- 24 Şubat 2022
- 61
- 59
- 28
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.961
Canim bnm coook zor cok buyuk heyecanla emekle umitle bekliyoruz olmayinca yikiliyoruz. Nolur uzme kendini dualarimiz seninle insallahBenım maalesef negatıf oldu cok cok üzgünüm cok buyuk emek ınsan yıkılıyor resmen dilerim hepimiz eneklerımızın karşılığını alırız dondurulmusum yok surec bana döndü bana dua edın ıkıncıde olsun bekleyenlere bol sans kızlar
Üzülmekte çok haklısın Allah sabır versin yardımcın olsun ikinci transfer ışık hızıyla geçip ve bebişini bir anda kucağına alırsın umarımBenım maalesef negatıf oldu cok cok üzgünüm cok buyuk emek ınsan yıkılıyor resmen dilerim hepimiz eneklerımızın karşılığını alırız dondurulmusum yok surec bana döndü bana dua edın ıkıncıde olsun bekleyenlere bol sans kızlar
Canim bnm coook zor cok buyuk heyecanla emekle umitle bekliyoruz olmayinca yikiliyoruz. Nolur uzme kendini dualarimiz seninle insallahBenım maalesef negatıf oldu cok cok üzgünüm cok buyuk emek ınsan yıkılıyor resmen dilerim hepimiz eneklerımızın karşılığını alırız dondurulmusum yok surec bana döndü bana dua edın ıkıncıde olsun bekleyenlere bol sans kızlar
Aminn tatlımSagol canım darısı başına olsun
8 Haziran da transfer olmuştum
14 Haziran da verdim
Bir de bugün yani 16 Haziran da vermiş oldum
Canım benim seni cokk iyi anlıyorum, umarım en kısa surede yeni bir surecle müjdeli haberi alırsın, cok zor ve yıpratıcı bir surec , Allah hepimizin yardımcısı olsunBenım maalesef negatıf oldu cok cok üzgünüm cok buyuk emek ınsan yıkılıyor resmen dilerim hepimiz eneklerımızın karşılığını alırız dondurulmusum yok surec bana döndü bana dua edın ıkıncıde olsun bekleyenlere bol sans kızlar
İnşallah en kısa sürede spontane gebelik olarak gelir sana bebişin canımBenım maalesef negatıf oldu cok cok üzgünüm cok buyuk emek ınsan yıkılıyor resmen dilerim hepimiz eneklerımızın karşılığını alırız dondurulmusum yok surec bana döndü bana dua edın ıkıncıde olsun bekleyenlere bol sans kızlar
Benimde 20 haziran transfer günüm.. kızlar transfer de ağrı acı oluyor mu speküle takıyorlar ya rahimi açmak için ondan biraz tırsıyorum daa
Ben transfer olduğum gün 2 doz yapıldı diger günler günde 1 defa ama iyi yakıyorMerhaba ben de kullanıyorum 2 ampul tek doz olarak evet ağrısı çok fazla transferden 3 gün önce başladım kullanmaya
41 yaşındayım teşekkür ederim ama İzmir'de yaşıyorumKaç yaşındasınız bide istanbuldaysaniz bı hastane önerebilirim
7. Gündeyim canım cumartesi test günüm 4 gün kaldı tamamen teslim olmuş durumdayımKizlaaaar nasilsiniz kacinci gunlerdeyizzz kendinizi nasil hissediyorsunuz test gunlerimiz yaklastiii heycanlimisinizzz
Benim de 7. Günüm ama sanırım ben bugun iğneye gidince bi test verecegim, korku ve heyecan arasındayım7. Gündeyim canım cumartesi test günüm 4 gün kaldı tamamen teslim olmuş durumdayımdüşündükçe kafam karışıyor çünkü
7. Gündeyim canım cumartesi test günüm 4 gün kaldı tamamen teslim olmuş durumdayımdüşündükçe kafam karışıyor çünkü
Ayyy benimde 7. Gunum :)) ama test günüm cumaBenim de 7. Günüm ama sanırım ben bugun iğneye gidince bi test verecegim, korku ve heyecan arasındayım
Şimdi listeden baktım sende 2 embr. Trnasferi olmuşssun ufakta olsa çıkar heralde canım bilmiyorum sanırım 5-6. Günde kana geçmeye başlıyor test verirsen yaz mutlakaBenim de 7. Günüm ama sanırım ben bugun iğneye gidince bi test verecegim, korku ve heyecan arasındayım
Heyecan coook 22 haziran testKizlaaaar nasilsiniz kacinci gunlerdeyizzz kendinizi nasil hissediyorsunuz test gunlerimiz yaklastiii heycanlimisinizzz
Ayni tarihe yakin test yapicaz hepimiz rabbim hayirlisiyla pozitiffffffff diye kocaman yazip haber vermeyi nasip etsin:)) valla karnim popom kolum mosmor ignelerdenHeyecan coook 22 haziran test
Canım ben valla transferden beri türlü türlğ şey yaşadım belirti diyememAyyy benimde 7. Gunum :)) ama test günüm cumacok heycanliyim aslinda heyecan korku endise merak umut ve karamsarlik butun duygulari aynı anda yasiyorum sanki insallah güzel haberler aliriz agriniz falan varmı peki ben sabah uyandığımda sanki hafif bi regl krampiyla uyaniyorum belli belirsiz geri kalan saatlerde cok bisi hissetmiyorum