2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kendi sağdığım sütümü vermeyi denedim canım istemedi bende ziyan olmasın diye heöde artık sinirlendiğim için zorla içirdim 1 damla geçsin diye zaten sütüm yok. Ama her zaman yapamam boğazına kaçıyor. Korkuyorum Allah korusun.

Merhaba biz dogumdan sonra 3 hafta hastanede kaldık bu süreçte kontrol altındaydık,
Daha sonra eve geçtik 2 haftada bir kontrollere gidiyoruz ve bizdede kilo almasını beklediler ameliyatı 4 - 5 aylıkken yapmayı uygun gördüler,
Deliklerden 2 tanesi önemsiz ama 1 tanesi için ameliyat şart kendi kendine kapanması mümkün degil o delikten cigerlere fazla kan gidiyor belli bi mm den sonra ameliyat belirleniyor galiba arkadaşımın çocugunda aynı problem var ama ona ameliyat istenmedi.
damar darlıgıda şuan kanın fazla gitmesini engelliyor bizim için iyi birşey böyle olmasaydı belki öncesi süreçte bi daraltma ameliyatı yapılacaktı ona gerek kalmadı. tek ameliyatla bütün sorunları halletmeyi planlıyorlar.
Yurt dışında yaşıyorum Biz burda büyük hastaneye gidiyoruz kalp için özel bölüme belki sizinki bizimki kadar önemli degildir bilemiyorum zor bir süreç bizim için.

Kızlar iyi geceler. Sürekli giremiyorum. Hızlıca okudum. Şifa bekleyen bebeklere şifalar en acilinden şifalar diliyorum.
Kızlar geçen haftadan beri uyku gerilemesi üstümden yır gibi geçti hala geçmeye devam ediyor. Uykuya dalamama, gece gündüz uykuların mahvolması, kucakta gezme, istemeyince aglamak, sürekli memede ve ara ara meme reddi.... Ve daha nicesi...
Ya geceleri dalgın bir şeklide yatırıyorum 1 saat sonra başlıyor ayaklarını kaldırıp kaldırıp tekrar itmeye. Bunu yaşayan var mı ayaklarını iterken uyanıyor ağlamaya başlıyor. Gaz değil çünkü sonra kucagıma alıyorum gaz çıkarsın diye uğraşıyorum gaz değil. Kucagımda uyuyor. Napcagımı şaşırdım dehşet uykusuzum saat başı kucagımda nerdeyse 24 saat boyunca. Ne uyku gerilemesi ne biçim atakmış sıçramaymış yahu.

Hepimiz aynıyız.. Sabah 6.30da alarm çalınca ok şükür bu gün de sabah oldu diyorum. Gündüz de kolay değil ama gece hiiiç kolay değil

Kızlar birisi bana bi akıl versin Allah aşkına oğlum bütün gece emiyor. Bıraktığım an 30 dk dayanıyor maksimum 1 saat. Tekrar tekrar emmek istiyor. 12 den sabah 6 7 ye kadar böyle 4.ay. Uyku gerilemesi desem doğduğundan beri böyle hiçbir zaman uyumadık 3 saat. Bir iki kez 2 saat uyumuşuzdur yatağında yatmıyor resmen ya sürekli ya koynumda ya göğsümde

Senin kokunu istiyor olabilirmi? Yanına bir tişörtünü koysan nasıl olur? Ben öyle yapıyorum. Hoş bizimki emmiyor ama sürekli kucağımda istiyor. Arada yanımda yatırıyorum. Ve sürekli bir tişörtüm onun dibinde rahat uyuyor

Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlar
Bence gayet iyi erkek çocuğu ise sevmez sıcağı
Eller yüz ısınmaz bebeklerde o normal

