ya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecburAyyy benimki de yaa kakasını yaparken meme de olmak istiyor aslında bende seviyorum bu durumu yeter ki yapsın modundayım artık öğrendik eğer benim tepeme tepeme tırmanmaya çalışırsa kesin kaka yapacak meme istiyor emerken rahatlıyor demek ki diyorum doktor bu çok iyi diyor ama minik koalalar gibiyiz yapışığız resmen
Ya ben bunun normal olduğunu bile bile her gece sorguluyorum gerçekten. Artık büyüyorlar düzene girmesi gerekmez mi diye stres oluyorum yanlış mı yapıyorum diyeBende öyle pışpış yapıyorum ayakta sallamak istemiyorumbenimle beraber doğuran üç arkadaş var arada bir araya geliyoruz onun ki sürekli uyuyor bizde diyoruz seninki tuhaf bizim üçümüz uyumuyor bi sen uyuyor bunu bi sorgula
Aynen bizimkide öyle oldu bebeğe verirken kolunu çarptı ve yarısı döküldü iyi ki dökülmüş gerçektenBize de iyi gelmiyordu dr 2. Damlayı verdi iki farklı markayı kullandığım için anlamamışım. Hatta o zamanki ağlama krizleri gibisi yok şu an. Damla da ters etki yapmış olabilir diye buraya yazdım kullanan varsa dikkat etsin diye.. öyle yorumlar gördüm internette şikayetvarda. Fiyatı pahalı tabi ya hatta şişenin yarısı dökülmüştü eşim kızmıştı kaç para o haberin var mı diye ama iyi ki dökülmüş
Bende o kanıdayım ama kendisini çok net belli ediyorBen onları incelememe kararı aldım psikolojik olarak en azından sorunlu haftaya girdiğimi bilmek istemiyorumama şunu merak ediyorum sizin de bebekleriniz geceleri bu kadar uyanık mı uyanınca geri uyutamıyorum resmen ys
Sarılalım mıya böyle yorucudur belki senin için ama keşke benimde sütüm gelse kucakta emse hep, mama vermek psikolojik olarak üzüyor ve yoruyor. Meme de veriyorum emiyor ama doymuyor hiç hep mama mecbur
Anaaaa bizim bebeler aynı hahahahahYa bizimkinin de emme düzeni yokbakıyorum insanlar yeni emdi 2 3 saat vaktim var diyor ama biz resmen memeyle beraber yaşıyoruz bi derdi olduğunda emmeden rahatlayamiyor resmen emzik de tutmak istemiyor emmesi de en az 30 dk çocuğu emzirmekten oturan boğaya dönüştürdüm valla
Valla ben yenildim bacım ayakta kucağımda sallıyorum bazenBende öyle pışpış yapıyorum ayakta sallamak istemiyorumbenimle beraber doğuran üç arkadaş var arada bir araya geliyoruz onun ki sürekli uyuyor bizde diyoruz seninki tuhaf bizim üçümüz uyumuyor bi sen uyuyor bunu bi sorgula
Benim eşim 5 aylik hamileyken gitti goreve cocuk dogdu hala yok şubatda gelcek bencede cok buyuk avantaj gelen giden yok kv gelmiyor kimse yok oh misEşim bir ay yok dediğim gibi askere gitti. Ben o gittiğini için çok kuruldun başta ama şimdi fark ediyorum ki kafa dinliyorum ben de. Kızlar linclemeyin ama ben evde kendimden fedakarlık yaparken onunda orda sefa surmedigini bilmek zorlandığını bilmek iyi geliyor. Onsuz kaldığıma üzülemiyorum:)) vır de burda olsa batar gibi hissediyorum. Kavga ederdik gibi düşünüyorum
Ay yaa çok mu uzak ailen kuzum ya eşin falan getirse süper olurDayanamadım verdim canım. Evet huyu değişiyor benimkininde, inşallah emsin ya çok kafaya taktım gerçekten. Ailemin yanına geldim canım aksi gibi süt sağma makinesini almadım
Evde nasıl tartacam ki kuzum? Ya karnından da anlaşılıyor soyup doymadigi ama işte oda yanılma payı yüksekTek yolu her gün tartmak kilosunu ancak o zman için rahatlar
