2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğim kabız yani zeytinyağı da veriyorum masaj da yapıyorum yok olmuyor kıvranıyor cancağzım nasıl yapcaz sabah yaptı ama o kadar az ki dünden beri yediğiyle alakası yok çıkardığının giderek de tıkanıyor hissediyorum su da verdim bugün tüm koca karı yöntemlerinize açığım

Ya valla nasıl anlıyorlar ben de onu anlamıyorum benim arkadaşım da öyle bir gün restoranda altına yaptı çocuk öyle gezdi valla yemek bitene kadar ben fenalık geçirdim o ara ama bu bezsiz lavaboya tutma şeyi bizde de işe yaradı.

Canım benim hepimiz aynı durumdayız ben 3 haftadır hamile taytı ve pijama dışında bişi giymedim denesem hiçbir şey olmaz muhtemelen
ya evin olduğu sokakta bile bebekle bir tur atsan belki temiz hava size de iyi gelir hem Antalya’da hava da güzeldir. Arada da ver çocuğu kucağına gir duşa o da öğrensin susturmayı. Ben arada kendimi banyoya kilitliyorum bebek ağlamasına tahammülüm o kadar azalıyor ki sonra kendimi suçluyorum ben kötü bir anne miyim diye ama düşününce biz de insanız yani
ya da emzirirken o kadar sıkılıyorum ki tüm gün memede çocuk. İlk hafta televizyon falan da açmıyordum baktım emzirmek bana eziyet oluyor açtım valla arkada dizi falan izliyorum. Ben emzirirken dizi izledim diye bağımız da zedelenmesin bi zahmet yoksa ben cidden emzirmekten vazgeçecektim yani

Benfe ondan aldım ya bu akşam verdim ilk denemek için şuanlık bir sorun yok bakalım bende süte takviye vermeue başladım yetmemeye başladı cünkü. Bana da balık kokusu var hini geldi ya tadına da baktım balık tadı var sanki

Benim de başıma geldi ben sabun soktum son çare hemen yaptı

Ben zeytinyağını biliyorum tek onuda yapmışsın

Bende emzirirken izliyorum ya diğer türlü iyice bunalırım. Neyse zamanla düzenimiz olacak inşallah

Bende emzirirken izliyorum ya diğer türlü iyice bunalırım. Neyse zamanla düzenimiz olacak inşallah
Valla bende öyleyim annem kızıyordu en başında ama sen benim delirmemi mi istiyorsun bunalıyorum zaten diye biraz sert çıkınca rahat bıraktı karışmıyor şimdi
Amin canım inşallah her şey düzene girecek

Annem gelsin onu yarın denicem tek başıma cesaret edemedim sıkıntı olmadı di mi
Hayır canım benimde annem yaptı bende cesaret edemem. Sabunu soktu bi kaç saniye sonra direkt beze yaptı. Ben doktora da sordum o da kulak çubuğu ile zeytinyağı sür demişti

Benimkinin alnında oldu burdan bi arkadaş bebe yağı sür demişti banyo yaptırıp öyle yapıyorum baya hafifledi mustela nemlendirici de sürüyorum şunvücut losyonu olandan
Tamam canim süreyim bende ozaman teşekkür ederim

Canım çocuğu verdiğinde alma olayini biraz içinde cozumlemye çalış ağlasa bile oda babası sen almadikca yapmadıkça o yapma ihtiyacı daha çok duyacaktır bence. Senin hissettigin diğer tüm duygular lohusalık. Bir yerde okumuştum lohusalık kadının eski haliyle vedalaşma sürecidir diye. Ben hamileliğimde girdim o sürece. Zorlu bir hamilelik geçirdim işime gidemedim evden çalışmaya başladım resmen eve kapandım eşim aynen dediğin gibi hayatına kaldığı yerden devam ederken benim hayatım daha bebek karnimdayken tepe taklak olmuştu son iki ay da dayanamayip izne ayrıldım resmen eve kapandım şimdi bu süreçte bebek resmen bana oyalanma kaynağı gibi geldi yani oyuncak gibi tabiri caizse hiç değilse evdeyken ilgilenebilecegim birşey var diyorum resmen eşim ise de gidiyor arkadaşlarının yaninada gdiiyor geceleri hiç uyanmiyor bunlarida benim zorumla yapiyor. Gece uyandır diyor uyandirmiyorum arada git arkadaşlarınla takıl diyorum ben yolluyorum ben yandım bari o yanmasın birde o bunları yaptığında bana dönüşü çok daha pozitif oluyor benim için daha iyi oluyo çünkü şu dönemde malesef onun yapacağı bişey zaten yok . Oda şakasına diyor ki 2 yaşına kadar sen bak sonra ben bakcam söz
Bir arkadaş daha yazmış bu işi cozmenin en güzel yolu kabullenmek. Ve polyanacilik oynamak herşeye iyi tarafından bakmaya çalış eşinle ilgili de negatif düşünceler aklına geldiği an defetmeye çalış hormonlar izin verdikçe. Birde kendine hep şunu şöyle GECECEK

Kızlar çarşamba 40 ımız çıkacak.Ben böyle kanama tekrar yaşıyorum 2 gündür acaba adet mi oldum ben? Lohusa ne zaman adet olabiliyor

Kizlar ya siz bu bebolarin aglamalarinin, huzursuzluklarinin sebebini nasil ayirt ediyorsunuz?
Bir de huzursuzluk ve aglama olaylari gunun kac saati suruyor? Bizim etrafa ik mik demeden bakinma suremiz neredeyse 15 dk. zaten tummy time, zeka kartlari falan yalan oldu. Ben anlamadim bu isi

Valla bende bu konudan dertliydim. Bebeğim uyandığı gibi ağlamaya başlıyor açlıktan . Bağır çağır alt değişip gaz çıkarıyoruz. Uyanıklık penceresi resmen ağlamayla geçiyor. Bizim ağlamamıza ek olarak birde kusma var kusma gelincede ağlıyor uyanıyor. Etkinlik o gaz falan çıkınca 5 6 dk.İlk ağlama her zaman açlık ikincileri deneme yanılma gidiyorum. Bazende her şey yaptıysak duygusal ağlama diye izin veriyorum bu sıralar. Sarılıyorum.
En çokta uykuya geçemiyoruz geçemedikçe dahada gerginleşiyor ve o sabaha kadar sürüyor.

Vala neyse ki ailesi sana hakvermiş canım bizde olsa kv oğlunu savunurdu

Kızlar 35.Günde adet oldum ben galiba ya erkenden Olabiliyor mu bu ? Antibiyotik başlandı kaşıntıdan dolayı, ondan sökülüyor içim sandım ama sanırım bu adet kanaması

Hayır canım benimde annem yaptı bende cesaret edemem. Sabunu soktu bi kaç saniye sonra direkt beze yaptı. Ben doktora da sordum o da kulak çubuğu ile zeytinyağı sür demişti
Bizde bir kaç defa zeytinyağini sürdük popoya birazda içine soktuk yaptı kakasını doktorda buda olur sabunda olur fitillerde olur , hepsinin amacı orayı uyarmak demişti bu arada zeytinyağini yakıp soğutup öyle sürdük

Ay bi de bu çıktı başımıza dimi, düşündükçe bile kötü oluyorum kadın olmak her anlamda her durumda zor ya. Tecrübeli arkadaşlar normal doğum sonrası ne zaman ilişki öneriyorsunuz gerçekten bir acı-ağrı krizini daha kaldıramayacağım…

Kızlar kesfetime böyle bir damla düştü belki gazlı bebiş annelerinin işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…