2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende ondan korktum kuzu ya ama şuan uyandı şükür emiyor zar zor duş almıştı dün galiba ondan böyle devam ediyor mu böyle çok uyuması canım

Ama olur mu benim sütten dolayıymış kız süt geleceğini bilse emzirir bizde gezmeyi severdikkk çıkmaya korkuyorum bebişle hapşırıp durdu bugün
Tövbe yarabbim gitsin kendi dogursun onu emzirsin o zaman Allah'ım ya benim kv de bakarım diyince anne emzirirdin diyorum kızım bende süt mu var diyor ee o zaman nasıl bakacan diyorum bakarım diyor mama verecek tabikide ben mama vermek istemiyorum ara ara verdim evette yani çok nadir oda valla canım kv lere laf anlatamazsin bı çok kez kız benim ki gotunu kokladigim pipini kokladigim annem diye seviyor bir uyuz oluyorum
Çıkmaya korkarsın çünkü günlerdir yağmur yağıyor yaa
Havada bebeğe göre serin ara ara çık kuzu yaa

O sırada normal doğum yapan ben ben hala adam akıllı oturamiyorum bile

Kızlar kızımın göz kapağında ve kulak arkası ve çevresinde konak var. Doktor zamanla geçer dedi ama 1 haftayı geçti hala geçmedi. Öneriniz var mı ?
Sizin de başınıza geldi mi.

Kızlar kızımın göz kapağında ve kulak arkası ve çevresinde konak var. Doktor zamanla geçer dedi ama 1 haftayı geçti hala geçmedi. Öneriniz var mı ?
Sizin de başınıza geldi mi.
Bizimse kaşlarda oluştu orayı yıkıyamadım sanırım ondan oldu annem geldi geceden zeytinyağı sürüp sabah banyo yaptırırken yumuşak şekilde tülbent ile sildi geçti

Ne zaman meme ne zaman mama verdiniz bi de kilosu düzeldi mi
Mamayı Günde 1 mi 2 mi versem diye düşünüyorum
Doktor herhangi bir ölçü vermedi mi. Önce emziriyorum her defasında. Sonra mama veriyorum. Doktor günde 4 kere 90 dedi bana ama 3 kere ancak veriyorum

Kızlar ya benim bebiş dün geceden beri emmiyor emersede 2 3 dakika anca habire uyuyum istiyor uyandiriyorum ama saniyesinde geri uyuyor başına gelen var mı siz naptiniz ?

Kızlar bebişim 55 günlük bana hiç gülmüyor İnternette 6 8 hafta arası gülmeye başlar yazıyor sizin bebişler ne durumda

Kızlar çok yoruldum. Eski hayatımı çok özlüyorum. Deliksiz 8 saat uyumayı, açıp dizi izlemeyi, dostlarla iki hasbihal edip gülüsmeyi. En yakın arkadaşlarımla dahi konuşmuyorum. Çünkü imreniyorum. Kosturmacalarina, yaptıklarına. Ben de öyleydim şimdi evde tıkılıp kaldım. İse gidiyorum haftanın 3 günü falan. Duruşmaya girip görüşme yapıp koşa koşa eve geliyorum. Nefes almak sayılacağına eziyet oluyor daha çok. Ne kadar daha sürecek bu süreç ne zaman rahat edeceğiz. Çok doldum ya. Kendimi sucluyorum bakamayacaksam yapmasaydim diye. Eşimle özel hayatimiz bitecek gibi hissediyorum.

Kızlar çok acil göğüs ucumda böyle bişi
Oldu nedir bu acaba bilen var mı ? Mememde ağrı da oldu acile gidicem ama bu nedir

Eklentiler

• 3955552D-B8C6-4B47-9597-023F6F653ABD.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 32
38 yaşında anne oldum. Hem de tüp bebekle.
Bin şükür nasip etti mevlam.
Ama zor. Kolay değil. Zor olacağını elbette biliyordum ama bu kadar zorlayacağını düşünmüyordum.
Bende bi kurumda yöneticiyim. Aktif bi iş hayatım vardı. Toplantılar firma görüşmeleri. İş yemekleri.
Şuan işe evdeyim sadece. Haftasonu eşim evde olsun da bi nefes almaya çıkalım diye gün sayıyorum resmen. Henüz arkadaşlarımla felan çıkamadım. O cesaretim yok.
Özlüyorum eski günlerimi. Kaldı ki 37 sene dolu dolu yaşadım.
Ama kızıma bi bakıyorum gözlerini bana dikmiş boncuk boncuk beni izliyor. Bana muhtaç diyorum senden başka kim ilgilenip sevebilir ki. İçim kaynıyor böyle olunca. Sabret diyorum kendime. Geçecek elbet bu günler.
Eşime çok öfkeleniyorum mesela. Adamın aslında çok da suçu yok ama o hayatına devam ederken benim hayatım bitmiş ve o bunu umursamıyor oluşuna öfkeliyim. Yüklerimi daha çok almadığına öfkeliyim. Sanki kocaman bi taş var ve altında ezilmemeye tek başıma mücadele ediyorum gibi hissediyorum.
Geçecek ama hepsi. Eski günlere döneceğiz. Bak diyorum 1 ay oldu bile. Daha doğdu mu doğacak mı diyordun. Zaman çok hızlı ve rabbim hakkıyla yetiştirmeyi sevgisini hiç eksik etmesin evlatlarımızın.

Gittim cnm mastit olmuşum antibiyotik krem ve hap verdi sürekli sağ dedi geçmezse ultrason bakacak görenlerden dua istiyorum geçsin bir an önce kemiklerim sızlıyor sıtma gibi oldum
Ya benim de vücudum ağrıyor kemiklerim sızlıyor başka ne belirtin vardı? Benim boğazım da acıyordu kaşınıyordu bir kaç gündür ben grip de oluyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…