- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Çocuk canlı aktara döndü zaten ne varsa deniyorumHadi yaa o yağla karnına ayaklarının altına bir güzel masaj yap çok faydası var
Aynı dert bende de var ya 52 ile doğmuştu nerdeyse 6. haftada 54 ölçtüler o kadar canım sıkıldı anlatamam sana. Sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi ama içim içimi yiyor bir şeyi eksik yapıyorum diye. Bir yandan biz de çok uzun insanlar değiliz ama işteKızlar bebeğim 2. ayına girecek ama hala 54 santim ya 50 ile doğmuştu. Bu kadar az uzaması garip ve yavaş değil mi? Kilosu da 4.450. Haftaya tekrar kontrol var soracağım bi
Doktorlar genelde kilonun daha önemli olduğunu söyler. Boy 2 yaşından sonra daha yakından takip ediliyormuşAynı dert bende de var ya 52 ile doğmuştu nerdeyse 6. haftada 54 ölçtüler o kadar canım sıkıldı anlatamam sana. Sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi ama içim içimi yiyor bir şeyi eksik yapıyorum diye. Bir yandan biz de çok uzun insanlar değiliz ama işte
ayy siparis verdikten sonra gördüm evet ebebekBu e bebektemi oysa aldm ben 6 aylik ama bunun bacak kısmı dar giydirmesi zor degistirdim pelus olanlardan aldm
Sevinirim ya. Kullananlar ilk gün fayda etti demişler. İnşallah rahatlatır alırız hepimizBen bugün sipariş verdim artık o kadar sıtkım sıyrıldı ki gazdan. Bir de kimyon yağı sipariş verdim çocuk aktar gibi kokacak en sonunda sjdjsjsjdj.
İkisini de kullanınca güncellerim
Ye bizimki emiyor altı değişiyor ama bebek arabasında en fazla 30 dk uyuyor sonra yine ağlıyor biz de susturamıyoruz tekrar emecek iyice karışıyor ortalık. Emmesi zaten 1 saat. Memede keyif yapmadan çekersem de ağlıyor. Bizimki uyumadığı için bunalıyoruz malesefÇıkıyoruz canım avm ye gittiğimizde 45 dakikalık mesafe de avm hemen ilk çocuk bakım odasında emziriyorum gazını çıkartıyorum arabasına yatırıyorum bir saat kadar bize izin veriyor sonra uyanıyor o sürede sling var eşim takıyor onu bir saatte orda takılıyor altını değiştiriyorum bidaha emziriyorum genelde emzirme atleti giyiyorum dün kayağa gittik ama çok soğuktu gittiğimiz yerde eşim arkadaşları ile kaydı bizde oğlumla kafe de takıldık evden sütü sağıp gelmiştim sıcak su aldım ısıttım sütü biberonla içirdim rahattık dışarıyı seviyor oğlan ama bakımı iyi olacakbende bugün nescafe yaptım yarısı kalmış ben uyumuş kalmışım cips falan açmıştım ben yemeyince eşimde yememiş
Bizde öyle uzun değiliz ama kısa da değiliz, doktorun bir şey dedi mi bununla ilgil? Benimki mama ile besleniyor, kilosu kaç şuan kaç günlükmAynı dert bende de var ya 52 ile doğmuştu nerdeyse 6. haftada 54 ölçtüler o kadar canım sıkıldı anlatamam sana. Sadece anne sütü alıyor kilosu da iyi ama içim içimi yiyor bir şeyi eksik yapıyorum diye. Bir yandan biz de çok uzun insanlar değiliz ama işte
Ya bizimki de gece boyu ıh mıh kıh ığğğğ garip garip sesler çıkarıyor çok uyanıp emdiği için hazımsızlık sorunu mu yaşıyor acaba diye düşündümSevinirim ya. Kullananlar ilk gün fayda etti demişler. İnşallah rahatlatır alırız hepimizson günlerde benimde sıyrıldı çare arıyorum geceleri mahvoluyor insan. Inıldamaktan ne kendi uyuyor ne ben
Sen bilirsin canm belki olur bebeğine bizimki olmadı yada 12 aylık flan almam gerekiyordu bende peluş olandan aldmayy siparis verdikten sonra gördüm evet ebebekiptalmi edeyimm
Bence gaz ve atak haftası tetikliyor. Gaz olmasa dalacak benimki dalamıyor yavrumYa bizimki de gece boyu ıh mıh kıh ığğğğ garip garip sesler çıkarıyor çok uyanıp emdiği için hazımsızlık sorunu mu yaşıyor acaba diye düşündüm
Cuma olucaz yavrum rota ile beraberBiraz kucakta mayıştır koy bence uyur o da bi kucak mantığı gibi ya inşallah sever kuzum. 2.ay aşısı oldunuz mu siz
Canım kontrole 39 günlük gittik 5kg’dı. Doktora göre her şey normal sıkıntı yok. Ama buradaki doktorlara göre hep her şey normal. Yazın Türkiye’ye tatile geldiğimde iyi bir doktor bulup komple muayene ettiricem çocuğuBizde öyle uzun değiliz ama kısa da değiliz, doktorun bir şey dedi mi bununla ilgil? Benimki mama ile besleniyor, kilosu kaç şuan kaç günlükm
Ay aşılar huzursuz eder ağrı yapar diye çok korkuyorum yaCuma olucaz yavrum rota ile beraber
Genelde alerji diyorlar ama her mukus da illa alerji olacak değil diyorlar. Bezin bir kenarında parça şeklinde mukus olursa alerji oluyormuş sanırımKızlar mukuslu kaka neden olur
Kanlı olursa sıkıntıymış sanırım tek başına mukusta sorun olmuyormuş galiba öyle okudum hepGenelde alerji diyorlar ama her mukus da illa alerji olacak değil diyorlar. Bezin bir kenarında parça şeklinde mukus olursa alerji oluyormuş sanırım
Uykusunu alamamış uykusu var olabilir mi? Benim bebeğim uyku alamayınca uyumak istediğinde öyle yapıyor.kızlar çıldıracağım artık bebegimim ne istedgi belli degil emziriyorum memeyle kacga ediyo gazini çıkartmaya calisiyorum kucagimda yuvarlamiyo bildigin sabit vir pozisyinda tutmak mumkun degil 10 saniyede bi duzeltiryoum çocuğu yumuluyo tekmeliyo yumrukluyyo biseyler yapıyor cildirmis gibi ya dehşet hareketli resmen dayak yiyorum geceden beri eliyle bildiginiz vuruyor napmaya calisiyor olabilir ya
Yaaaa bu kadar aynı hissetmemiz pekiBen de bugün böyle hissediyorum. Atak mıdır nedir bilmiyorum ama oğlan hiç uyumaz oldu ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum yemek yiyemiyorum devsmlı kilo veriyorum sütüm yaramayacak diye korkuyorumherkes bu kadar sık emzirme emziğe alıştır çok bunalırsın diye yorum yapar oldu sanki ben istemiyormuşum gibi, uykuya bunalan bebeme gazı var diyip duruyorlar. Analık iznim bitiyor ücretsize devam edicem onun stresi ayrı sardı eşimle vakit geçirmek istiyorum ama fırsatım yok gezmek istiyorum ama oğlan dışarda durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?