- 31 Ağustos 2012
- 21.821
- 35.105
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.021
Aynı yerde mi yaptırdın canım ?Kizlar benim 8. Gün beta 296 10.gun 216 çıktı. Ya kan tahlillerimde mi bir yanlışlık var yada değerim mi dusuyo
Aynen oyleBaktım şimdi faydalı bir şeye benziyorher doktorun tedavi şekli ayrı tabii, şifa olsun
Yok canım aynı yerde yaptırmadım. Ya ters giden bişey hissetmiyorum ki de canım cok sıkıldı şimdi tekrar yapmaya gidiyorumAynı yerde mi yaptırdın canım ?
Canım bunun örneğini burda çok gördük, farklı yerler farklı sonuclar. Yaptır da için rahat etsinYok canım aynı yerde yaptırmadım. Ya ters giden bişey hissetmiyorum ki de canım cok sıkıldı şimdi tekrar yapmaya gidiyorum
Ben de eve gelince idrar testi yaptım sonucu bilmeme rağmen yaparken korktum travma yaratmış idrar testleri:) bende pazartesi tekrar test vereceğim haberleşelim yine mutlakaTeşekkür ederim canim kanla kesinleşti çok şükürdoktorum iki gün sonra değil de Salı günü yap tekrar ve ilaçlarını ben diyene kadar bırakma dedi.şimdi sıra Salı gününü beklemekte
Henüz vermedi canım benim nolur dua et vitaminleri kullan sigara alkol varsa cıkar hayatından dua edicem senin içindeSağol arkadaşım sende bebeklerini sağ salim kucağına alırsın. Rabbim vermiyorsa bı hikmeti vardır
Evett haberleşelimBen de eve gelince idrar testi yaptım sonucu bilmeme rağmen yaparken korktum travma yaratmış idrar testleri:) bende pazartesi tekrar test vereceğim haberleşelim yine mutlaka
Ben transferden önce 1 ve sonra 1 olmak üzere taktırdım.Kızlar gebelik serumu yaptılar mı size
Ben de evımın yakınında hastane var orada verıcem farklı merkez olacak ama olsunEvett haberleşelimbenim de mecbur merkezler farklı olacak inşallah yükselme görürüz
Laboratuvar farkıdır canım bencede içini ferah tut dua edelimEvet de asistanla konuştum ilk yaptirdigin yerde tekrar bugün kan ver. Yada bugun yaptirdigin yerde 2 gün sonra ver. Değerin çok iyiydi düşmemesi lazımdı bu şekilde diyor
Benim de olmuştu gebelikle alakalı bir durum genelde genetik olur , annende anneannende olduysa sende de olurKızlar ben gebeliği öğrendiğimden beri göğüslerim aşırı şiş dokunamıyorum bile. Bu şişlik ilaçlardan mı sizce? Yoksa gebelikten mi. Peogestan dex, progestan fitil ve estrofem kullanıuorum
Canım saglıkla gelsin miniğinKızlar sonucum 4576 çıkmış çok şükür. Demek ki keseymiş
Çok teşekkür ederim canımCanım saglıkla gelsin miniğintransferden sonra kacıncı gun degerin canım bu
Neden ki ben burayı tam bilmiyorum
Sonucu yazınKızlar günaydın, kan verdim 1 saate çıkacak sonuç resmen azmettim sabrettim 12 gün bekledim