- 26 Ekim 2015
- 8.356
- 20.082
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.361
Amin canım çift embriyo aslında inşallah ikisi de tutunmusturAllah herkese nasip etsin
İnşallahİnşallah!!! İkiside inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.
Sağol canım evet..ben dayanamam demiştim yaptım da inşallah sağlıklı ilerler. İçinden nasıl geliyosa onu yap canım. Ben ilkinde gününde vericem dedim günümü bekledim. Bunda aynı stresi yapamam dedim ondanHayırlı olsun canimm çok sevindim. aynı gün transferimiz ya artık bizim sonuçları gördüğümüz günlere geldik, 7 gün oldu bileben hala sabrediyorumm
Yumurta olduğu sürece denemeye devam kuzum enseyi karartmak yok.Benim yaş 42 olmuş başka Deneme şansım yok ne yazikki
Cuma günü kan testi vereceğim en azından kendimi negatif sonuca hazırladım artik
Erken gebelik testi predictör early ve normal kaset testi yaptım ikisi de tek çizgi
Hayırlı olsun canımKizlar transfer sonrası 7. Gün dayanamadım yaptım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar transfer sonrası 7. Gün dayanamadım yaptım
Sağol canımHayırlı olsun canım
Amin canım. Allah hepimizi kavuştursun evlatlarınaHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimde bugün 7.gunum bende dün sabah gördüm erken gebelik testinde pozitifi
Bende daha önce ilaç tedavisinde kimyasal gebelik geçirdim içimizi ferah tutalım onlarda bize tutunsun sıkıca inşallahAmin canım. Allah hepimizi kavuştursun evlatlarınabenim bir kimyasalim var o yüzden bunda kanda güzel bı değer gormeden tam anlamıyla rahatlamicam. İnşallah bu sefer yüzümüz güler
Amin canımBende daha önce ilaç tedavisinde kimyasal gebelik geçirdim içimizi ferah tutalım onlarda bize tutunsun sıkıca inşallah
Canımmm hayırlı ugurlu olsunn saglıkla gelsin minnosSağol canım benim inşallah dileyen herkese versin Rabbim
Sağol canım senin de hayirli olsunCanımmm hayırlı ugurlu olsunn saglıkla gelsin minnos
Benimde sağ bacağımın yanından yapıldı çok ağrıdı dokununca ağrı var ama sordum doktora bişey olmaz dedi merak etme sende kuzumKızlar dün akşam progestanı hemşire kalcamdan değilde bacağımın yan tarafına yapmış. Orasıda şişti. Ordan yapılınca bi sorun olur mu sizce?
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla ilerlesinKizlar transfer sonrası 7. Gün dayanamadım yaptım
Amin canım sağolasın hepimizinki sağlıkla ilerler inşallahHayırlı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin
Hayirli olsunnnn cok sevindimmmKizlar transfer sonrası 7. Gün dayanamadım yaptım
Sağol canım hep beraber dogduklarini haber vermek de nasip olur inşallah.. yarın kan testi vereyim de sonuçlansin şimdi tam anlamıyla sevinemiyorumHayirli olsunnnn cok sevindimmm
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım hep beraber dogduklarini haber vermek de nasip olur inşallah.. yarın kan testi vereyim de sonuçlansin şimdi tam anlamıyla sevinemiyorum
Umut ben de daha önce kimyasal gecirdimAmin canım. Allah hepimizi kavuştursun evlatlarınabenim bir kimyasalim var o yüzden bunda kanda güzel bı değer gormeden tam anlamıyla rahatlamicam. İnşallah bu sefer yüzümüz güler