Benimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştimKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir
şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2022
- 2.022
- 2.864
- 63
Çook geçmiş olsun canım Bi krem karışımı vardı bepantol, garmastan bir de fito ydu sanırım 3ünü karıştırıp sürüyorlardı ama bence doktora görün mutlaka. Çok üzüldümKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Orayı çok havalandır. Mümkünse hiçbir şey giyme hava alsın. Gümüş kapak varsa o da iyileştiriyor diyorlar. Bende yok ama hep öyle duymuştum
- 1 Mart 2023
- 867
- 782
- 23
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Makinayla sağıyorum canım makina bu hale getirdiBenimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştim
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Yara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerine çok saol cnmÇook geçmiş olsun canım Bi krem karışımı vardı bepantol, garmastan bir de fito ydu sanırım 3ünü karıştırıp sürüyorlardı ama bence doktora görün mutlaka. Çok üzüldüm
Orayı çok havalandır. Mümkünse hiçbir şey giyme hava alsın. Gümüş kapak varsa o da iyileştiriyor diyorlar. Bende yok ama hep öyle duymuştum
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Vallahi. Yeni mastit olmuştum çok fena bişey covid gibi yattım tüm kemiklerim ağrıdı 39 derece ateşle Allah kimseye yaşatmasın çok zorÇok geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin. Doktora sormanız sanki daha iyi olur genel cerrah bakar belki ama sağmazsanız da yine süt birikir ağrı olabilir mastit olursunuz Allah korusun.Ben nette görmüştüm ayva çekirdeği jeli yapıyorlar yaralar için bir araştırın isterseniz
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Cildiyeden randevu almayım o zaman genel cerrahiden mi almam gerek randevu ?Çok geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin. Doktora sormanız sanki daha iyi olur genel cerrah bakar belki ama sağmazsanız da yine süt birikir ağrı olabilir mastit olursunuz Allah korusun.Ben nette görmüştüm ayva çekirdeği jeli yapıyorlar yaralar için bir araştırın isterseniz
- 15 Şubat 2024
- 2.517
- 3.390
- 48
- 33
Canım çok büyütmeden yarayı doğal kantaron yağı bul al göğüs kalkamları var onlardan al kantaron sür lansinohu da sür o göğüs koruyucuyu da koy göğsüne yani atletine sütyene ucu değmeyecek çok rahatlarsın öyle bmyle değdikçe yara daha da açılırKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
- 15 Şubat 2024
- 2.517
- 3.390
- 48
- 33
Bak göğüs kalkanı da bu canım bende iki takım var yara oldu mu bu kurtarıcım benimKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Eklentiler
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı kızım da kalça çıkılığı yokmuş şükür çok korkmuştum ondan herşeyi de iyi dedi bıngıldağı 0.5 cm ama kafa büyüklüğü normal korkulacak bir şey yok dedi
Gümüş kapağı buzluğa at az soğut öyle koy bakalım rahatlatır belkiYara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerine çok saol cnm
Selam kızlar, burada eşlerinizin durumlarından ve aacemiliklerinden bahsediyorsunuz. İnanın bebeklerinizin şimdiki zorluğu da geçecek, eşlerinizin sorumluluk aldığı zamanlar da gelecek. Erkeklere babalık biraz geç yükleniyor malesef, ama aile olmanın tadını aldıklarında hayat en çok anne için güzelleşiyor. Bebeklerinize birlikte yeni bişeyler öğrettikçe, aşı zamanları ya da hastalıklarında birbirinizi teselli ettikçe onlar da baba olduklarını hissedecekler ve inanın bazen sizden daha çok merhametli olacaklar.
Hepsi geçecek, evlatlar büyüyecek ve siz yine arabada ön koltuğa kocanızın yanına oturacaksınız, hayatı paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu hatırlayacaksınız.
Hepsi geçecek, evlatlar büyüyecek ve siz yine arabada ön koltuğa kocanızın yanına oturacaksınız, hayatı paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu hatırlayacaksınız.
Seninkide peki memede ağlıyor mu özellikle gündüzleri biz bu 5. Hafta atagini atlatamadik galiba yaBende bendee kaderdaşim
Benimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yokKızlar oğlum normaldede sürekli emmek isteyen bir bebekti 1 saatte bir emmek istiyordu mesela ama bugün yarım saato zor dolduruyor sürekli emmek istiyor ve emiyorsa eşim grip bende hafiften oluyor gibiyim hasta olmuş olabilir mi niye böyle yapıyor
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Yapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyo mecbur da sağacamCanım çok büyütmeden yarayı doğal kantaron yağı bul al göğüs kalkamları var onlardan al kantaron sür lansinohu da sür o göğüs koruyucuyu da koy göğsüne yani atletine sütyene ucu değmeyecek çok rahatlarsın öyle bmyle değdikçe yara daha da açılır
- 8 Nisan 2022
- 1.678
- 1.168
- 63
Bende de var bundan cnm bunu da kullanıyorum bazen iyileştirsin diye gümüş kapak koyuyorum şimdi krem sürüp streçliyorumBak göğüs kalkanı da bu canım bende iki takım var yara oldu mu bu kurtarıcım benim
- 1 Mart 2023
- 867
- 782
- 23
Yarım saat dolduğu an çığlık kiyamet resmen yapışıyor memeye yaBenimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok
- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
SürekliYapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyo mecbur da sağacam
Bu üründen al canım sürekli kullan ben ne zaman bunu takmasam benimde çok kötü yara oluyor ve acıyor bebek emerken çok bu ürün çok güzel iç çamaşırına gögüs ucu sürünmediği ve hava aldığı için hemen iyileşiyor yara olmuyor ben çok memnunumKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Eklentiler
- 18 Ağustos 2022
- 2.022
- 2.864
- 63
Saat 6da kalkmıştı. Uyumakta direndi. Denemediğim pozisyon kalmadı doğru düzgün emmedi. Mama verdim. Şimdi zorla uyudu. Ben de Emmediği sütleri sağıyorum mecbur ben sağana kadar uyanmaz inşallahBenimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok
- 26 Mart 2024
- 311
- 369
- 18
- 27
Bizim resmen rutinimiz oldu akşam assla uyumuyor 5-10 dklıklar hariç. Akşam 9 gibi başlıyo ve istisnasız her gece 3-3.5 arasında uyuyor resmen o saatin olmasını bekliyor. 3 ten sonra iyi uyuyor sabah da fena değil iyi Ama her gün böyle nasıl rutin oluşturabilir ki daha 1 aylık iyi bi rurin değil bu arada afsgsg
- 15 Şubat 2024
- 2.517
- 3.390
- 48
- 33
Onlar için iyi bir rutin benimki de bağrıma iki elini dayıyor kafayı kaldırıyor karanlıkta etrafı izliyor uyuyalım oğlum diyorum yalandan dalar gibi yapıyor gözü açıyor 3-3.5 ta uyuyorBizim resmen rutinimiz oldu akşam assla uyumuyor 5-10 dklıklar hariç. Akşam 9 gibi başlıyo ve istisnasız her gece 3-3.5 arasında uyuyor resmen o saatin olmasını bekliyor. 3 ten sonra iyi uyuyor sabah da fena değil iyi Ama her gün böyle nasıl rutin oluşturabilir ki daha 1 aylık iyi bi rurin değil bu arada afsgsg