr için toplam 20 bin küsür istiyor doğum içinde hangi hastanede istiyorsan o hastanenin doğum ücreti kadar para ödüyormussun oda hastane şuan en ucuz olanı 9 k dedi
Kızlar çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallahA
Ay hadi hayırlı haberler inşallah kuzum
Ben almadım paket almayacağımda . Yaşadığım şehirde fiyatlar çok yüksek değil almak daha pahalı. Benim eve sağlık ocağıda doktorun kliniğe çok yakın ben gidip geliyorum . Sen şehrine göre karar ver tabicanım ben paket alacağım da ne zaman almam gerektiğinden emin olamadım çalıştığım için bi sağlık ocağı bi hastane öyle gidip gelemiyorum o yüzden doğum pkaeti alıp herşeyi paketin içinde yaptırmak istiyorum aslında siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok şükür canım peki ne dedi doktor lekelenme içinKızlar çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
Oy oy maşallahKızlar çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
Sağol canım, sevgilerHayırlısı olsun hakkında canm
Aşı konusunu hiç bilmiyorum
Oyyyy maşallah maşallah yaaKızlar çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
Ben geçirdim eve geldim canım. Sana sonrasında yapilacaklari soracaktim doktor iki tane ilaç yazmış sanırım enfeksiyon için. Başka bı şey yapmam lazım mı ekstradanSen naptın bu arada canım benim