• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben forum kurallarını okudum, WhatsApp, Facebook gibi sosyal medyaya yönlendirmek kalıcı hesap silme cezası gerektiriyormuş. Ekim grubunda buna benzer bir şey olmuştu ama onların hesabı aktif. Acaba yönetimin gözünden mi kaçtı bilemiyorum.

Demire başladınız mı? Benim bebiş aşıdan sonra bozuldu da 😅 aşı mı yoksa demir mi etki etti anlayamadım
Beni doktorumuz aile hekiminin verdigi demirle dvit’e baslattirmadi biliyo musunuz

Bana herhangi bisey de baslatmadi. Onlari baslatmadi baska bisey de demedi. Ilginc degil mi
D vitamini hemen başlanıyor ama demir mama içen bebeklerden 6. ayda da başlayan var 8de de. Bize 4te başlattı doktor

Fermix diye bir demir ilacı yazmış Dr. Üstünde 4-10 yas arası için uygundur yazıyor günde 5 damla diyor ben bebeğe nasıl 6 damla dendi onu anlamadım

D vitamini kullaniyorum ama demir vermedi mesela.
Sadece anne sütü müydü? Her doktorun anlayışı farklı gerçekten..
Fermix diye bir demir ilacı yazmış Dr. Üstünde 4-10 yas arası için uygundur yazıyor günde 5 damla diyor ben bebeğe nasıl 6 damla dendi onu anlamadım
Genelde kilo başı 1 damla deniyor. Bebeğin 6 kilo mu

Back