- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.041
Mesajlara kapatmışsın sayfanı muhtemelenNeden ki ben burayı tam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlara kapatmışsın sayfanı muhtemelenNeden ki ben burayı tam bilmiyorum
Benim göğüslerimi bi gör, ağzıma girecek neredeyse, zaten silikon vardı. Şuan dev şişti ve dokununca da ağrıoKızlar ben gebeliği öğrendiğimden beri göğüslerim aşırı şiş dokunamıyorum bile. Bu şişlik ilaçlardan mı sizce? Yoksa gebelikten mi. Peogestan dex, progestan fitil ve estrofem kullanıuorum
Gayet iyi canım. 5 aa çok iyi kalite. İnşallah annesine sımsıkı tutunurKızlar aşırı üzgünüm şimdi transferden çıktım. 2 embriyo transfer edilecekti biri kalitesi artmadı iyi değil dedi embriyolog diğerini dün çözdük grlişime devam etti 5 aa 1 embriyo dedi
Doktorun ne dedi canım arkadaki folikullerin boyutları nasilBu ay için umudum yok benimde aşırı büyüme var çünkü yinede nasipte varsa inşallah
5aa kalite çok güzel canım neden canını sıkıyosunkiKızlar aşırı üzgünüm şimdi transferden çıktım. 2 embriyo transfer edilecekti biri kalitesi artmadı iyi değil dedi embriyolog diğerini dün çözdük grlişime devam etti 5 aa 1 embriyo dedi
Çok teşekkür ederim, 5. Gün embriyosu transferden sonra 5.gun bugün
Çok teşekkür ederim, 5. Gün embriyosu transferden sonra 5.gun bugün
Bende çarşamba transfer oldum pazartesi yapsam çıkar mı kiKizlaaaar benim 22 geldi
Ben de ikidir çıkıyor ama dayanabilirseniz bekleyin. Ben şimdiden ya kimyasalsa diye strese girdim. Ayın 28 ine kadar böyle stresli olacağımBende çarşamba transfer oldum pazartesi yapsam çıkar mı ki
Pozitif oldu canımSonucu yazın
Her türlü çok stres bu işler tuttu mu tutsa kimyasal mı kese görünse kalp atışı derken Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen de ikidir çıkıyor ama dayanabilirseniz bekleyin. Ben şimdiden ya kimyasalsa diye strese girdim. Ayın 28 ine kadar böyle stresli olacağım
İnşallah pozitifle sonuçlanırızz nasılsın peki herhangi bir belirtin var mıHayırlı olsun hepimize bende transferimi oldum bugün. 2 temmuz büyük gün güzel haberler alalım inşallah
Masallah kuzum saglıkla kucagına alÇok teşekkür ederim canım 16. Gün canım. 11. Gün 503 çıkmıştı.
Ay ne diyosunuz çok sevindim banada dua edin 4 gün sonra transferimPozitif oldu canım
Ya şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..Laboratuvar farkıdır canım bencede içini ferah tut dua edelim
Çok şükür canım gözün aydın merkezler arası ne kadar fark ediyor ya değişikYa şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..
Tabiki etmez miyimAy ne diyosunuz çok sevindim banada dua edin 4 gün sonra transferim
Gonapeptyl 2 tane oldum. Gayet güzel bir iğne yan etkisi vs yok ovitrelleden daha etkili olduğu söyleniyor şimdiden hayırlı olsunkızlar merhabala bende bu akşam gonapeptyl 2 tane vurucam pzt yumurta toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanlıyım umarım her şey güzel gider. daha önce bu iğneden vurulan var mı acaba ovitrelle yazmıştı önce onu da aldım ama bu sabah onu yapmayalım bu iğneleri ol dedi
çok teşekkür ederim canımm inşallah hayırlısı olur taze transfer olucak gibi duruyor şuan bakalım umarım artık olurGonapeptyl 2 tane oldum. Gayet güzel bir iğne yan etkisi vs yok ovitrelleden daha etkili olduğu söyleniyor şimdiden hayırlı olsun
çok teşekkür ederim canımm inşallah hayırlısı olur taze transfer olucak gibi duruyor şuan bakalım umarım artık olur