- 13 Haziran 2012
- 4.233
- 2.998
- 42
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.321
Amin inşallah canım Çok teşekkür ederimTeşekkür ederimmcok cok az kalmis insallah cuma gunu güzel haberinizi bekliyor olacağız
Maşallah bayram bebeği gelmiş bileMerhaba kızlar12 Haziran'da 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Bugün 6.gündü erken biliyorum ama bir videoda çıkabildigini gördüğümden dayanamadım erken gebelik testi yaptım Ben çatlatma iğnesi felan olmadım fotoğrafta olduğundan da daha belirgin tutunmuş mu sizce
EdaaaacıımSon 2 gün❤ güzel haberlerini bekliyorum canım
Dualarım seninle canımEdaaaacıımdua et eda çok bekledik çok uğraştık güzel haber vermek nasip olsun inşallah
Ay hadi İnşallahKesinlikle pozitif
Çok teşekkür ederim amin inşallahAmin inşallah canım Çok teşekkür ederim
Maşallah bayram bebeği gelmiş bile
Ben buradayım diyor
Allahim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah Sağlıkla sıhhatle
benim de içim içimi yiyor ama bende ilkinde önceden yapmıştım sanki daha çok üzmüştü beni bu durumTamam canım.Sen ne durumdasin. Benim içim içimi yiyor. İlkinde gününde verdim bunu beklemicem ama
benimle aynı günmüş sizin de, çok mutlu oldumm hayırlı olsunMerhaba kızlar12 Haziran'da 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Bugün 6.gündü erken biliyorum ama bir videoda çıkabildigini gördüğümden dayanamadım erken gebelik testi yaptım Ben çatlatma iğnesi felan olmadım fotoğrafta olduğundan da daha belirgin tutunmuş mu sizce
Csnımm hemen pes etme belki hcg idrara kkarismamistir ya o testlere güvenmeyin lütfen en net kan8. Günden idrar testi negatif
Ben adaya veda ediyorum
Allahim Herkese kolaylık versin
Bana da sabır versin
Ah ya çok üzüldüm.8. Günden idrar testi negatif
Ben adaya veda ediyorum
Bana da sabır versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar12 Haziran'da 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Bugün 6.gündü erken biliyorum ama bir videoda çıkabildigini gördüğümden dayanamadım erken gebelik testi yaptım Ben çatlatma iğnesi felan olmadım fotoğrafta olduğundan da daha belirgin tutunmuş mu sizce
aynen bencede istersen gününü bekle kan ver ama bırakma ilaçlarını falanCsnımm hemen pes etme belki hcg idrara kkarismamistir ya o testlere güvenmeyin lütfen en net kan
İlk hamileliğimde 8. Gün çıkmıştıCsnımm hemen pes etme belki hcg idrara kkarismamistir ya o testlere güvenmeyin lütfen en net kan
Bende ama yapacak bir şey yokAh ya çok üzüldüm.
Kuzum bence bekle daha var zamanın benim ilk transferimde 10. Gün öğrendim üzülme geç tutunmuştur8. Günden idrar testi negatif
Ben adaya veda ediyorum
Bana da sabır versin
Hayırlısı olsun canım. Çok üzücü ama bu da bizim sınavımız işte. Ama 4. Gün embriyosu için belki de erkendir.Bende ama yapacak bir şey yok
Biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi
Ben defteri kapatıyorum artık
Zaten geriye hiç bir şey kalmamışti
Eşimde sperm yok
Rabbim gonlune ferahlik versin ne desem boş insallah rabbim hic ummadigin bir anda seni bu mujdeyle sevindirsin tez vakitteİlk hamileliğimde 8. Gün çıkmıştı
O da 3. Gün embriyosu idi
Bu da 4. Gün embriyosu
Olsaydı silik de olsa mutlaka çıkardı
Bende 8. Günde kan testi verdim negatif çıktı yıkıldım resmen Allah kolaylık versin negatif çıkanlara gerçekten inanılmaz bi hayal kırıklığı ve üzüntü oluyor çok iyi anlıyorum neyse denemeye devam edicez inşallah bundan sonra güzel haberler alırız8. Günden idrar testi negatif
Ben adaya veda ediyorum
Bana da sabır versin