Bende ondan korktum kuzu ya ama şuan uyandı şükür emiyor zar zorGeçen gün benimkide yapmıştı baya korkmuştum. Annemde uyusa suç uyumasa suç demiştibazı zamanlar daha yorgun oluyorlar bizim gibi sanırım canım. Nasıl bizde bazen daha az uyuyup daha hareketli oluyoruz, bazende çok uyumak istiyoruz. Artık onlarda bi birey beni korkutan kan şekerinin düşmesiydi ama sorun olmadı diğer günler aynı geçti
Tövbe yarabbimAma olur mu benim sütten dolayıymış kız süt geleceğini bilse emzirirbizde gezmeyi severdikkk çıkmaya korkuyorum bebişle hapşırıp durdu bugün
O sırada normal doğum yapan benGünaydın arkadaşlar ama gün aymadı hala kucağımda bu kız, 2 yaşında kreşe vericem seni uyku ne demek öğrenirsin diye söyleniyorum çocuğabu arada doğum sonrası beraberlikte çok ağrı oluyor diye konuşmuştuk, bu sanırım normal doğum yapanlar da yaşanıyor. Sezertsn doğum yaptım ve ağrı sızı olmadı açıkçası, diğer arkadaşlara başarılar dilerim
Olsun sen yine de kasma canımO sırada normal doğum yapan benben hala adam akıllı oturamiyorum bile
Bizimse kaşlarda oluştu orayı yıkıyamadım sanırım ondan oldu annem geldi geceden zeytinyağı sürüp sabah banyo yaptırırken yumuşak şekilde tülbent ile sildi geçtiKızlar kızımın göz kapağında ve kulak arkası ve çevresinde konak var. Doktor zamanla geçer dedi ama 1 haftayı geçti hala geçmedi. Öneriniz var mı ?
Sizin de başınıza geldi mi.
Doktor herhangi bir ölçü vermedi mi. Önce emziriyorum her defasında. Sonra mama veriyorum. Doktor günde 4 kere 90 dedi bana ama 3 kere ancak veriyorumNe zaman meme ne zaman mama verdiniz bi de kilosu düzeldi mi
Mamayı Günde 1 mi 2 mi versem diye düşünüyorum
Yok canım etmiyor ara ara yapıyor onu. Banyo da etkiliyor evetBende ondan korktum kuzu ya ama şuan uyandı şükür emiyor zar zorduş almıştı dün galiba ondan böyle devam ediyor mu böyle çok uyuması canım
Kız zorla kaldırıp emzirmeye çalışıyorum 5 dakika emerse iyidir şuan açıktı öyle kalktı demekki beklemek lazım aciksin diyeYok canım etmiyor ara ara yapıyor onu. Banyo da etkiliyor evet
38 yaşında anne oldum. Hem de tüp bebekle.Kızlar çok yoruldum. Eski hayatımı çok özlüyorum. Deliksiz 8 saat uyumayı, açıp dizi izlemeyi, dostlarla iki hasbihal edip gülüsmeyi. En yakın arkadaşlarımla dahi konuşmuyorum. Çünkü imreniyorum. Kosturmacalarina, yaptıklarına. Ben de öyleydim şimdi evde tıkılıp kaldım. İse gidiyorum haftanın 3 günü falan. Duruşmaya girip görüşme yapıp koşa koşa eve geliyorum. Nefes almak sayılacağına eziyet oluyor daha çok. Ne kadar daha sürecek bu süreç ne zaman rahat edeceğiz. Çok doldum ya. Kendimi sucluyorum bakamayacaksam yapmasaydim diye. Eşimle özel hayatimiz bitecek gibi hissediyorum.
Bence doktora git canım. Süt incisine benzemiyor. AnlayamadımKızlar çok acil göğüs ucumda böyle bişi
Oldu nedir bu acaba bilen var mı ? Mememde ağrı da oldu acile gidicem ama bu nedir
Gittim cnm mastit olmuşum antibiyotik krem ve hap verdi sürekli sağ dedi geçmezse ultrason bakacak görenlerden dua istiyorum geçsin bir an önce kemiklerim sızlıyor sıtma gibi oldumBence doktora git canım. Süt incisine benzemiyor. Anlayamadım
Ya benim de vücudum ağrıyor kemiklerim sızlıyor başka ne belirtin vardı? Benim boğazım da acıyordu kaşınıyordu bir kaç gündür ben grip de oluyor olabilirimGittim cnm mastit olmuşum antibiyotik krem ve hap verdi sürekli sağ dedi geçmezse ultrason bakacak görenlerden dua istiyorum geçsin bir an önce kemiklerim sızlıyor sıtma gibi oldum