- 18 Ağustos 2022
- 1.822
- 2.611
- 29
Bebek+ kullanıyorum. Uyku emzirme kilo mama her şeyi not alabiliyorum. Güzel makaleler de var içindeGüzel anneler telefonda bebekler için kullandığınız bir program var mı ? Öneride bulunur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek+ kullanıyorum. Uyku emzirme kilo mama her şeyi not alabiliyorum. Güzel makaleler de var içindeGüzel anneler telefonda bebekler için kullandığınız bir program var mı ? Öneride bulunur musunuz
Gerçekten mi bağırsaklar arkada değilmi ya onu niye çıkarıyorlar kiZaten bağırsakları öyle tıkıştırıyorlar mış nede olsa kendi kendine düzeliyor diye
Huckleberry kullanıyorum bende canım. Bezler, emzirme, uyku vs. ordan takip ediyorum. Tek hesap hem eşimde hem bende açık o da takip edebiliyor. Bir de harika haftaları indirdimGüzel anneler telefonda bebekler için kullandığınız bir program var mı ? Öneride bulunur musunuz
Valla bende merak ediyorum bunu nasıl yapacağız bugün 9 gibi uyandırıp gece 12’ye kadar uyutmayacağım doktor normalde gece uyandırmayın kendisi uyansın 4 saate kadar rahat uyur dedi ama bizim oğlan her 1.5-2 saatte uyanıyor anlamadım tam tersi olması gerekiyorkenPeki bu gece uykularını nasıl düzene sokacağız gece 3ten sabah 9a uyumadı sabahtan beride uyuyor kalkıyor uyanık kalamıyor bugün 40ı çıktı deneyimli anne var mı aramızda
Bizde henüz kaka olmadı hiç çok şükür, doktor intolerans gibi yani alerji düzeyine 10 üzerinden 4 diyebilirim dedi ama uyguladığımız diyet hiç bi işe yaramıyor gibi hissediyorum.Alerjik ve kolik bebek çok zor gerçekten canım Allah yardımcın olsun inşallah bizimsde uyku problemimiz var dalamıyor asla tam anlamıyla uyuyamıyor uyuyamamakta büyümeye engel dedi doktor zaten küçük doğdu diyorum bende mama meme veriyorsan zeytinyağı içir arada canım kuzenimin de süt alerjisi vardı kakasında hep kan oluyordu o şekilde bilmişti doktor da 9 aya kadar dikkat etmişti oda
Çok sağ olun gerçekten anlaşılmak çok zor. Sizin bebeğinizde ne zaman nasıl ortaya çıkmıştı? Biz kakaları çok sıvı ve bez dolusu günde 1 kez yapıyor diye doktora gittik. Ben alerji ihtimalini hiç düşünmemiştim mukus bilmem ne diyince şaşırdım… 7. Günüydü gittiğimizde şuan 38 günlük o günden beri diyetteyim. Sanırım bizim ince bağırsakta emilim olmuyormuş ondan kakası sıvı oluyormuş.Ben de 9 ay yaşadım alerjiyi ilk bebeğimde. Çok katı diyet yapmak gerekiyor ki vücut tamamen unutsun. 3 ay katı diyet sonrası diyeti bir çay kaşığıyla açıyordu diyetisyen bende. Ciddi bi durum yani tribi mukus için değil süreç baştan başlıcak diye atmıştır çok haklısın çok zor diyet yapmak başlı başına sorun zaten bi de lohusasın canın çekiyo ama sık dişini hepsi gelip geçici çok şükür bitiyor bi yerde
Bende 2 yıllık aldı direkt canım sanırım bu sıçramalar 2 yıla kadar olan bir süreç zaten. Bir kez ödedim bir daha ödemeyeceğim anladığım kadarıylaKızlar harika haftalar uygulamasi aylık mi ödeme alıyor yıllık mi abonelik yapıyor? Yani istedigimiz zaman iptal edebiliyor muyuz
Kaç günlük kilosu kaç cnmAy valla sevindim. Kilo sınırını aştı zaten diyet geldi bize 3 saatten önce emzirme dedi doktor ama ana oğul sabredemiyoruz sürekli memedeyiz bi de oğluşun popodan çok gaz çıkarıyor mu canım
