-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.401
Hayırlısı ile sağlıkla olsun da valla nasip diyelimMaşallah maşallah ozamanikizler geliyormu yoksa
Amin kuzum gönlünce olsun herşeyHayırlısı ile sağlıkla olsun da valla nasip diyelim
Hepimizin inşallah hepimizin bekleyen hiç kimseyi boş çevirmesin rabbimAmin kuzum gönlünce olsun herşey
Oda olur insallah canımmSağol canım hep beraber dogduklarini haber vermek de nasip olur inşallah.. yarın kan testi vereyim de sonuçlansin şimdi tam anlamıyla sevinemiyorum
Amin canım çok şükür.. Rabbim herkesi ferahlatsınOda olur insallah canımmcok sükür rabbime
Kuzum gözün aydinÇift transfer 5.gün canımbaşka embriyom yok inşallah sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahKuzum gözün aydinsaglikla ilerlesin inşallah
Beni de ekler misiniz acaba? ☺Kız bu topigimizin sahibesi nerde listemiz güncellenseeeehemde kendisidetest yaptimi acaba ? G Gizemm3606
Kuzum konu sahibi ekleyebiliyor oda yoğun sanirim bir kac gündür girmiyor ama sen onu etiketleyerek bilgilerini yaz o gorur muhakkakBeni de ekler misiniz acaba? ☺
Eşim de sperm yokYumurta olduğu sürece denemeye devam kuzum enseyi karartmak yok.
Gerçekten öyle ya hep bir düşünceli bekleyişHer aşaması ne kadar zor bir süreç yumurta toplanırken en zoru burasıdır herhalde daha zoru olamaz diyordum şimdi transfer öncesi transferi beklemek, transferden sonra sonucu beklemek hamilelikte sürekli bir şeyleri beklemek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende az önce transfer oldum beni de ekler misinizKız bu topigimizin sahibesi nerde listemiz güncellenseeeehemde kendisidetest yaptimi acaba ? G Gizemm3606
Canımmm hayırlı olsunAmin canım. Allah hepimizi kavuştursun evlatlarınabenim bir kimyasalim var o yüzden bunda kanda güzel bı değer gormeden tam anlamıyla rahatlamicam. İnşallah bu sefer yüzümüz güler
Ayy cokk sagol kuzummm benim , benim de cift ins minnoslar olurlarSağol canım senin de hayirli olsunartık minnoş mu minnoslar mi bilmiyorum çift embriyo transfer etti doktorum
Pozitif tatlımm hayırlı olsunSelamlar benim de 7. Gün bugün dayanamadım ben de kan verdim. Pozitif demi ilk defa bu değeri görüyorum dabir de referans değerleri çok yüksek olunca tereddüt ettik bir bakabilir misiniz?
Yaa inşallah canimmmAyy cokk sagol kuzummm benim , benim de cift ins minnoslar olurlar
Sağol canım benimCanımmm hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım valla erkenden öğrenmemize sen vesile oldun Allah razı olsunPozitif tatlımm hayırlı olsun