2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Dayanamadım verdim canım. Evet huyu değişiyor benimkininde, inşallah emsin ya çok kafaya taktım gerçekten. Ailemin yanına geldim canım aksi gibi süt sağma makinesini almadım

Kullandım bize yaramadı üstelik bir hafta içinde bitti fiyatıda uygun değil ben şahsım önermem ama tabi size iyi gelebilir

Kızlar bebeğimçn yüzünde sürekli böyle şeyler çıkıyor neden acaba iki gün önce çok daha beterdii hiç geçmiyorlar
Anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyor demişti Osman gönlüal YouTube 2. Ay gelişim videosunda

Tek yolu her gün tartmak kilosunu ancak o zman için rahatlar

Canım bebeğin kaç günlük gazından dolayı emmiyor olabilir bizimkide ilk doğduğunda öyleydş bende sürekli ağlıyordum

Valla bende temizlik yapamıyorum yavrum bi bulaşık çamaşır tamam şarjlı süpürge ile alıyorum etrafı içimde rahat etmiyor ama çok yorgunum ya süpürge sesine bir uykum geliyor anlatamam. Biraz çıkınca iyi geldi zaten sonra İzmir'de fırtına koptu o siz gidin bakarım muhabbeti bizde de var iyi niyetinden diyor tamam ama bizim bebeğin Emme düzeni yok biz çıksak bağırsa naparsın diyorum ben ağlatmam diyor kendi emzirecek heralde

Canım benimki öyle yaptığında telefondan biraz sesli bi şekilde piş piş açmıştım sakinleyip uykuya geçmişti. 1.5 saat emmiş midesi de rahatsız edebilir huzursuz olabilir artık büyüyorlar tokluğu öğreniyorlar

Ya bizimkinin de emme düzeni yok bakıyorum insanlar yeni emdi 2 3 saat vaktim var diyor ama biz resmen memeyle beraber yaşıyoruz bi derdi olduğunda emmeden rahatlayamiyor resmen emzik de tutmak istemiyor emmesi de en az 30 dk çocuğu emzirmekten oturan boğaya dönüştürdüm valla

Kullandım bize yaramadı üstelik bir hafta içinde bitti fiyatıda uygun değil ben şahsım önermem ama tabi size iyi gelebilir
Bize de iyi gelmiyordu dr 2. Damlayı verdi iki farklı markayı kullandığım için anlamamışım. Hatta o zamanki ağlama krizleri gibisi yok şu an. Damla da ters etki yapmış olabilir diye buraya yazdım kullanan varsa dikkat etsin diye.. öyle yorumlar gördüm internette şikayetvarda. Fiyatı pahalı tabi ya hatta şişenin yarısı dökülmüştü eşim kızmıştı kaç para o haberin var mı diye ama iyi ki dökülmüş

Ayyy benimki de yaa kakasını yaparken meme de olmak istiyor aslında bende seviyorum bu durumu yeter ki yapsın modundayım artık öğrendik eğer benim tepeme tepeme tırmanmaya çalışırsa kesin kaka yapacak meme istiyor emerken rahatlıyor demek ki diyorum doktor bu çok iyi diyor ama minik koalalar gibiyiz yapışığız resmen

Bende öyle pışpış yapıyorum ayakta sallamak istemiyorum benimle beraber doğuran üç arkadaş var arada bir araya geliyoruz onun ki sürekli uyuyor bizde diyoruz seninki tuhaf bizim üçümüz uyumuyor bi sen uyuyor bunu bi sorgula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…