- 2 Haziran 2024
- 93
- 156
- 27
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.921
İnşallah canımm3 hafta sonra kalp atışını duyarsın Allahin izni ile inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm3 hafta sonra kalp atışını duyarsın Allahin izni ile inşallah
Cafeinsiz içebilirsin ben öyle içtim bugün kendimi bayrama saklamıştım ben sordum doktoruma iç dedi eskisi gibi hergün içmiyorum ama transfer olduğumdan beri bugün ilkez içtimKızlar türk kahvesı içeniniz var mı canım turk kahvesı ıstıyor doktor kafeın yok demıstı sımdı bılemedım bende
canımm simdi gördüm hayırlı ugurlu olsun, darısı bize olsun insallah :) transfer dahil mi 7. gün verdin , ben gecen hafta pazartesi günü transfer oldum , yarın versem kan cıkar mı acaba , olumsuz görmekten de cok korkuyorumHerkese iyi bayramlar
Transferin 7. Günü dayanamayıp kan vermiştim 64 çıkmıştı
Bugün 9. Gün tekrar verdim 204 çıktı çok şükür
Bu gruptaki herkes için ve kendim için dua ediyorum
Kimyasal geçirdiğim için bir keresinde tam manasıyla sevinemiyorum hep değerim ya düşerse endişesi oluyor dua edin kızlar
Hem sevincimi paylaşmak hem de dua istemek için yazdım
Merhaba size özelden birşey sorabilir miyimKızlar ben hemşire olarak çalışıyorum ve işim sürekli ayakta 16 saat gece nöbetinde hiç oturmadığımı biliyorum Unicorn uterus olduğu için düşük ve erken doğum riski var. Bu durumlarda doktor çalışmamak için rapor veriyor mu verir mi şimdiden mi görüşmeliyim sizce.
Bende kan vermeyi cok istiyorum yarin 7. Gun benim decanımm simdi gördüm hayırlı ugurlu olsun, darısı bize olsun insallah :) transfer dahil mi 7. gün verdin , ben gecen hafta pazartesi günü transfer oldum , yarın versem kan cıkar mı acaba , olumsuz görmekten de cok korkuyorum
Ya bayram diye tun hastane polikinlikleri kapali nereye verdin kan canim acilden mi girdin? Birde hamilelik testi ne kadar acabacanımm simdi gördüm hayırlı ugurlu olsun, darısı bize olsun insallah :) transfer dahil mi 7. gün verdin , ben gecen hafta pazartesi günü transfer oldum , yarın versem kan cıkar mı acaba , olumsuz görmekten de cok korkuyorum
Benimde 3.gun taze transfer oldum hayırlısı olsun inşallah canm Allah nasip etmişse her türlü olur Allah'ın izniyle inşallahKozlar tabloya bakıyorum takıp tablomuza herkesın 5. Gün embrıyosu benım kı 3. Gün ofh cok streslıyım
Canım hastanelerinin acilleri acık her gun zaten iğneye gidiyorum, yarın da kan testi istemeyi düşünüyorum, devlet hastanesinde acile gidebilirsin bunun için özele gitmene gerek yok bence, zaten bir suru para harcadık, ekstra masrafa gerek yokYa bayram diye tun hastane polikinlikleri kapali nereye verdin kan canim acilden mi girdin? Birde hamilelik testi ne kadar acaba
Canım oldun mu transfer ?Benimde 3.gun taze transfer oldum hayırlısı olsun inşallah canm Allah nasip etmişse her türlü olur Allah'ın izniyle inşallah
Yarın verelim o halde kanları, ins pozitif cıkarBende kan vermeyi cok istiyorum yarin 7. Gun benim de
Evet canm dün oldum dua eder dua beklerim sizden Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahCanım oldun mu transfer ?
Yaaaaa oyle mi diyorsunnn hic erken gebelik testi almayalim bence direkt gidelim verelim kan testiniYarın verelim o halde kanları, ins pozitif cıkar
Yaaaaa oyle mi diyorsunnn hic erken gebelik testi almayalim bence direkt gidelim verelim kan testini
aynen canımYaaaaa oyle mi diyorsunnn hic erken gebelik testi almayalim bence direkt gidelim verelim kan testini
Tabiki sorabilirsinizMerhaba size özelden birşey sorabilir miyim
Canım iyi bayramlar benide tabloya eklermisin 25 yaş 5.gün çift embriyo transferi 21 haziran cuma transfer tarihimcanlarım ballarım tatlı hanımlar tabloya eklenmek isteyenleri tabi ki seve seve eklerim vakit buldukça ama beni de ekler misiniz dedikten sonra transfer tarihi embriyo sayısı test tarihi bilgilerinizi de yazın ki ben sizin yazışmalarınıza girip tek tek mesajlardan bulmaya çalışmadan hemencecik ekliyim olur mu:) herkese bu güzel yolculukta çok büyük şans diliyorum tekrardan hepinizi çok seviyorum :)