2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar hastane çantamı hazırladım bende koyduklarımı yazayım eksik görürseniz siz eklersiniz ya da sizin unuttuğunuz birşey varsa siz koyarsınız 🥰
Bebiş için:
İlk kıyafetler + penye battaniye
x3 alt üst ayaklı şapkalı takım
x2 uzun kollu zıbın
x4 corap
x3 ağız mendili
15 adet bez
İki paket pamuk
Islak mendil
Lazım olursa diye biberon ve süt kaşığı
Emzik
Pişik kremi ( bunları kullanmayı düşünmüyorum hemen ama nolur nolmaz aldım valla😁)
x2 muslin örtü birini yattığı şeyin altına sermek birine kundak vs yapmak için
1 tane örgü kalın battaniye hastane çıkışı için

Anne için;
1 gecelik
1 uzun kollu 1 kısa kollu pijama takımı
1 tane fotoğraf çekimi için sabahlıklı beyaz pijama takımı ( normalde beyazla asla rahat edebileceğimi düşünmüyorum oyuzden sadece foto çekimi için 😁)
İki üç çift çorap
x2 Atlet
1 adet Emzirme sütyeni
x3 hamile kulodu
1 paket Depend
Göğüs ucu kalkanı
Slikon üç
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Pompa götürmeyi düşünmüyorum hastane de vardır inşallah 😁
Terlik
Hırka
Sezeryan vs olursa çok yakınlarım çıkınca çok usudgunu söylüyor o yüzden şal al sırtına dediler birdeeee müsaade ederlermi bilmiyorum ama sıcak su torbası koydum hamileliğimin başından beri sadece sıcak havalar hariç ayaklarım hep buz gibi oldu asla ısınmıyor 😁 doğumdan sonrada olursa diye onuda koydum malum havalar soğuk ve ayaklarım üşüdümmu tüm vücudum üşüyor benim hassasım yani bu konuda sizede fikir olsun 😁
Birde Eve dönüş için alt üst triko bir takım aldım unuttuğum varmı bilmiyorum umarım sizede faydası olur 🥰
Canım çok güzel hazırlamışsın baktım bizim doktorun verdiği liste de üç aşağı beş yukarı aynıymış sadece diş fırçası, diş macunu, sezeryan olursa hastaneden çıkmadan duş aldırdıkları için şampuan tarak havlu vs gibi kişisel bakım ürünleri de koydurdular bize

ahh çok geçmiş olsun canım bende gebeliğin başında olmuştum o öksürük bitmiyor geçmiyor hatta antibiyotik fln kullandım inşallah biran önce iyileşirsin
Çok teşekkür ederim canım. Bende kullandım antibiyotik 10 günlük ama geçmedi maalesef. Öksürük olmasa genel anlamda iyiyim zaten. Kaç günde atlattın sen ?

Çok teşekkür ederim canım. Bende kullandım antibiyotik 10 günlük ama geçmedi maalesef. Öksürük olmasa genel anlamda iyiyim zaten. Kaç günde atlattın sen ?
1 aya yakın sürmüştür bende 1 kutu bitirdim geçmedi tekrar gittim 2.kutu yazıldı ondan biraz içtim sonra geçti gitti çok zor geçiyor öksürmekten bitmiştim artık ses tellerim zarar görmüştü ssim çıkmıyordu bol bol sıcak şeyler iç azda olsa faydası var

Kızlar bişey sorcam dün nst ye girdim bi ağrı falan çıkmadı biraz yürüdüm de dün iş yaptım bugün alt göbeğimde ağrı var otururken sıkıntı yok ama iki adım evin içinde yürürken ağrı var

Kızlar şimdi kontrolden çıktık, bebekler ortalama 2400-2500 olmuşlar üçü de, boyları da 46 cm yaklaşık 🥹 haftaya perşembe nst ve anestezi onayına gidecekmişiz, sonraki hafta da doğum diyor doktorumuz allahın izniyle 🙏🏻
Oy maşallah 🧿 maşallah 3 üz olmalarına rağmen kiloları çok çok iyi boyları da. Ay 2 hafta kaldı desene kızzzzzzzz🤣🤣🤣

Kızlar bişey sorcam dün nst ye girdim bi ağrı falan çıkmadı biraz yürüdüm de dün iş yaptım bugün alt göbeğimde ağrı var otururken sıkıntı yok ama iki adım evin içinde yürürken ağrı var
Bence o normal ya bende yürüyeyeyim azıcık yorayım kendimi ağrı oluyor . Baskıdan ve ağırlıktan kaynaklı bence

Canım çok güzel hazırlamışsın baktım bizim doktorun verdiği liste de üç aşağı beş yukarı aynıymış sadece diş fırçası, diş macunu, sezeryan olursa hastaneden çıkmadan duş aldırdıkları için şampuan tarak havlu vs gibi kişisel bakım ürünleri de koydurdular bize
Ay koskoca hastanede havlu olmuyor mu ya bende düşündüm havlu koymayı ama çok yer kaplayan birşey hastanede vardır diye düşündüm yok müdür 😁 şampuan vs hiç aklıma gelmemişti saol canim onlarida seyahat seti alıp ekleyeyim

