- 13 Haziran 2024
- 535
- 368
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.941
ben canım kullanıyorumProgestan 50 ml kalçadan iğne kullanan var mı aranızda
Sende de ağrı oluyo mu iğne yerindeben canım kullanıyorum
Ben bugün başladım hiç sevmiyorum progestan iğneyiProgestan 50 ml kalçadan iğne kullanan var mı aranızda
olmaz mı canım , bi de morarma oluyor malesefSende de ağrı oluyo mu iğne yerinde
Ne yapmalıyız ya ağrı olmaması içinolmaz mı canım , bi de morarma oluyor malesef
Çok ağrıtıyorBen bugün başladım hiç sevmiyorum progestan iğneyi
Evet ben göbekten 3 tane olayım ama bu iğneye yine ağlayarak gidicem sanırımÇok ağrıtıyor
canım her gün farklı taraftan yaptır, ama gene de yapısı geregi agrı yapan bir iğne malesefNe yapmalıyız ya ağrı olmaması için
Kaçıncı haftaya kadar kullandınızEvet ben göbekten 3 tane olayım ama bu iğneye yine ağlayarak gidicem sanırımilk transferimde de vermişti sol bacağımı uzun süre uyuşuktu napmalıyız bilmiyorum
1. Transferde 1 hafta öncesi başlamıştım kalp atışlarını duyduğumda devam ediyordum iğneye bacağım yok artık ozamanlarKaçıncı haftaya kadar kullandınız
Sağolun inşallah bu gruptaki herkes sağlıkla kavuşur bebisineİyi bayramlar kızlar@paramedikkkk M mycuppycake hayırlı ve sağlıklı olsun, çifte bayram yaşadınız ne güzel, darısı başımıza
İnşallah sağlıkla olsun@paramedikkkk M mycuppycake ikinize de hayırlı olsun sağlıkla gelsin minişlerdarısı biz bekleyenlere
Merhaba ben de kullanıyorum 2 ampul tek doz olarak evet ağrısı çok fazla transferden 3 gün önce başladım kullanmayaProgestan 50 ml kalçadan iğne kullanan var mı aranızda
Yok tatlım bittigini bile anlamadım , bence tüp bebek sürecinin en acısız ve zahmetsiz işlemiBenimde 20 haziran transfer günüm.. kızlar transfer de ağrı acı oluyor mu speküle takıyorlar ya rahimi açmak için ondan biraz tırsıyorum daa
Sagol canım darısı başına olsuncanımm simdi gördüm hayırlı ugurlu olsun, darısı bize olsun insallah :) transfer dahil mi 7. gün verdin , ben gecen hafta pazartesi günü transfer oldum , yarın versem kan cıkar mı acaba , olumsuz görmekten de cok korkuyorum
Canım ben devlet hastanesinde acilde yaptırıyorumYa bayram diye tun hastane polikinlikleri kapali nereye verdin kan canim acilden mi girdin? Birde hamilelik testi ne kadar acaba
Yok gerçekten anlamıyorsun bile ne ara koyduklarınıBenimde 20 haziran transfer günüm.. kızlar transfer de ağrı acı oluyor mu speküle takıyorlar ya rahimi açmak için ondan biraz tırsıyorum daa
Amin canımm rabbim hepimizin kucagnı doldursun evini senlendirsin insallah güzel hayirli sonuçlar alalımEvet canm dün oldumdua eder dua beklerim sizden Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ben kalçadan iğne yapamadığımı söyledim doktora. Gerçektende öyle yani yaptıramıyorum. Progestanın göbekten yapılanı da var biraz pahalı ama ondan alabilirsin dedi. Onu kullanıyorum şimdilik.Ne yapmalıyız ya ağrı olmaması için