- 11 Ağustos 2018
- 1.271
- 2.665
- 40
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.961
Disarıya cikacagim ama sizden gelecek olumlu haberi bekledigim için devamlı sayfayi yenile yapıyorum, kendi test sonucumu beklermis gibi heyacan ve umutla bekliyorum inşallah.İnşallah hepimiz o güzel haberleri alırız inşallah çok beklemeden çok yıpranmadan
Gayet iyi canım. Benim doktorum 9. Gün 50 ve üzeri bekliyoruz demiştiKızlar benim de 10. gün 170 çıkmışiyi mi sizce
İnşallah hepimiz o güzel haberleri alırız inşallah çok beklemeden çok yıpranmadan
Çok teşekkürler ama olmadı negatif bu sefer deDisarıya cikacagim ama sizden gelecek olumlu haberi bekledigim için devamlı sayfayi yenile yapıyorum, kendi test sonucumu beklermis gibi heyacan ve umutla bekliyorum inşallah.
8 Yillik evlilik , sayısız deneme , dusukler , negatifler oldu.Çok teşekkürler ama olmadı negatif bu sefer de
Ay sormaTransfer sonrası uykudaki kasılma tutunma belirtisi o zamanhayırlı olsun canım
Prednol kullanıyorum nerdeyse 1 aydir kullanıyorum yeni yeni olmaya başladı belki de etkisini şimdi göstermeye basliyorErken dönemde de olur tabi ama dekort veya prednol kullanıyorsanız o da yapabiliyor
İnsan inanmamak için elinden geleni yapıyor ilk defa pozitifi görünceGayet iyi canım. Benim doktorum 9. Gün 50 ve üzeri bekliyoruz demişti
Öyle yapmayı düşünuyorum bı sure kafamdan çıkarıcam. İnşallah birgün8 Yillik evlilik , sayısız deneme , dusukler , negatifler oldu.
Sizi cok ama cok iyi anlıyorum.
Biraz uzaklaşın bu durumdan, inşallah en kısa zamanda belki de bu kadar ilaca gerek kalmadan Allah ol diyecektir , Rabbim sureclerimizi kolaylastirsin inşallah
Bütün vitamin takviyelerini verdi doktorum. Ekstra selenyum ve çinko kullanıyorum arkadaşım. Doktoruna sorup sen de kullanabilirsin. Sana da şifa olsun inşallahSelam bndede pkos var haşimato var tedavisi icin guatr ilaçlarından başka birsey kullaniyor musunuz ilave bana vitaminler veriyorlar propisil ilacı benim guatr çok çalışıyor ama normal değerlerde şu anda
Bende de aynısı olmuştu ve ben de pozitifim. Demek ki var bir hikmetiAy sormautanarak sormuştum ama demekki öyleymiş
Çok iyi anlıyorum seni. İnsan gerçekten inanamıyorİnsan inanmamak için elinden geleni yapıyor ilk defa pozitifi görünceçok kızardım değer iyi mi diye soranlara ama her şeyden şüphe ediyor insan..
Edabiz neler yaşadık.. çok şükür canım devamı da gelsin sorunsuzca inşall
Çok sevindim çok şükür hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin RabbimBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Amin arkadaşım çok teşekkür ederimÇok sevindim çok şükür hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunKızlar benim de 10. gün 170 çıkmışiyi mi sizce
Canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama pes etme arkadaşım, vitaminleri ben 3 ay kullanıp gitmiştim iyi geldi bana bence vitaminlere devam et dinlendir vücudunu yine devam et arkadaşım sabrın sonu selametÇok teşekkürler ama olmadı negatif bu sefer de
Canım hangi gün transfer olmuştun?Kızlar ben de az önce beta verdim. Kese muayenesi de oldum. Ama doktor 1 cm den küçük. Belki kese bile değildir dedi. Asistan bir doktordu. Eli titredi muayene yaparken. Yine bir huzursuzluk kapladı içimi
6 haziranda.Canım hangi gün transfer olmuştun?