Kızlar hastane çantamı hazırladım bende koyduklarımı yazayım eksik görürseniz siz eklersiniz ya da sizin unuttuğunuz birşey varsa siz koyarsınız 🥰
Bebiş için:
x2 uzun kollu zıbın
x4 corap
x3 ağız mendili
15 adet bez
İki paket pamuk
Islak mendil
Emzik
Pişik kremi ( bunları kullanmayı düşünmüyorum hemen ama nolur nolmaz aldım valla😁)

Anne için;
1 gecelik
1 tane fotoğraf çekimi için sabahlıklı beyaz pijama takımı ( normalde beyazla asla rahat edebileceğimi düşünmüyorum oyuzden sadece foto çekimi için 😁)
İki üç çift çorap
x2 Atlet
1 adet Emzirme sütyeni
x3 hamile kulodu
1 paket Depend
Göğüs ucu kalkanı
Slikon üç
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Terlik
Hırka
Sezeryan vs olursa çok yakınlarım çıkınca çok usudgunu söylüyor o yüzden şal al sırtına dediler birdeeee müsaade ederlermi bilmiyorum ama sıcak su torbası koydum hamileliğimin başından beri sadece sıcak havalar hariç ayaklarım hep buz gibi oldu asla ısınmıyor 😁 doğumdan sonrada olursa diye onuda koydum malum havalar soğuk ve ayaklarım üşüdümmu tüm vücudum üşüyor benim hassasım yani bu konuda sizede fikir olsun 😁
Birde Eve dönüş için alt üst triko bir takım aldım unuttuğum varmı bilmiyorum umarım sizede faydası olur 🥰
Benim de çok benzer makyaj malzemesi falan aldım kullanılır mı bilmiyorum ne durumda olurum bir de kahve için diyorlar ya granül kahve ve termos aldım 🫣

Ay koskoca hastanede havlu olmuyor mu ya bende düşündüm havlu koymayı ama çok yer kaplayan birşey hastanede vardır diye düşündüm yok müdür 😁 şampuan vs hiç aklıma gelmemişti saol canim onlarida seyahat seti alıp ekleyeyim
Bende çantaya başlamıştım böyle çantaya ekleme yapıyorum siz yazdıkça . Sanki bu boy yetmeyecek çanta büyütcem herhalde 😅😅

36+3 den selamlarr

Bugün ilk nst kontrolü yapıldı herşey yolunda çok şükür. Bebiş 3250 kg olmuş 1.55 boyum minyon bir kadın için bence çok zor ya. Hayat kalitem yerlerde belim inanılmaz ağrıyor sürekli olarak üstüne karnım acıyor yürürken bile son zamanlar çok zormuş vallahi ya

Doktora sordum 4 kg üstü genelde normal olmuyor dedi kadının vücudunada bağlıymış tabii ki durum.

Henüz ne doğum şekli ne doğum tarihi belli değil ama bebek 2 hafta ilerde kg olarak 10 gün sonra gel dedi tekrar. Yemene içmene dikkat et hamurişinden uzak dur dedi ama nasıl yapcam onu bilmiyorum 😂

Ben de tüp bebek doktor adete göre hesap ediyor detaylıyı yapan doktor transfere göre hesap etti tüp bebek doktoruma göre bebeğim 10 gün geriden geliyor diğer doktora göre 4 gün bizim bebeğin başı ve boyu daha geriden geliyor kilosu o kadar geri değil hatta karın çevresi baz alınırsa transfere göre tam gününde ama ortalama alındığı için fark açılıyor bazı doktorlar sadece kiloyu baz alıyorlar yani karın çevresini çok fazla doktor gezdim bu süreçte ya transfer baz alıyorlar yada adeti ama çocuğun ultrason haftasını baz alan hiç olmadı
benim de adet tarihime göre hesap etmiyor transfere göre de hesap etmiyor kendi kafasından geriden hesap ediyor ama bebegin ölçüleri de adet tarihimle transfer tarihimle uyumlu. iri bebek diyor sürekli ama adet tarihim baz alınsa iri bebek degil aslında. hangisi doğru olan bilemedim

Bebiş için:
x2 uzun kollu zıbın
x4 corap
x3 ağız mendili
15 adet bez
İki paket pamuk
Islak mendil
Emzik

Anne için;
1 gecelik
İki üç çift çorap
x2 Atlet
1 adet Emzirme sütyeni
x3 hamile kulodu
1 paket Depend
Göğüs ucu kalkanı
Slikon üç
Gümüş kapak
Göğüs ucu kremi
Terlik
Hırka
maşallah canım ben bunların üçte birini koydum. tekrar acip kontrol edesim geldi. ben gorduklerime göre hazırladım ablamdan yengemden vs.

X