Bende devamlı ishalim Yani bir düzelmedi gittiKızlar sezeryan doğum sonrası bağırsaklarıniz düzene girdimi? Ben 4. Haftadayim hala kabızlık yaşıyorum iki üç günde bir kere anca cikabiliyorim tuvalete
Peki gerçekten parasını hakeden bir uygulamami canim sence?Bende 2 yıllık aldı direkt canım sanırım bu sıçramalar 2 yıla kadar olan bir süreç zaten. Bir kez ödedim bir daha ödemeyeceğim anladığım kadarıyla
Hatika haftalar huckleberry happykids babysparksGüzel anneler telefonda bebekler için kullandığınız bir program var mı ? Öneride bulunur musunuz
Farkli secenekler var iki yillik mantikliydi ben o sekilde aldimKızlar harika haftalar uygulamasi aylık mi ödeme alıyor yıllık mi abonelik yapıyor? Yani istedigimiz zaman iptal edebiliyor muyuz
Bu kadar paraya deger mi bilmiyorum ya yani atak haftalariningoogle a youtube a yazinca detay cikiyor zatenPeki gerçekten parasını hakeden bir uygulamami canim sence?
Diyet işe yaramıyor dedin yaa mesela kuzenim belirli yediği şeyleri kesti sırayla süt içerikli olan şeylere karşı çıkmıştı alerjisiBizde henüz kaka olmadı hiç çok şükür, doktor intolerans gibi yani alerji düzeyine 10 üzerinden 4 diyebilirim dedi ama uyguladığımız diyet hiç bi işe yaramıyor gibi hissediyorum.
Çok sağ olun gerçekten anlaşılmak çok zor. Sizin bebeğinizde ne zaman nasıl ortaya çıkmıştı? Biz kakaları çok sıvı ve bez dolusu günde 1 kez yapıyor diye doktora gittik. Ben alerji ihtimalini hiç düşünmemiştim mukus bilmem ne diyince şaşırdım… 7. Günüydü gittiğimizde şuan 38 günlük o günden beri diyetteyim. Sanırım bizim ince bağırsakta emilim olmuyormuş ondan kakası sıvı oluyormuş.
Ben de huckleberry kullaniyorum, cok guzel bi app, sadece uyku kismini girmeyi hep unutuyorum, harika haftalar ucretliymis, deger mi almaya?Huckleberry kullanıyorum bende canım. Bezler, emzirme, uyku vs. ordan takip ediyorum. Tek hesap hem eşimde hem bende açık o da takip edebiliyor. Bir de harika haftaları indirdim
Peki gerçekten parasını hakeden bir uygulamami canim sence?
Ya valla bence çok da gerekli değil kızlar. Kitap varsa hiç gerek yok demişti bir arkadaşım. Ben Türkiye’de olsam kitabı alırdım sanırım ama burda Türkiye’den gelecek birini bekleyeceksin falan çok uzun iş diye uygulamayı aldım.Ben de huckleberry kullaniyorum, cok guzel bi app, sadece uyku kismini girmeyi hep unutuyorum, harika haftalar ucretliymis, deger mi almaya?
Şöyle söyliyim doğduğundan itibaren kaka hep sıvı ve mukusluyduBizde henüz kaka olmadı hiç çok şükür, doktor intolerans gibi yani alerji düzeyine 10 üzerinden 4 diyebilirim dedi ama uyguladığımız diyet hiç bi işe yaramıyor gibi hissediyorum.
Çok sağ olun gerçekten anlaşılmak çok zor. Sizin bebeğinizde ne zaman nasıl ortaya çıkmıştı? Biz kakaları çok sıvı ve bez dolusu günde 1 kez yapıyor diye doktora gittik. Ben alerji ihtimalini hiç düşünmemiştim mukus bilmem ne diyince şaşırdım… 7. Günüydü gittiğimizde şuan 38 günlük o günden beri diyetteyim. Sanırım bizim ince bağırsakta emilim olmuyormuş ondan kakası sıvı oluyormuş.