Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bende de oluyor ama her zaman değil. 32. haftadayım benim bebeğin de ayakları aşağıda bir de resmen tekmeliyor o tekmeledikçe ben ayakları çıkacak diye korkuyorum doktorum normal diyor. İnsanlar baş aşağı dönünce daha çok baskı hissedersin diyor ben onu hayal bile edemiyorumKızlar ben artık yürüyüş yapamıyorum ya. Bebeğin ayakları aşağıda, bugün markete gidip geldim 15 dk yürümüşümdür öyle sancım oldu ki çok afedersiniz sanki çocuk şeyimin ucuna gelmiş gibi
Bende 32deyim canım ve aynı dediğin gibi. Başı aşağıda olsa ayrı yukarıda olsa ayrı ben anlamadım. Çok şükür ki sayılı haftalar kaldıBu bende de oluyor ama her zaman değil. 32. haftadayım benim bebeğin de ayakları aşağıda bir de resmen tekmeliyor o tekmeledikçe ben ayakları çıkacak diye korkuyorum doktorum normal diyor. İnsanlar baş aşağı dönünce daha çok baskı hissedersin diyor ben onu hayal bile edemiyorum
Değişiyor ama 5 6 defa oluyorSizin günde kaç defa oluyor canım
Benimki mesela bugün sabahtan bu saate kadar 9 kere olduDeğişiyor ama 5 6 defa oluyor
Yok benim bebek baştan beri eli hep yüzündeOf başımı ağrıttın anne der gibi. Ya bu bebelerimiz baya sinirli somurtkan ve gizemli bir tane gülen bebe fotosu geldi .geri kalanlar hep agresif akrep diye mi acaba bunlar
Aynen öyle bana da doktorum 8 hafta sonra hepsi bitecek biraz sık dişini dedi hem sevindim hem üzüldüm. Gerçekten annelik çok garip bir duyguymuş. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziBende 32deyim canım ve aynı dediğin gibi. Başı aşağıda olsa ayrı yukarıda olsa ayrı ben anlamadım. Çok şükür ki sayılı haftalar kaldı
Söyle ki geçenlerde ve dün sol kasıgımda ağrı hissettim bugün de söyleyince doktora dönünce hissedersin baskı yapar alan da dar olunca dediCanım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Aynı haftalardayız bizim oğlanların boyu, kilosu ve elinin yeri hep benzer
Bende gebelik şekeri çıktı bu arada 1,5 aydır tam senin doktorun söylediği gibi besleniyorum ama benimki de hala 1 hafta önde bebiş genetik olarak da iri heralde dedi en son doktor ama ben kilo almadım sanırım bu beslenme şeyi sayesinde
Sen bebek dönerken aşağı doğru döndüğünü hissettin mi? Benimki hala baş aşağı dönmemiş açıkçası normal denemek de istiyorum ama bilmiyorum kaçıncı haftaya kadar dönerler
Hastane de duş alabiliyor muyuz ki acaba ama sancı çekerken bile suyun altına girmek iyi olur en azından bunun için lazım olur hiç böyle düşünmemiştim, hayal mi kuruyorum yoksa ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum
Benim baş aşağıda. Sızlıyor. Sürekli çok çişim gelmiş gibi hissediyorum. Hele ellerini yüzüne getirdiği zamanlar minik minik kıpır kıpır oluyor kasıklarımdaBu bende de oluyor ama her zaman değil. 32. haftadayım benim bebeğin de ayakları aşağıda bir de resmen tekmeliyor o tekmeledikçe ben ayakları çıkacak diye korkuyorum doktorum normal diyor. İnsanlar baş aşağı dönünce daha çok baskı hissedersin diyor ben onu hayal bile edemiyorum
Kızlar ben artık yürüyüş yapamıyorum ya. Bebeğin ayakları aşağıda, bugün markete gidip geldim 15 dk yürümüşümdür öyle sancım oldu ki çok afedersiniz sanki çocuk şeyimin ucuna gelmiş gibi
Bugün 15 defa yaşadım bunu öncedende oluyodu ama bi kaç gündür bu olurken ağrıda olmaya başladı rahatsız etmeye başladıUzanırken bebek bir anda sanki sağ tarafta toplanıyormus gibi oluyor sağ taraf şişiyor sonra 2 dakikada yavaşça iniyor
Diyette okeyim çok sıkı bir diyetteyim zaten ama yürüyüşü hep yapamayabilirim 1 dolu 1 boş çalışıyorum çalıştığım gün11 saat pertim çıkıyor çalışmadığım gün anca uyabiltimKızlar yapabileceklere bir teklifim var
Beslenme diyet şeklinde gidip günlük mesela yarım saat yürüyüş akşam da bir saat yürüyüş şeklinde bana eşlik edebilecek arkadaş arıyorum
Sanırım yürüyüş ve kararlı beslenme fayda sağlayacak sağlık açısından
Çünkü doktorum bugün ciddi anlamda artık son zamanda ağırlık vermelisin toplam 12 kg yu geçtin dedi ben suan toplam 13 kg aldım daha 6 haftam var doktorun demesine göre
Bana eşlik edecek istikrarlı arkadas arıyorum yanıma
Hastaneden çıkarken rahat bir elbise koy derim kişisel bakım malzemelerinize unutmaAnnemde bana alt üst takım picama takımı koyup hazırladı . Valizin içinde
üç tane yedekli..
İç çamaşırı ped çorap
Bunları zaten koyacaz lohusa terliği taç
Göğüs pedi
Göğüs kremi
bunlar da koyacaz.
bebeğede hastane çıkışı komple takım bezi
Bi tane örgü yelek
saracağımız örgü battaniye olacak.
puset zaten gidecek
Başka unuttuğum bi şey yok diye düşünüyorum.
kolanya çikolatayı en son alıcaz.
Hastaneden çıkarken rahat bir elbise koy derim kişisel bakım malzemelerinize unutma
O sızlama hissi aşağıda mı? Bende de öyle bir his var ama doktor ultrasonda daha yeni baktı yani dönmemişti bir yandan da diyorum şimdi böyle sızlıyorsa döndüğünde ne olacak acaba inşallah döner kendi kendine yaBenim baş aşağıda. Sızlıyor. Sürekli çok çişim gelmiş gibi hissediyorum. Hele ellerini yüzüne getirdiği zamanlar minik minik kıpır kıpır oluyor kasıklarımda