2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
İnan seni çok iyi anlıyorum benim evladım değil ama en küçük kardesimde öyleydi ama geç fark edildiğinden ameliyat oldu şuan 21 yaşında ve hic bir sorunu yok
Acısını bilmiyorum ama acimiyordur çünkü benim kardeşim yürüyordu acısa yuruyemezdi çok net hatırlıyorum bak o bence ondan aglamiyordur canım benim
Allah daha kötü bişey vermesin canım benim düzelecek bişey Allah'ın izniyle
Kıyafet yeniden alırsın annesi daha güzellerini alırsın giydirirsin yeter ki bebeğin iyileşsin daha güzel günleriniz olur
Kıyamam ben sana ya rabbim şifa versin kuzum inşallah yavrum tez zamanda iyileşir

Çok geçmiş olsun. Umarım umduğundan kolay geçer olmamış yaşanmamış gibi üstüne güzel rahat günleriniz olur. Elinde değildir çok üzülüyorsundur. Ebem dün bana dedi ki zihinle sütü çoğaltırsın. Asla olumsuz cümle kurma hep sütüm çok sütüm taşıyor de dedi. Şu döneminde çok zordur ama zihnini yönetmeye çalış bakalım evladın için. Artık anneyiz güçlü olma sırası bizde.

Kızlar iki sorum olacak. Birisi Emzik meselesi veriyor musunuz Emzik? Bize de başta vermeyin dedi bekledik sonra artık verebilirsiniz dedi ama kızım şimdi Emziği almıyor hem Philips hem nuk ezikleri var damaklı damaksız kabul etmiyor. Bu durumu yaşayan ya da şu Emzik çok iyi dene diyen var mı?
İkinci sorum Kızımın kaşları arası kabuk bağladı önce pul pul dökülüyordu görenler zeytinyağı sür hemen geçirir dediler malum iyi gelsin diye her şeyi yapıyoruz cahilliğimden. Ama iyi gelmedi iyice büyüdğ kabuklar kaldırmakta istemiyorum canı acır diye. Banyo öncesi sonrası sürekli losyon kremini sürüyorum yumaşın diye yumuşak tarakla tarıyoyırm. Fayda etmedi var mı tavsiyesi olan?

Canım benim bebeğimde de sadece kaşları kabuk bağladı. Gün içerisinde sürekli zeytinyağı sürdüm. Hatta elimle süremiyorum diye 2 tane makyaj fırçasını feda ettim. Biriyle zeytinayğını sürüp diğeriyle kuruduğunda sürekli yukarı doğru sürüyordum. Uyumasına da yardımcı oluyor. Sürekli sürüp yumuşattığım için sanki mum dökülmüşte onu kaldırıyormuşsun gibi kaldırabiliyorsun bir zaman sonra. Ben 1.5 hafta uğraştım şuan minik minik kaldı çok şükür.

Yani hemen geçmiyor.Daha çok çıktığını düşünüyoruz o yüzdende ama öyle değil. Zeytinyağını sürdüğün için yumuşuyor o yüzden hepsi yüzeye çıkıyor.

İlave olarak banyo yaptırımadan önce de zeytinyağını sürüp sonra yaptırıyordum. Banyoda müslin bir örtüyle kaşlarını siliyordum. Daha da yumuşadığı için rahatça çıkıyordu.

İlave olarak banyo yaptırımadan önce de zeytinyağını sürüp sonra yaptırıyordum. Banyoda müslin bir örtüyle kaşlarını siliyordum. Daha da yumuşadığı için rahatça çıkıyordu.
Geçti mi peki şuan tamamen. Ben de zeytinyağı iyice kötü yaptı gibi gelmişti devam edeyim o zaman. Baktıkça kabuk kabuk.. Milletin bebesi pürüzsüz bakıyom bu instada bunlar hiç bizim yaşadığımız sorunları yaşamıyor mu ya

Minik minik pütürlet kaldı onlarda günden güne geçiyor. Doktor dünyaya alışmaya çalışıyor vücudu demişti. Zeytinyağı sür sonra yumuşayınca kabuğu daha rahat çıkartırsın demişti. Ekstra şampuanını da değiştirdim belki vücudunu o kurutuyordur diye. Ama gün içerisinde kurudukça sürmen gerekiyor ki hızlı iyileşsin. Bazı yorumları okuduğumda aylarca bunla uğraşan insan gördüm. Ay gerçekten ben hiç bir yiğenimde bu kabuklanmayı görmedim.

Benim oğluma da arkadaşımın aklı ile emzik vermedim şimdi vermeye çalışıyorum almıyor sürekli meme de uyumak istiyor meme de uyuyor çekince uyanıyor psikolojim meme deyince bile bozuluyor çünkü minik koalam bayılıyor memeye anne yerine ilk meme derse şaşırmam ben genelde emzirirken yüzünü sütle yıkıyorum bildiğin siliyorum hemen kaybolmuştu o kuruluk hissi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…