2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
ya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur

Ya ben bunun normal olduğunu bile bile her gece sorguluyorum gerçekten. Artık büyüyorlar düzene girmesi gerekmez mi diye stres oluyorum yanlış mı yapıyorum diye bizimki ne ayakta sallanıyor ne pişpişle uyuyor sadece memede uyuyakalıyor onu da öyle zor bırakıyor ki bazen parmağımı araya sokup bıraktırıyorum emerken uyuduğu için de gaz ve kaka yakamızı bırakmıyor

Aynen bizimkide öyle oldu bebeğe verirken kolunu çarptı ve yarısı döküldü iyi ki dökülmüş gerçekten

Bende o kanıdayım ama kendisini çok net belli ediyor uyutamadığım için uyanınca kısmına geçemedim şu sıkı hamaklar var artık onu araştırıyorum

Anaaaa bizim bebeler aynı hahahahah memede uyuyor birde yerine yatırınca gözlerini açıp meme istiyor sinirli sinirli. Emzik görünce bile öğürmeye başladı. Uyanırken de garip sesler çıkarıyor aha diyorum uyanıyor benim matador hahahah

Valla ben yenildim bacım ayakta kucağımda sallıyorum bazen hele gece halim kalmıyor

Benim eşim 5 aylik hamileyken gitti goreve cocuk dogdu hala yok şubatda gelcek bencede cok buyuk avantaj gelen giden yok kv gelmiyor kimse yok oh mis tabi zorlu yanlarida cok oldu ama artisi daha fazla

Dayanamadım verdim canım. Evet huyu değişiyor benimkininde, inşallah emsin ya çok kafaya taktım gerçekten. Ailemin yanına geldim canım aksi gibi süt sağma makinesini almadım
Ay yaa çok mu uzak ailen kuzum ya eşin falan getirse süper olur
Evet huyu değişiyor parmaklarını emmeye başladı benim ki bide hareket ediyor habire uyanık kaliyim istiyor bu sıralar sonra uyumayinca işte huysuzlaniyor

Tek yolu her gün tartmak kilosunu ancak o zman için rahatlar
Evde nasıl tartacam ki kuzum? Ya karnından da anlaşılıyor soyup doymadigi ama işte oda yanılma payı yüksek
AdChoices
ADVERTISING​
Canım bebeğin kaç günlük gazından dolayı emmiyor olabilir bizimkide ilk doğduğunda öyleydş bende sürekli ağlıyordum
Bebeğim 37 günlük olduk gazinida cikariyorum ama oda olabilir inan her tuşa basıyorum artık
Sen İzmir'de misin ay bizde cuma İzmir'e gelecez ben Manisa Akhisarda oturuyorum genelde İzmir'e geliyoruz emzirmez mi kuzu iyi niyetten diyolar tamamda bebekler 1 yaşında değil ki hani öyle dursun daha minikler bizden başkasında durmuyorlar ki
Kız bazen eşim uyutuyor oğlanı piş piş sesine bende uyuyorum inan ki
Kuzu 1.5 saat emse bile öyle doya doya değil arada kopmalarla 5 dakika emiyor 10 dakika duruyoruz ya
Ama benim oğlan memede durmayida seviyor orda uyumak istiyor hep yaa

Benimkide etrafına karşı daha meraklı şuan canım meraktanda uykuyu reddediyor. Yani sese duyarlı olmasın diye sesli ortamdada uyuttum öncesinde ama şimdi çıt çıksın istemiyorum. Sesin geldiği yöne hemen dönüp incelemek istiyor uykusu varsa bile gözler hemen açılıyor. Uzak canım eşimde uyarmıştı al yanında dursun diye o zamanda güzel emiyordu bunların olacağını düşünmedim

Kizlar bizim cuceyi slinge alistiriyorum. O orada uyurken ben de islerimi yapiyorum oturuyorum biseyler yapiyorum. Size de tavsiye ederim. Hem sizin sicakliginizla kalp atisinizi duyarak uyuyor hem de siz oturup kalmiyosunuz.

Kızlar hepatit asisi kusma yapıyor mu bebegim de kusma hiç yoktu aşıdan sonra kusma çıktı

İnşallah düzelir kuzu yaa benim ki mızmızlanıyor sonra sakinlesince geri emiyor öyle böyle emziriyorum artık ya yoksa zorlanıyoruz ay aynı kız benimkide öyle ama bizim hiç sesli ortamımız olmadı yarından itibaren olacak çoluk çocuk gorumceler gelecek inşallah uyku düzeni iyice şaşmaz valla ondan korkuyorum bende

Kızlar çok konuşuldu ama kafam karıştı. Bebege relaktaz gaz damlasını mi oneriyorsunuz
Evet benim kolik sandığım bebeğimi o sakinleştirdi maşallah şuan çok uslu yatıyor kendi kendine bakınıyor maşallah Allahım nazarlardan korusun hala şoktayım bence bağırsaklarını düzene döktü dün çok az verdim günde 6 defa 6 damla normalde ben 3 defa verdim yine de iyiydi maşallah demek düzene girmiş dedim

Canım bebeğin kaç günlük gazından dolayı emmiyor olabilir bizimkide ilk doğduğunda öyleydş bende sürekli ağlıyordum
Bunu ben de hala yaşiyorum bu arada gazdan dolayo emmek istemiyor memedeyken basiyo çiğliği ağzinda sütle yavrum çok kötü bişi ya aç ama ememiyor gaz ağrisindan

Benim eşim 5 aylik hamileyken gitti goreve cocuk dogdu hala yok şubatda gelcek bencede cok buyuk avantaj gelen giden yok kv gelmiyor kimse yok oh mis tabi zorlu yanlarida cok oldu ama artisi daha fazla
Bnm eşimde 20 günlükken gitti göreve daaha yok görev süresi 1.5 yil napicam bilmiyorum izinlerde gelecek tabi ama bnm kötü yani geldim evime kaynana var aile binası ev ayrı ama zirt pirt geliyo bide görülcemvar ama akşamlari gelir işten gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…