Bebeğim 37 günlük olduk gazinida cikariyorum ama oda olabilir inan her tuşa basıyorum artıkCanım bebeğin kaç günlük gazından dolayı emmiyor olabilir bizimkide ilk doğduğunda öyleydş bende sürekli ağlıyordum
Sen İzmir'de misin ay bizde cuma İzmir'e gelecez ben Manisa Akhisarda oturuyorum genelde İzmir'e geliyoruzValla bende temizlik yapamıyorum yavrum bi bulaşık çamaşır tamamşarjlı süpürge ile alıyorum etrafı içimde rahat etmiyor ama çok yorgunum ya süpürge sesine bir uykum geliyor anlatamam. Biraz çıkınca iyi geldi zaten sonra İzmir'de fırtına koptu o siz gidin bakarım muhabbeti bizde de var iyi niyetinden diyor tamam ama bizim bebeğin Emme düzeni yok biz çıksak bağırsa naparsın diyorum ben ağlatmam diyor kendi emzirecek heralde
Kuzu 1.5 saat emse bile öyle doya doya değil arada kopmalarla 5 dakika emiyor 10 dakika duruyoruz yaCanım benimki öyle yaptığında telefondan biraz sesli bi şekilde piş piş açmıştım sakinleyip uykuya geçmişti. 1.5 saat emmiş midesi de rahatsız edebilir huzursuz olabilir artık büyüyorlar tokluğu öğreniyorlar
Benimkide etrafına karşı daha meraklı şuan canım meraktanda uykuyu reddediyor. Yani sese duyarlı olmasın diye sesli ortamdada uyuttum öncesinde ama şimdi çıt çıksın istemiyorum. Sesin geldiği yöne hemen dönüp incelemek istiyor uykusu varsa bile gözler hemen açılıyor. Uzak canım eşimde uyarmıştı al yanında dursun diye o zamanda güzel emiyordu bunların olacağını düşünmedimAy yaa çok mu uzak ailen kuzum ya eşin falan getirse süper olur
Evet huyu değişiyor parmaklarını emmeye başladı benim ki bide hareket ediyor habire uyanık kaliyim istiyor bu sıralar sonra uyumayinca işte huysuzlaniyor
İnşallah düzelir kuzu yaa benim ki mızmızlanıyor sonra sakinlesince geri emiyor öyle böyle emziriyorum artık ya yoksa zorlanıyoruzBenimkide etrafına karşı daha meraklı şuan canım meraktanda uykuyu reddediyor. Yani sese duyarlı olmasın diye sesli ortamdada uyuttum öncesinde ama şimdi çıt çıksın istemiyorum. Sesin geldiği yöne hemen dönüp incelemek istiyor uykusu varsa bile gözler hemen açılıyor. Uzak canım eşimde uyarmıştı al yanında dursun diye o zamanda güzel emiyordu bunların olacağını düşünmedim
O zaman ben onu e devletten falan mı ekledim acaba hatırlayamadım valla yaptınız mıİşte orada gözükmüyor
Evet benim kolik sandığım bebeğimi o sakinleştirdi maşallah şuan çok uslu yatıyor kendi kendine bakınıyor maşallah Allahım nazarlardan korusun hala şoktayımKızlar çok konuşuldu ama kafam karıştı. Bebege relaktaz gaz damlasını mi oneriyorsunuz
Evet canım özele gittm ben çocuk doktoru sevk ediyor orayaÇoçuk doktorundan randevu alıp doktor mu yönlendirdi sizi
Bunu ben de hala yaşiyorum bu arada gazdan dolayo emmek istemiyor memedeyken basiyo çiğliği ağzinda sütle yavrum çok kötü bişi ya aç ama ememiyor gaz ağrisindanCanım bebeğin kaç günlük gazından dolayı emmiyor olabilir bizimkide ilk doğduğunda öyleydş bende sürekli ağlıyordum
Bnm eşimde 20 günlükken gitti göreve daaha yok görev süresi 1.5 yil napicam bilmiyorum izinlerde gelecek tabi ama bnm kötü yani geldim evime kaynana var aile binası ev ayrı ama zirt pirt geliyo bide görülcemvar ama akşamlari gelir işten gelinceBenim eşim 5 aylik hamileyken gitti goreve cocuk dogdu hala yok şubatda gelcek bencede cok buyuk avantaj gelen giden yok kv gelmiyor kimse yok oh mistabi zorlu yanlarida cok oldu ama artisi daha fazla