Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de ilk hipp kullanıyordum hiç doymuyordu saat bası bir anda bagırıyordu aclıktan. arada başka mama da denedim en son bebelac aldım şuan cok cok iyi oldu 2 saati geciyor bazen oyle acıkıyor. ucuz diye içime sinmiyordu ama daha doyurucu olması beni şaşırttıaynı ilerliyoruz her yonden benim kız da 8 bucık olmuştur bence
4. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapan var mı? kızım 4 ayı geciyor bugun yaptıracaktım gece eşim yok nöbette olacak ateş vs olursa bugun iptal edeceğim tekim ne olur ne olmaz diye
Ben de benzer sebepten yaptırmadım evde herkes grip, aşı ateşiyle uğraşmak zor olacaktı . Bizim 2. Ayda ateş ve huzursuzluk yapmıştı, hemşire şimdi ateş olduysa 4. Ayda da oluyor demişti ben de geriliyorum o yüzden
Uyku gerilemesi olabilir mi? Benim oğlum da 4 ay 1 haftalık, 1 haftadır zor uyuma, sık uyanmalar başladı. Hep bi huzursuzluğu var pek ağlamazdı bugünlerde yok yere ağlıyor.4. Ay zormuş gerçekten