Merhaba benim kızımında kalcasında sorun var biri aparatsız 60 derece oldu diğer 56 38. Haftada doğdu 2. Ay ve 3. Ayda kalça ultrasonu yaptırdık 4. Ayı bekliyoruz tekrar yapılacak direkt aparat vermedi doktor. Çok zor oluyormuş nasıl geçiyor bebiş alışabildi mi ünşallah çabuk toplar.
Benim bebeğin kilo alımı genelde hep az memeyi tam bitiremediği için kalanı hep sağıp veriyordum hem çok yoruluyordum hem de sağma malinasına bağımlı yaşar olmuştrum. Ya biberon yıkıyorum ya meme sağıyorum ya da çocuk besliyordum. Zamanla memeyi emmek istememeye başladı bende radikal kararla tüm biberonları kaldırdım bir hafta ciddi anlamda savaştık çok şükür alıştı artık sağmıyorum uzun süre biberon da vermedim şimdi arada gece mama veriyorum atak çok zorluyor beni
kizlar 4. ay atak magdurlari burdami neler yasiyosunuz ne zaman başladı bittiysw ne kadar surdy bilgilendirin pleasww
Ya biz ne yaşıyoruz diyorum ben 12. Haftalarda emme isteğinde azalmayla başladı istek azalınca gece iki saatte nir saatte bir uyanmaları başladı şimdi gündüz uykusu yarım saat zaten uyutmak için yarım saat uğraşıyorum sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereyim
Bence ataktan aynı şekilde aglamalarımız var
Benim de bu haftalarda istekte azalma oldu
Kızlar bebe kucağımda uyuyor yatağa bırakırken sanki dikenlere bırakıyorum çığlık kiyamet
Aynıyız yatağa yatırır yatırmaz ağlıyor ya
Çok zorlanıuorum ben de bizimkiler aynı gün doğmuştu umarım bir an önce atlatırız uyumayı özledim
Aynı şeylerı yaşayanları görünce hem sevindim hem de kendi adımıza üzüldüm bir an önce atlatalım ya söyle kesintisiz uyumayı o kadar özledim ki

Onu da denedim ama yok illaki bi emecek ben anlamadım bu kadar emmek isteyen bi benimki mi nankörlük etmek istemiyorum evet emmesi güzel bişey ama ne bileyim herşey de dozunda olsa keşke

Canm geçmiş olsun alerji belirti nelerdi bizm doktorda alerjiden şüphelenmisti sonra yok dedi

Canm geçmiş olsun alerji belirti nelerdi bizm doktorda alerjiden şüphelenmisti sonra yok dedi Bence hepimizin gözü baharda yazda çok planlar var Allah nasip ederse

Hiç belli olmaz valla bugünler unutulmasa herkesin tek çocuğu olurdu ama ben korkumdan spiral taktırdım bile kafam rahat
Sen genede ona çok güvenme kuzu dikkat et benim görümcem spiralle hamile kalmış o yüzden korunmaya devam et

Benim oğlan tembel dönmüyor popişi ağır ama sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor. Annemde bana sende dönmedin emeklemedin 9 aylıkken pat diye yürüdün dedi bende oğlumun bana çektiğine inanmak istiyorum

Sen genede ona çok güvenme kuzu dikkat et benim görümcem spiralle hamile kalmış o yüzden korunmaya devam et
Hoşgeldin en büyük kabusum hoşgeldin

Kızlar ben kurdeşen döküyorum aşırı kaşınıyor bacaklarım falan ya kaşıntıya iyi gelecek doğal bir öneriniz var mı? Ya da daha önce başına gelen ben böyle rahatladım diyen

Kızlar bebeklerle ne etkinlikler yapıyorsunuz ben yapamıyorum çok ağlıyor 5 dakika guluyorsa geri kalan zamanda ağlıyor kucakta gezmek istiyor sadece zeka kartlarını gösteriyorum normalde bakardı şimdi ağlıyor sonra yüz üstü koyuyorum ağlıyor dönme hareketleri yapıyoruz ağlıyor napacagimi bilemedim siz neler yapıyorsunuz ya da yapabiliyor musunuz?

İnan kabus gibi söylemek istemezdim ama genede önlemini almanı istedim ama nasip işi bu olacağı varsa olur olacağı yoksa ne yaparsan yap olmaz biliyorsun

Geçmiş olsun canım inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…