- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.001
Hayirli olsunTeşekkür ederim canim kanla kesinleşti çok şükürdoktorum iki gün sonra değil de Salı günü yap tekrar ve ilaçlarını ben diyene kadar bırakma dedi.şimdi sıra Salı gününü beklemekte
Bana da pazartesi kan ver sonuçları bana at dedi doktorum. İlaçlara aynen devam et dedi kalp atışını duyana kadar devam dedi canımBana cumartesi tekrar kan ver ona göre konuşalım denildi. Bakalım bani hangi gün cagircaklar
İlaç duzenlemesi yapicaz dediler bide
Bana yapildi canim ama heryer yapmiyor sanirim cok kimseden duymadım zaten seninle doktorumuzda ayniKızlar gebelik serumu yaptılar mı size
Ayni merkezdemi vermistinizKizlar benim 8. Gün beta 296 10.gun 216 çıktı. Ya kan tahlillerimde mi bir yanlışlık var yada değerim mi dusuyo
Hayır . İlkini başka yerde verdim bugunkunu başka yerde. Çok kötüyüm yaAyni merkezdemi vermistiniz
Sağol arkadaşım sende bebeklerini sağ salim kucağına alırsın. Rabbim vermiyorsa bı hikmeti vardırCanım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama pes etme arkadaşım, vitaminleri ben 3 ay kullanıp gitmiştim iyi geldi bana bence vitaminlere devam et dinlendir vücudunu yine devam et arkadaşım sabrın sonu selamet
Canım 25 30 mm çok büyük artık kistlesme oluyor benim doktorum Max 22 ye kadar bekliyoruz demistiMerhaba hanımlar benim size bir sorum var tüp bebekte yumurta boyu ne kadar olmalı 25-30mm arası yumurtanın döllenme şansı var mıdır?
İnsanın elinde olmuyo ama Rabbim vermiyorsa bı bildiği vardır deyip hayata dönmeyelim. Cem celiktiHayırlısı kuzum üzülme doktorun kimdi
Başka merkez olunca da fark oluyormuş sanırım ya hemen üzülme bence bak benim 10. Gün 170, bende mecbur sonrakini farklı merkezde vereceğim her yerin laboratuvarı farklıymış.Hayır . İlkini başka yerde verdim bugunkunu başka yerde. Çok kötüyüm ya
Bende duymadım hiç gebelik serumu, doktorunuz kim acaba? Nasıl bir şeymişBana yapildi canim ama heryer yapmiyor sanirim cok kimseden duymadım zaten seninle doktorumuzda ayni
Sevincim kursağımda kaldı..umarım labaratuvar farkıdırBaşka merkez olunca da fark oluyormuş sanırım ya hemen üzülme bence bak benim 10. Gün 170, bende mecbur sonrakini farklı merkezde vereceğim her yerin laboratuvarı farklıymış.istersen yarın diğer verdiğin merkezde bir daha ver
Keske ayni merkezde verseydin kuzum belki ondan mi acaba iyi dusunelim diyeHayır . İlkini başka yerde verdim bugunkunu başka yerde. Çok kötüyüm ya
Okurken bunu yaşayanlar dikkatimi çekmişti çünkü, tekrar verdiğinde daha yüksek cikabilir.. umarımSevincim kursağımda kaldı..umarım labaratuvar farkıdır
İntralipid serum diye arastirirsaniz cikarBende duymadım hiç gebelik serumu, doktorunuz kim acaba? Nasıl bir şeymiş
Baktım şimdi faydalı bir şeye benziyorİntralipid serum diye arastirirsaniz cikaryoğun bakım hastalarinda da kullaniliyormus sanırım. Doktorum kayseri Acibadem mustafa taş
Evet de asistanla konuştum ilk yaptirdigin yerde tekrar bugün kan ver. Yada bugun yaptirdigin yerde 2 gün sonra ver. Değerin çok iyiydi düşmemesi lazımdı bu şekilde diyorOkurken bunu yaşayanlar dikkatimi çekmişti çünkü, tekrar verdiğinde daha yüksek cikabilir.. umarımşöyle düşün iki gün önceki değerimi bilmiyorum belki benimki de 8. Gün daha fazlaydı 10da 170 çıktı.. bilemeyiz ki. İnşallah bu süreçleri atlatır ve tam kesinleştiririz
Bu ay için umudum yok benimde aşırı büyüme var çünkü yinede nasipte varsa inşallahCanım 25 30 mm çok büyük artık kistlesme oluyor benim doktorum Max 22 ye kadar bekliyoruz demisti