- 16 Temmuz 2022
- 95
- 54
- 31
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.921
Benimde amh düşük 3 kere denedik embriyom gelişmiyor. 6.gun embriyo başka da donmuşum yokCanım benim yumurtam yoktu amh yerlerde o kadar çok denedimki umutsuz olma nolur
Ya 12 gün nasıl beklediniz? Maşallah. Beklediğinize değmiş çok şükürCanım benim yumurtam yoktu amh yerlerde o kadar çok denedimki umutsuz olma nolur
Saol canım benim hepimizinkiler inşallahOh maşallahhh bide senin 12. günün. Çok yüksek cikmis yaaa ay hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişlerrrr
Canım benim ben 7 kez denedim eşim trafik kazası geçirdi engelli kaldı ondan da sperm çıkmıyordu 2 kez de o ameliyat oldu evliliğimizin tadını çıkaramadık inan evlendiğimden beri tedavideyim neler denedim neler bırakmadım sadece Allah hepimize yardım etsin inan en son tedavimde evde iğneleri yaparken ağlıyordum bırakmadığın için olacak diye inşallah devamı gelir sağlıkla alırım kucağıma kucağımıza ama umutsuz olma biliyorum çok zor neler yaşadım buraya gelene kadar ama önemi yok hiç birinin sadece devam etBenimde amh düşük 3 kere denedik embriyom gelişmiyor. 6.gun embriyo başka da donmuşum yok
Siz kaç gibi verdiniz beni hala aramadilarSaol canım benim hepimizinkiler inşallah
Kuzum daha senin cok erken bence 7 gunu bekleyip kan ver
Canım valla önceki transferlerimde de bekledim hep yine de doktor pazartesi testi tekrarla dediYa 12 gün nasıl beklediniz? Maşallah. Beklediğinize değmiş çok şükür
Değerin çok çok güzel maşallah canım Rabbim kucagina almayı da nasip etsin minnoslariniÇok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istedi
Rabbim seni sevindirsin sağlıkla kucağına alırsın. Ben daha yapmayı düşünmüyorum belki ileri senelerde olur ama bu sene artk yapmicam vücudum çok yorulduCanım benim ben 7 kez denedim eşim trafik kazası geçirdi engelli kaldı ondan da sperm çıkmıyordu 2 kez de o ameliyat oldu evliliğimizin tadını çıkaramadık inan evlendiğimden beri tedavideyim neler denedim neler bırakmadım sadece Allah hepimize yardım etsin inan en son tedavimde evde iğneleri yaparken ağlıyordum bırakmadığın için olacak diye inşallah devamı gelir sağlıkla alırım kucağıma kucağımıza ama umutsuz olma biliyorum çok zor neler yaşadım buraya gelene kadar ama önemi yok hiç birinin sadece devam et
Çok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istedi
Hmm anladim kuzumBenim embriyolar 2.günde şu an iki adet sonra transfer olacak
Ayyyy hadi hayirli olsun rabbim tamamına erdirsin kuzum biliyordum senide çok hissetmistim zaten biliyorsunBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Haber geldi mi sizinRabbim seni sevindirsin sağlıkla kucağına alırsın. Ben daha yapmayı düşünmüyorum belki ileri senelerde olur ama bu sene artk yapmicam vücudum çok yoruldu
Ayy ikiz galibaÇok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istedi
Yok hayır bende bekliyorum bekledikce olumsuz olduğunu düşünüyorumHaber geldi mi sizin
Siz bi arayın isterseniz unutmuş olabilirlerYok hayır bende bekliyorum bekledikce olumsuz olduğunu düşünüyorum
Yok sanmıyorum onların ekranına gidiyor. Ve benim orda ikinci denemem artk bayağı bı tanışığızSiz bi arayın isterseniz unutmuş olabilirler
Allah yuzunu guldursun tatlım , idrar için erken test o yüzden canını sıkmaEvet daha çok erken. Kan testim 01.07.
Daha dolu dolu 8 günüm var. Malasef istediğim zaman kan testi veremiyorum.
Evde idrar testinle yetiniyorum
Ben ilk idrarla yapmıştım çizgi görünce daha sonraki günler öğlen yaptığım da oldu akşam da yaptığımYok belirtilerin tamamını bir yığın ilaç kullandığım için görmezden geliyorumeşimi yolladım erken gebelik testi için ama onu da ilk idrarla yapmak lazım değil mi?
İnşallah inşallah dualarım sizinleÇok sevindim inşallah bende pozitif görürüm sizin gibi