- 16 Temmuz 2022
- 95
- 54
- 31
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.901
Çok sevindimBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Ben de şimdi kan vermeye gidiyorumKızlar günaydın, kan verdim 1 saate çıkacak sonuç resmen azmettim sabrettim 12 gün bekledim
Ayyyy cokkk mutlu oldumm, kaç çıktı sonucunBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Hadi gozunuz aydin .Bunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Tamam kuzum bekliyorumEve gidince söyleyeceğim canım benimki vitamin takviyesi içinde folikasitte var baska vitaminlerde
Allaahımmmm çok şükür Yarabbim mmm ❤❤❤❤❤ hayırlı olsun kuzumBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Yaaaaaaaaa cokkk sukurrrr canımmm cokkkk sevindimmmmm , saglıkla gelsin bebişlerimizzBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Orda verdik canım aminÇok sevindimdarısı babada olur inşallah sizi aradılar mi yoksa orda msn
Çok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istediAyyyy cokkk mutlu oldumm, kaç çıktı sonucun
Evet ama benim umudum yok gibiOrda verdik canım amin
Çok teşekkür ederim canım seni de aramak üzereler bence
Paylasmislar sizin sonucu benim olmadı galibaÇok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istedi
Teşekkür ederim inşallahHayırlıysa kavuşsun bebişlerin sana.
Ben yurtdişindayim. Burda önlük giydirmiyorlar. Ben transferden önce kahvaltı etmedim ama doktorum bu konuyu yorumlamadi. Nasıl rahat hissedersen öyle galiba
Ayy hayırlı olsun çok sevındım tebrıklerBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitifonca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
EdaAllaahımmmm çok şükür Yarabbim mmm ❤❤❤❤❤ hayırlı olsun kuzumçol sevindim
Teşekkür ederimHadi hayırlısıevet ameliyathanede yapılıyor ameliyat önlüğü giyiyorsun. Bana atlet kalabilir altı çıkar dediler. Kahvaltı edebilirsin dediler hafif bi kahvaltı yaptım. Suyu erken içmeye başlama ama ben çok sıkıştım transfer saatine kadar . Çok kısa ve kolay bi işlem
AmiiiinYaaaaaaaaa cokkk sukurrrr canımmm cokkkk sevindimmmmm , saglıkla gelsin bebişlerimizz
Teşekkür ederim inşallah 10 güne bende pozitif diye yazabilirimGünaydın bol şansın olsun güzel haberler olsun inşallah, kahvaltı yapabilirsin anestezi olmuyor çünkü, ameliyathane de oluyor ama önlük giyiyorsun
Canım benim yumurtam yoktu amh yerlerde o kadar çok denedimki umutsuz olma nolurEvet ama benim umudum yok gibisizin sebep neydi
Çok teşekkür ederim canım benimAyy hayırlı olsun çok sevındım tebrıkler
Oh maşallahhh bide senin 12. günün. Çok yüksek cikmis yaaa ay hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişlerrrrÇok teşekkür ederim ikiz muhtemelen dedi 4185 cıktı pazartesi tekrar test istedi